Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.065
Odlično.. a sad se vrati gore, šta je napisano. Ne shvataš u čemu je bruka Amerikanaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pisem o bruki, to je totalno nebitno... Svakako ne bi pobedio i da je nominovan.Odlično.. a sad se vrati gore, šta je napisano. Ne shvataš u čemu je bruka Amerikanaca.
Ok, možemo i do sutra.. pitanje za I razred O.Š. Šta se zapravo zamjera Amerima? U čemu su pogriješili? Ako ne znaš ili ne kontaš, neću te udostojiti da shvatiš.. a ionako je tebi to nebitno kad je Novak u pitanju.Ja sam procitao jednom i to mi je dovoljno, ali tebi nije dovoljno ni 5 puta![]()
Pogrijesio si ti sto si napisao da ga Ameri mrze a osvojio je tu nagradu 2021. i 3 puta pre toga.Ok, možemo i do sutra.. pitanje za I razred O.Š. Šta se zapravo zamjera Amerima? U čemu su pogriješili? Ako ne znaš ili ne kontaš, neću te udostojiti da shvatiš.. a ionako je tebi to nebitno kad je Novak u pitanju.![]()
To nije odgovor na pitanje.. mrziš ga i ti i to nije ništa novo.. dakle.. prvo odgovor.Pogrijesio si ti sto si napisao da ga Ameri mrze a osvojio je tu nagradu 2021. i 3 puta pre toga.
Procitaj gore, sve sam ti napisao. Nebitna nominacija jer nije najbolji u ovoj godini. Nebitno za ozbiljne ljude....To nije odgovor na pitanje.. mrziš ga, ništa novo.. dakle.. prvo odgovor.
Znači neznaš.. ok.Procitaj gore, sve sam ti napisao. Nebitna nominacija jer nije najbolji u ovoj godini. Nebitno za ozbiljne ljude....
Ne znas se pise odvojeno, genijeZnači neznaš.. ok.
Ne bih više. Uživaj u lijepom danu i u ovoj divnoj temi o najboljem teniseru Novaku Djokoviću.

To ti u svoje ime pisi...Ne,mrzimo ih anyway