Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa lepo rekao i priznao čovek da sve što ima je zahvaljujući NovakuPogledajte prilog 1207084
Pogledajte prilog 1207085
Eto kako se iritiraju osobe° svi znaju da mu je brat dao sta treba ° umesto da cuti ne prica besmislice prica ih.

Evo me. Sta se radi?Mackoni,![]()
Ti si jedini na planeti kome je i do njega staloInace mali bi bio niko i nista bez Novaka. Covek bez profesije i obrazovanja, zahvaljujuci parama starijeg brata postao kao neki biznismen...Smesan je![]()
Pa ne znam ko je okacio ovaj nebulozni tekst o njemu. Ja nisamTi si jedini na planeti kome je i do njega stalo
xoxoxo al te posebno raduje primena na novakuPostoje pravila i propisi i tu nema popustanja![]()
Posebno me raduju njegovi navijaci kad pocnu masovno da placu i kunu po forumu a boga mi i po portalimaxoxoxo al te posebno raduje primena na novaku

Bila bi mi cast da upoznam legendu, makar mu bio i nosac opreme za pecanjeXaxaxa idi bre nosi rodzeru stapove kad krene na pecanje,ne,mamce ipak

Pa kako se nije potresao, rekao je da zeli 30 GS titula. A pitanje je i sledece godine gde ce nevakcinisan smeti da igra?Mnogo se potreso