Hesse
Aktivan član
- Poruka
- 1.815
Ne,bolje ce ti uci u glavu kada to sam IZGOOGLAS.
A poslije pocinjemo sa daljm izrazima.
ne radi mi google, ne vredi, al necu da spamujem ovde, ajd u kafanu...eno ide druga strofa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,bolje ce ti uci u glavu kada to sam IZGOOGLAS.
A poslije pocinjemo sa daljm izrazima.
Sa obzirom sa NOLE ne brani mnogo bodova u prvom djelu sezone,mozemo se nadati smanjenju razlike izmedju pozicije br. 1 i pozicije br. 2.
Kako ne brani puno bodova?
Do RG-a brani finala Majamija, Monte Karla i Rima, 1/2 finale Madrida, 1/4 finale Indian Velsa, titule u Dubaiju i Beogradu. To je 3090 bodova. A Fed brani 2170. Tek posle RG-a ima sanse, ali tu ce se i Rafa nesto pitati.![]()
Kako ne brani puno bodova?
Do RG-a brani finala Majamija, Monte Karla i Rima, 1/2 finale Madrida, 1/4 finale Indian Velsa, titule u Dubaiju i Beogradu. To je 3090 bodova. A Fed brani 2170. Tek posle RG-a ima sanse, ali tu ce se i Rafa nesto pitati.![]()
Hm,za razliku od broja dva.. prvo mesto mora krvavo da se zaradi (uostalom,Rafa to najbolje zna)
djokovic je mogao da bude prvi nakon Australije (mogao je i Rafa nakon Londona) ali nista od toga,niti o tome treba pricati za vreme Slemova posto Federer nema nikakvu nameru da na njima stane sa vrhunskom igrom
Covek ima potpuno otvorenu situaciju da 14. juna postane teniser sa najvise nedelja provedenih na mestu broj 1 u istoriji tenisa
Pogledaj u raspored tih mastersa...ko na njima igra i bice ti sve jasno.
.
lapsus...
Na Mastersima je obavezno ucesce prvih 10! a raspored nije nigde izasao![]()
Jao...sta da ti radim.
Misljeno je na proslogodisnje rezultate...idi,Hesse...idi...da se vise ne provaljujes.
Jao...sta da ti radim.
Misljeno je na proslogodisnje rezultate...idi,Hesse...idi...da se vise ne provaljujes.
Mislis....
Ja mislim da je ribica na stapu za pecanje...![]()
A sto mora da bude 1. teniser sveta?Dobro cemo morati da se nacekamo da Novak bude 1. teniser svijeta u ovom zivotu... Mozda u iducem...![]()
A sto mora da bude 1. teniser sveta?
Dovoljno je da bude "prvi do njega" , ko svaki crnogorac brate!![]()
Uh vidim da se uvek kacite,al ajde da pokusam i ja da se malko ubacim u raspravu.
Verujem da svi mi koji smo iz Srbije navijamo za Djokovica.Jelte,prirodno je.Mislim da je generalno problem sto je on isuvise puno puta predavao ili imao izgovore za izgubljene meceve.Ja volim kad se sportista bori,ali kad vidim da se predaje i onda se samo iznerviram.Meni nije bitno sto je on sada br.2 .Bolje i da je 5. ali da opusti ruku i da udara onako kako zna.Ovi izgovori ili sta vec pocinju sve vise i vise da me razocaravaju.
Naravno ne treba uopste pominjati tenis do skora, gde se svaki muski mec igrao na 3 dobijena seta.Mislim da tada Djiokovic ne bi bio ni u prvih 100...
Ipak i dalje navijam za njega,ali mi jako smeta kad pocne da se vuce po terenu,e tu mi bude odmah muka...
Uh vidim da se uvek kacite,al ajde da pokusam i ja da se malko ubacim u raspravu.
Verujem da svi mi koji smo iz Srbije navijamo za Djokovica.Jelte,prirodno je.Mislim da je generalno problem sto je on isuvise puno puta predavao ili imao izgovore za izgubljene meceve.Ja volim kad se sportista bori,ali kad vidim da se predaje i onda se samo iznerviram.Meni nije bitno sto je on sada br.2 .Bolje i da je 5. ali da opusti ruku i da udara onako kako zna.Ovi izgovori ili sta vec pocinju sve vise i vise da me razocaravaju.
Naravno ne treba uopste pominjati tenis do skora, gde se svaki muski mec igrao na 3 dobijena seta.Mislim da tada Djiokovic ne bi bio ni u prvih 100...
Ipak i dalje navijam za njega,ali mi jako smeta kad pocne da se vuce po terenu,e tu mi bude odmah muka...
Upravo nije tako...Uh vidim da se uvek kacite,al ajde da pokusam i ja da se malko ubacim u raspravu.
Upravo nije tako...
Prestrog si momcino...
Biti u TOPU sto jeste uspjeh koji je Novak davno presisao...Velikom brzinom...
Kondicija nije njegova jaca stranma....Tvoje prestroge rijeci su me izazvale da ti se obratim...Novakov uspjeh u tenisu i zivotu jednog mladog perspektivnog momka je za svaku pohvalu...Priznajem poucena svojim primjerom nije ga lako gledati ...No to ne umanjuje njega kao DRUGOG ili TRECEG tenisera svijeta... Svejedno ...Malo li je ....Koliko je tenisera koji bi sad potpisali da su na njegovom mjestu...![]()
A sto mora da bude 1. teniser sveta?
Dovoljno je da bude "prvi do njega" , ko svaki crnogorac brate!![]()