Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Zaboravili su samo da spomenu da je on sam kriv sto ne moze da igra. Tj njegov nadrilekarski stav 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nije potrebna potvrda kad jeste?Ali to ne menja cinjenicu da bi ih najeo prasinom da igra,posebno sto vise nije potrebna potvrda za ulazak igde,znaci samo ti nisi shvatio da blage veze vakcina nema s tim
Novaku Djokovicu zabranjen ulaz u SAD, nevakcinisanim migrantima nije zabranjen ulazKako nije potrebna potvrda kad jeste?![]()

Migranti imaju poseban tretman u USA. Sportisti moraju da budu vakcinisani prema pravilima.Novaku Djokovicu zabranjen ulaz u SAD, nevakcinisanim migrantima nije zabranjen ulaz
axaxa sprdnjoMigranti imaju poseban tretman u USA. Sportisti moraju da budu vakcinisani prema pravilima.
Preformulisacu, svi teniseri koji igraju na US openu ove godine su vakcinisani (tj budale) jer pravila tako nalazu, a jedini je Nolo pametan jer se nije vakcinisao i zato ne igraaxaxa sprdnjo
Al zato nece riknuti od sranja iz vakcina kao ni jaPreformulisacu, svi teniseri koji igraju na US openu ove godine su vakcinisani (tj budale) jer pravila tako nalazu, a jedini je Nolo pametan jer se nije vakcinisao i zato ne igra![]()

To je istina, sigurno si procitao da su svi vakcinisani od Spanskog gripa umrli?Al zato nece riknuti od sranja iz vakcina kao ni ja![]()
Mislim da nemas sanse sa njim. On te ni ne zna.Ja ovog tenisera obozavam !!!Sta vi mislite o njemu ?
![]()
mačkoni ti nešto na moj računHahaha pa zar je sramota zakaciti sliku Novaka Djokovica sa predsednikom Srbije na temi o Novaku Djokovicu?
Moderacija ne zna sta radi![]()

Spanski grip je bio 1918. godine, pa zato nema prezivelihE nisu neki su i dalje korisnici apoteka zaxaxa

Pa ako si ti obrisao moj post onda- damačkoni ti nešto na moj račun![]()
pa nije samo tvoj izbrisan i krompira sam izbrisaoPa ako si ti obrisao moj post onda- da![]()

E to nisam video, taj mi je na ignore odavno. Da li on moze da vidi sta ja pisem?pa nije samo tvoj izbrisan i krompira sam izbrisao![]()
Dobro pitanje. Gledacemo ga verovatno u januaru 2023 u DohiКад игра ноло?
Кад игра ноло?Dobro pitanje. Gledacemo ga verovatno u januaru 2023 u Dohi![]()