Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma No1e je legenda. Sta su sve pokusali da urade da ga sklone sa prvog mesta. Muljanje sa atp listom, ne racunanje 24 nedelje koliko je bio prvi u 2020, zabrane putovanja, zabrane takmicenja, izbacivanje sa turnira vise puta, na kraju i dva puta uhapsen i i i ... Nista. No1e je i dalje prvi. :rotf:

Ma No1e je legenda. Sta su sve pokusali da urade da ga sklone sa prvog mesta. Muljanje sa atp listom, ne racunanje 24 nedelje koliko je bio prvi u 2020, zabrane putovanja, zabrane takmicenja, izbacivanje sa turnira vise puta, na kraju i dva puta uhapsen i i i ... Nista. No1e je i dalje prvi. :rotf:
Sad su sprecili jedinu dvojicu protivnika koji nesto vrede da igraju zbog "povreda"...Meni to lici na zaveru :D

Sad su sprecili jedinu dvojicu protivnika koji nesto vrede da igraju zbog "povreda"...Meni to lici na zaveru :D
Kakve veze ima povreda sa bilo cim.

Povreda je deo sporta.

Manje zapinji pa se neces povrediti.

Pisao sam o tome vise puta. Koliko je bilo meceva i to neverovatno vaznih meceva u kojima je No1e povukao rucnu.

Koje je mogao da dobije da je dao sve od sebe, ali je pametno razmisljao i racunao da se to ne isplati, cak ni za GS titule i nije hteo da rizikuje povrede. I zato je tu gde jeste. Mozda je mogao da ima 2 GS-a vise, a da bude na stakama.

A ovo sto njemu rade je cista mrznja, zavist, politika i zlo. To nema nikakve veze sa sportom.

Kakve veze ima povreda sa bilo cim.

Povreda je deo sporta.

Manje zapinji pa se neces povrediti.

Pisao sam o tome vise puta. Koliko je bilo meceva i to neverovatno vaznih meceva u kojima je No1e povukao rucnu.

Koje je mogao da dobije da je dao sve od sebe, ali je pametno razmisljao i racunao da se to ne isplati, cak ni za GS titule i nije hteo da rizikuje povrede. I zato je tu gde jeste. Mozda je mogao da ima 2 GS-a vise, a da bude na stakama.

A ovo sto njemu rade je cista mrznja, zavist, politika i zlo. To nema nikakve veze sa sportom.
Mozda im je receno da se "povrede" da bi se pruzila sansa Novaku za comeback? :D

ATP nastavlja da pomaze Nadalu da osvoji jos neki masters.

Od sledece sezone mastersi na sljaci ce trajati 2 nedelje kako bi Rafa imao vise odmora izmedju meceva.
Apropo podloga, ja se zalazem (mada me niko ne pita) da se izjednaci broj turnira na sljaci, betonu i travi. I da se recimo izmeni pa da se jos jedan GS igra na travi. A kasnije moze da se to promeni i da bude 2 GS na sljaci. Bilo bi zanimljivije svakako, zar ne?

Monte Karlo: Alkaraz čeka Đokovića u četvrtfinalu!​

1649429219-GettyImages-1143504935-750x492.jpg

https://sportklub.rs/tenis/masters-1000/monte-carlo/monte-karlo-masters-zreb-novak-djokovic/

Не могу колеге а не лупају кликбејт наслове...
Новака не занима ни Алкарас, ни Перо, ни Јово...
још мање прво место, а најмање измишљени биполарни рекорд који држи Штефица...
Човек је лепо рекао да га занимају само Гренд слем турнири.
Све остало је само припрема...

Bravo No1e.

Junacki se vratio u mec posle 3:6, 0:3. Nakon provokacije ovog malog seronje, No1e je ipak odlucio da se ne predaje danas, vratio se u mec i osvojio tb.

1:1 u setovima.

Novaku nedostaju mecevi, nije isto igrati penzionerski tenis sa Tipsarom u Beogradu i turnire. Ali ako prezivi ovo danas i veze bar jednu nedelju da igra, posle ide Beograd, moze da bude spreman za ostatak sezone na sljaci.

Mecevi. U prvom setu nije imao uopste osecaj. Nije se postavljao kako treba.

Posle je potrosio suvise snage da se vrati i osvoji drugi.

Da iskoristi priliku i makar trenira sa ovim nasim indijancima u Beogradu. Kecmanovic, mozda Lajovic i Djere. A ne penzosi Tipsar i Troicki.

Боље би било за њега да јесте...
али с обзиром да је од 10. децембра одиграо 4 меча...
а три још пшре два месеца...ово је одлично...
Мислим да ће мишеви да се сакрију у рупе кад се врати у форму...
а сетите се прошле године...враћао се после повреде...
Нигде га није било у Монте Карлу ни на првом БГ турниру.
Већ у Риму је било МНОГО боље...остатак је историја...

To mu bog vraca sve zato sto se nije vakcinisao. Prirodni imunitet mu nije dovoljan za vise od prvog kola turnira. Ali je najveci, ono, najveci i je i kad gubi. Mada ovo ne treba posmatrati kao poraz, vec kao pobedu! Dokazao je da se moze igrati tenis i ako mislis svojom glavom. Treba mu odati pocast. Drzi rec. Najveci je.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back