A ja uvek pisem sa vise zara... pa smetam kad to radim. Takav sam.
Posteno receno. Sto znaci da se ipak ima sta procitati u mojim postovima.
Naravno da se na mnoge odnosilo. Bio sam jasan po tom pitanju.
E, sto se tice ovog poslednjeg, tu mi nisu jasni ovi sto mu stope ljube: i ja ne volim kad preda, i tad se osecam nekako uskracenim za ono za sta i jesam "naspanovan", za dobar mec; naravno da cu ga pljuvati posle toga. Jer smo MI, GLEDAOCI, FANOVI, kako hoces, oni zbog kojih on ima tolike sponzorske ugovore i nagrade na turnirima. Inace bi igrao za plakete pred praznim tribinama.
E tu se oni sto mu se klanjaju nadju uvredjenim jer sam, zaboga, dirnuo u nekoga ko im je verovatno rod najrodjeniji... iako mogu k'o i ja samo da mu pljunu pod prozor.
Pa sam onda ja seljacina nevaspitana jer nisam, o zaboga, uz njega i u dobru i u zlu...

I onda mi reci kome je tu vise stalo? Ko je tu objektivniji? Ko razume SMISAO onoga sto on radi?
Bice da ja ne.
Najvishi, ostani takav ,naopako da dozvolish da neko utiche na tvoje mishljenje i stavove, jer to si ti.Ja sam takva -kakva jesam i najvazhnije mi je da me oni do kojih mi je stalo takvu vole, za ostale, bash me briga, a narochito na forumu, Jer forum je na neki nachin igra, mozda ubijanje dosade, nekad razonoda, itd., da ne nabrajam dalje, reche neko, vrlo pametno, 'ne treba se uziveti" ovde , jer Rl. je stvarnost, ovo ovde je nishta, nasmejem se,kad mi dosadi, odlogujem i -gotovo.
Josh neshto, nisam napisala da si seljachina, niti te vredjala, niti neshto ruzhno napisala.
da Noletu ljubim stope, mislim, preterao si, bar shto se mene tiche, navijam za njega, iako i meni smeta, da tako kazem neki postupci kod njega, ali, Boze, da se zato nerviram, ne pada mi na pamet, njegova lichna stvar shta ce i kako ce se ponashati, nishta ne zameram iako sam njegov navijach, a sad ko kome moze da pljune pod prozor, pitanje je. Iako navijam za njega, to ne znachi da sam opsednuta Noletom

i da ne vidim i ne razumem mnoge stvari, ali mene mindec, volim sport, navijam, volim kad nashi pobedjuju, ali navijam za njih i kad gube. Zivot je to, svi gubimo i dobijamo, koliko, manje bitno, bar meni, a posebno me ne zanima koliko sportisti zaradjuju, e, sad da li je to u redu, i kolike so to sume novca, to je vec diskutabilno, a ne vredi o tome ni raspravljati, jer mi obichni ljudi ne mozhemo na to da utichemo, to je vec posebna pricha.
Josh neshto, ako bih razmishljala o tome, ne bih sport uopshte vishe pratila, ali volim sport i navijacu i dalje, iako sam svesna da ima svashta, ali kao shto vec napisah, ja tu ne mogu nishta da promenim, kao ni vecina obichnih ljudi, to je svima jasno.
Ko razume smisao onoga shto on radi, pa, moje mishljenje je da Nole zna shta radi, nije glup, e, sad da li je u pravu i da li dobro radi, njegova stvar, da se time opterecujem, ne pada mi na pamet.
Uopshte sport je veliki biznis, to vec i vrapci znaju, ali ipak volimo sport, navijamo, bilo koji sport da je u pitanju, svesni da nije sve tako sjajno, da su nazalost i u sportu, "dve medalje', ali danas je nazalost novac taj koji izgleda odredjuje pravila.
I pored svega napisanog, ja cu i dalje da navijam, kao obichan zaljubljenik u sport, svesna svega shto se deshava u svim sportovima.
Danas cu da gledam Jelenu i Anu, navijam za njih, svesna da teshko mogu da naprave neko iznenadjenje, ali takva sam, navijacu za njih
ps. morala sam ovo da dodam postu posle Jecine pobede. Necu da zalazim kako je igrala, vazno da je pobedila, da se borila i izborila pobedu, igrala je srcem, svaka joj chast, uvek cu navijati za nashe sportiste, i kad gube, nadam se da ce Ana sutra biti makar malo bolja, a Jeci svaka chast, ajmo devojke