Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Organizatori mastersa u Monte Karlu najavili su turnir uz fotografiju najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.
„Ovo je Đoković“, piše na posteru kojim se potvrđuje nastup Đokovića na turniru, koji će trajati od 9. do 17. aprila.
Srbin je propustio prva dva mastersa u sezoni u Indijan Velsu i Majamiju, jer bez primljene vakcine protiv virusa korona nije mogao da putuje u Sjedinjene Američke Države.
Na teren će se sasvim izvesno vratiti u Monte Karlu.
Sam Đoković je još ranije najavio da će igrati u Kneževini, a organizatori su potvrdili da će uz njega u žrebu biti i ostali igrači iz Top 10.

Gde su mlade nade tenisa? Rafa dinosaurus, praistorijsko stvorenje ih samara sve redom wtf, Novak bi ih pobedio u stanju meditacije sa pepe imazom

Cak i Roger kad se vrati na stakama moze da osvoji neke turnire sigurno
Tuga od mladih igraca...niko nema dovoljan kvalitet da bude dominantan.

Nije dobro :D

Mozda naidje na Wawrinku na wimbledonu :lol:
Deda moze da mu bude mina gdegod da se pojavi :D

LICEMERNI ZAPAD: Novaka ŽESTOKO kaznili, a Amerikancu progledali kroz prste!​

Bruka i sramota!
Američki teniser Dženson Bruksbi plasirao se u drugo kolo Mastersa u Majamiju pobedom od 2:0 nad Argentincem Federikom Korijom.

Ipak, trijumf talentovanog tenisera ostao je u senci velikog skandala.

Naime, u trećem setu se Bruksbi iznervirao i bacio reket koji je pogodio skupljača loptica bez obzira na to što se ovaj izmakao. Korija je od sudije momentalno zatražio da njegov rival bude diskvalifikovan, ali to se nije dogodilo.

Amerikanac je kažnjen oduzimanjem jednog poena i na tome se sve završilo.

- Mislim da je trebalo da bude diskvalifikovan. Kada se pogodi neko drugi na terenu, nezavisno od jačine, to treba da bude diskvalifikacija. Pri tom je već ranije tokom meča bacao reket, u prvom setu - rekao je Korija i dodao:

- Rekao sam mu da me je razočarao, jer nije ni pitao skupljača kako se osećao. Ne znam zašto se poneo tako. Da sam to uradio ja ili bilo koji drugi ''latino'', izbacili bi me na tri meseca - zaključio je 60. teniser na ATP listi.

Ovo je samo još jedan dokaz da u svetskom tenisu postoji veliko licemerje. Novak Đoković je zbog slučajnog pogađanja sudije diskvalifikovan sa US Opena, dok za Amerikance očigledno važe druga pravila.

Republika

LICEMERNI ZAPAD: Novaka ŽESTOKO kaznili, a Amerikancu progledali kroz prste!​

Bruka i sramota!
Američki teniser Dženson Bruksbi plasirao se u drugo kolo Mastersa u Majamiju pobedom od 2:0 nad Argentincem Federikom Korijom.

Ipak, trijumf talentovanog tenisera ostao je u senci velikog skandala.

Naime, u trećem setu se Bruksbi iznervirao i bacio reket koji je pogodio skupljača loptica bez obzira na to što se ovaj izmakao. Korija je od sudije momentalno zatražio da njegov rival bude diskvalifikovan, ali to se nije dogodilo.

Amerikanac je kažnjen oduzimanjem jednog poena i na tome se sve završilo.

- Mislim da je trebalo da bude diskvalifikovan. Kada se pogodi neko drugi na terenu, nezavisno od jačine, to treba da bude diskvalifikacija. Pri tom je već ranije tokom meča bacao reket, u prvom setu - rekao je Korija i dodao:

- Rekao sam mu da me je razočarao, jer nije ni pitao skupljača kako se osećao. Ne znam zašto se poneo tako. Da sam to uradio ja ili bilo koji drugi ''latino'', izbacili bi me na tri meseca - zaključio je 60. teniser na ATP listi.

Ovo je samo još jedan dokaz da u svetskom tenisu postoji veliko licemerje. Novak Đoković je zbog slučajnog pogađanja sudije diskvalifikovan sa US Opena, dok za Amerikance očigledno važe druga pravila.

Republika
Tu barabu je morao sudija da izbaci i da mu bude zabranjeno da igra barem godinu dana.
Jeste licemerje.

politika i podkusurivanja će uništiti sve što je lepo u tenisu
To se zna za sport od kad je skinut Aerton Sena :aha: Šumaher :aha: ( evo dodatno sin mu povredjen ovih dana kome li se zamerio) / sada je stiglo do tenisa na drugi nacin (živi zdravi drugo bi bilo previse providno) od Djokoviceve zabrane ulaska u robijasku koloniju Komonvelta Australiju do izivljavanja nad igracima iz Rusije :aha: .

Nezapamćena nepravda o kojoj bruji teniski svet​

"Da je ovaj rekord držao Nadal ili Federer, stalno bi se isticalo kako je to nedostižno, neverovatno"

Španski teniski stručnjak Aleks Koreča je sa velikim entuzijazmom pričao o Novaku Đokoviću i objasnio je kako Srbina ne poštuju dovoljno.

Koreča je izrazio poštovanje prema odluci Novaka da se ne vakciniše.

– Mislim da je danas, nakon svega što mu se desilo poslednjih godina, US opena 2020, finala koje je izgubio prošle godine, događaja u Australiji… – jači nego ikada. Duboko mu se divim jer govori ono što oseća. On ne govori prave stvari kako bi ga ljudi voleli. Možete da se složite sa njim ili ne, ali ga ne možete kritikovati, jer je dosledan svojim principima. On poštuje to što sam se ja vakcinisao, ali je iz nekog razloga odučio da on to ne uradi – rekao je Koreča, kome jedna stvar nikako ne ide u glavu, a to je kako Đokovićeve rekorde ne cene kao što je to slučaj sa Nadalovim i Federervoim.

– Novak je mnogo pametniji nego što ljudi misle. Postoji jedna stvar kod njega koja je neverovatna koja, po mom mišljenju, neće biti prevaziđena još jako, jako dugo… Više od 361 nedelju proveo je kao svetski broj 1 i ovaj rekord je prošao potpuno nezapaženo. To je nepravedno, jer da je ovaj rekord držao Nadal ili Federer, stalno bi se isticalo kako je to nedostižno, neverovatno… Đokovića, sa druge strane, ne uzdižu zbog toga – istakao je Koreča i nastavio u dahu:

– Ne poštuju ga jer izaziva mnogo kontroverzi i dosta ljudi se ne slaže sa njegovim načinom života. To nije u redu. Ako želite da cenite njegov sportski rad, morate ceniti njegove rezultate. Nebitno je da li vam se on sviđa ili ne – zaključio je Koreča.

Objektiv. rs
Kreča je istakao nešto sasvim korektno, tačno i ništa preuveličano.. za razliku od nekih drugih "profesionalaca".

Puko Meda.

No1e ostaje prvi.

Meda nije igrao Monte Karlo prosle godine. A No1e je ispao nesto rano 3. kolo na primer.

Meda ima sansu da zaradi nove bodove, ali tesko da moze daleko da stigne na sljaci kad nije mogao sad na betonu.

Prakticno samo Novakov kiks u prvim kolima bi mogao da dovede do promene na prvom mestu ATP liste.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back