Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Đoković: Ostao sam bez snage u trećem setu​

1647000050-RTXBH4S0-750x535.jpg

https://sportklub.rs/tenis/masters-1000/monte-carlo/djokovic-ostao-sam-bez-snage-u-trecem-setu/

Sad su svi pametni i svi analiziraju...
Covek od 10. decembra prakticno nije ni igrao...
ja ono zimovanje u arapskom Jakobsfeldu ne racunam...
To je samo dokaz da ne se ne shika nikakvim supstancama...
pa da posle 6 meseci pauze dobije 20 u nizu...jer to NIJE normalno...

Bas tako.

Sad je jos cudnije kako je Nadal uspeo da se vrati posle povrede i pobedjuje kao da nista nije bilo.

Ili nije ni bio povredjen uopste.

Ili je neka magija.

Kako god deluje kao prevara.
Sad je glavni problem na temi o Djokovicu to kako se Nadal vratio posle povrede i osvojio AO? :cepanje:

Nisam hteo da trolujem temu ali svi ste urnebesni...

Problem je, drugari, to sto je nespreman dosao na turnir pa ga je olupao neki trecerazredni igrac. Sve i da ga je nekako prosao u sledecem mecu bi bio izduvan. Mozda samo otaljava turnire zbog sponzora, ko zna?

Sad su svi pametni i svi analiziraju...
Covek od 10. decembra prakticno nije ni igrao...
ja ono zimovanje u arapskom Jakobsfeldu ne racunam...
To je samo dokaz da ne se ne shika nikakvim supstancama...
pa da posle 6 meseci pauze dobije 20 u nizu...jer to NIJE normalno...
Mozda je prestao da uzima doping pa zato ovakvi rezultati? :D

Za one koji su se nadali da No1e gubi prvo mesto jer je ispao - prc.

Zbog racunanja bodova koje je ATP uveo zbog Federera gde se gleda nekoliko godina u nazad - No1e je povecao prednost nad Medom.

I sledece nedelje ce jos vise povecati prednost bez obzira sta uradi. Ostaje sigurno prvi do 9. maja.

U Madridu mora da uzme 240 bodova vise od Mede.

https://www.glas-javnosti.rs/sport/...biti-najbolji-na-svetu--novi-rekord-sve-blizi

Za one koji su se nadali da No1e gubi prvo mesto jer je ispao - prc.

Zbog racunanja bodova koje je ATP uveo zbog Federera gde se gleda nekoliko godina u nazad - No1e je povecao prednost nad Medom.

I sledece nedelje ce jos vise povecati prednost bez obzira sta uradi. Ostaje sigurno prvi do 9. maja.

U Madridu mora da uzme 240 bodova vise od Mede.

https://www.glas-javnosti.rs/sport/...biti-najbolji-na-svetu--novi-rekord-sve-blizi
Koliko ce da izgubi poena i da li ce ostati prvi ako pukne na RG u prvom ili drugom kolu?

On sada igra šah sa mlađom ekipom...
Zaboravili su da se već polako sprema za drugi deo godine...
a onda i za sledeću...a tada u prva četiri meseca neće braniti ni jedan jedini poen...
osim onih 90 iz Dubaija...

Dominacija u najavi...

Ako puknu Nadal i Meda verovatno da hoce.
Nije dobro... Godinu dana puca na svim turnirima ili ne igra a i dalje mu namestaju da bude prvi.

On sada igra šah sa mlađom ekipom...
Zaboravili su da se već polako sprema za drugi deo godine...
a onda i za sledeću...a tada u prva četiri meseca neće braniti ni jedan jedini poen...
osim onih 90 iz Dubaija...

Dominacija u najavi...
Rece Srdja da osvaja sva 4 GS u ovoj sezoni... :mrgreen:

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, kaže da nije zabrinut uprkos porazu njegovog učenika od Alehandra Davidoviča Fokine (6:3, 6:7, 6:1) u drugom kolu mastersa u Monte Karlu.
„Nije mu bilo dobro pre nego što je došao, bio je bolestan. Hajde da kažemo da nije bio sto posto spreman. Tu je i cela ova situacija, do pre tri nedelje nije ni mogao da igra ovde zbog kovid pravila, a onda se Francuska otvorila. Teško je i mentalno. Nisam ni očekivao ništa spektakularno od ovog turnira. Do Rolan Garosa je ostalo još pet-šest nedelja, ima još nekoliko turnira i biće spreman“.

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, kaže da nije zabrinut uprkos porazu njegovog učenika od Alehandra Davidoviča Fokine (6:3, 6:7, 6:1) u drugom kolu mastersa u Monte Karlu.
„Nije mu bilo dobro pre nego što je došao, bio je bolestan. Hajde da kažemo da nije bio sto posto spreman. Tu je i cela ova situacija, do pre tri nedelje nije ni mogao da igra ovde zbog kovid pravila, a onda se Francuska otvorila. Teško je i mentalno. Nisam ni očekivao ništa spektakularno od ovog turnira. Do Rolan Garosa je ostalo još pet-šest nedelja, ima još nekoliko turnira i biće spreman“.
Meni je zanimljivo da neko ko je bolestan ne odustane od turnira nego dodje i igra u takvom stanju. To je losa odluka Novakovog tima?

Meni je zanimljivo da neko ko je bolestan ne odustane od turnira nego dodje i igra u takvom stanju. To je losa odluka Novakovog tima?
Pa morao je da ode do kuce posle toliko meseci. Da zalije cvece, promeni vodu u akvarijumu. Kad je vec tamo sto da ne odigra jedan mec. Realno, u prvom kolu je dobio spanca, sljakera, koji gine na terenu, baca se, trci ko lovacki ker, igra siguricu, ne gresi. Da je dobio na zrebu bar jednog lakseg protivnika na pocetku, a recimo istog ovog Fokinu u 3-4 kolu ne bi sigurno izgubio. Sansao je. Nije se isplatilo. Nista idemo dalje.

Pa morao je da ode do kuce posle toliko meseci. Da zalije cvece, promeni vodu u akvarijumu. Kad je vec tamo sto da ne odigra jedan mec. Realno, u prvom kolu je dobio spanca, sljakera, koji gine na terenu, baca se, trci ko lovacki ker, igra siguricu, ne gresi. Da je dobio na zrebu bar jednog lakseg protivnika na pocetku, a recimo istog ovog Fokinu u 3-4 kolu ne bi sigurno izgubio. Sansao je. Nije se isplatilo. Nista idemo dalje.

Fokina je dogurao do polufinala turnira. Mislim da će poraziti i Dimitrova i eto ga kao finalista.

https://informer.rs/sport/tenis/695752/novak-djokovic-igor-cetojevic-doktor-hrana-netolerancija

Evo malo podsecanja na to kako je otkrivena Novakova alergija.

- Igrao je Novak Đoković u četvrtfinalu Australijan opena 2010. godine sa Žo-Vilfredom Congom. Ali, uprkos povraćanju ostao je do kraja i izgubio, a posle je od doktora Igora Četojevića saznao je da netolerantan na gluten i mlečne proizvode.

- Nakon jednog gema u četvrtom setu potiv Conge desio se dramatičan preokret. Novak je do tada delovao da je superiorniji od protivnika. Conga je dobio prvi set 7:6, Novak drugi 7:6, potom 6:1 treći, ali onda nije mogao da diše. Kod 0:2 Novaku je bila muka, otišao je sam u svlačionicu. Bio je spreman to da uradi, nije želeo da povraća pred navijačima na stadionu i milionima gledalaca pred TV ekranom. "Osećao sam se kao da sam izgubio snagu", objasnio je Novak kasnije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back