Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne zamaram se time uopšte.Nole igra za sebe i svoj račun, nemamo mi ništa od toga, a time ni potrebe da se nešto nerviramo.Povrede mišića su neminovne, ne treba od toga praviti dramu od 300 epizoda, niti glumatati kao što on nekad ume.Ima i on svojih momenata kad nije na zavidnom nivou, pa se kao fenix diže iz pepela, a desi se i da ga neki mlađi diletanti razbiju kao beba zvečku.On da ume da se isključi i koncentriše na ono što mu je cilj, bio bi jači nego što jeste, i umeo bi da kontroliše svoje detinjaste izlive besa.Očigledno je da za sve ove godine bavljenja tenisom, on to još uvek nije naučio, niti će ikad naučiti.Takav mu je mentalitet i to je to.Mogao bi lepo da izbegne svađe sa sudijama i svojim timom, kao i razne novinske naslove koji mu stvaraju lošu reputaciju.I nije mi jasno, šta će mu tamo neki treneri koji mu nikad u svojim karijerama nisu dorasli ni po čemu?Šta oni mogu da ga nauče?To je kao da radiš nešto za šta si učio školu ili faks, a do penzije treba neko da ti popuje kako da radiš svoj posao.To je obično bacanje silnih para na beskorisne ljude koji ničim ne doprinose nekim boljim rezultatima.I te bosanske piramide, Pepe Imaz, i ostale gluposti, to je najobičnije sujeverje i još jedan ogroman trošak i gubljenje vremena na totalne beskorisne gluposti.Ko sa onoliko godina života i bavljenja nekim sportom ili bilo čime, ne shvati šta mi je najbolje i najkorisnije, taj nikad neće biti sav svoj.Ok, postigao je šta je postigao, ali neke stvari i postupke nikad neću razumeti niti ću prihvatiti kao pametne i razumne postupke.Na kraju krajeva, on radi za svoju korist, može da živi kao car, a mi nemamo ništa korisno od toga.Zato i ne navijam ni za njega ni za bilo koga, samo za svoju korist i za svoj stomak.Ne želim da se nerviram oko nečeg što mi ne donosi nikakvu satisfakciju u životu, a nervoze i stresa imamo svi i bez toga na pretek...
Ovoliki post od nekoga ko se ne zamara. Sta li bi tek pisao da se zamaras :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back