Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpski sindrom je uzeo i Noleta. Posle Ane i Jelene, koje su videle kako je biti No1 u svetskom tenisu, i klize nizbrdo, isto je pocelo da se desava i Noletu.
Nekako su mi cudne te iznenadne povrede. Bojim se da ce sledece godie, kada bude morao da brani osvojene poene, uz ove povrede, kliznati nizbrdo.
Ko zna, mozda mu neko ne dozvoljava da ide dalje.

Teorija zavjere nije u pitanju .
Desilo se ,opomena, povreda,los dan, nije mu se dalo da igra kako moze i nesumljivo zna.

179657_1-novak-dk_f.jpg

Ovu povredu vucem od US Opena, imam problem sa servisom i moram to nekako da resim.
Plasim se i dalje da ce nesto da se desi sa ramenom.
Ritam servisa zbog toga mi nije dobar, a morao sam i da menjam tehniku.
Previse sam sve to, cini se, forsirao zbog problema koje sam imao".

Rekao je NOLE novinarima....
:heart::heart::heart:

evo

"Novače, nauči da gubiš časno"
Izvor: eurosport.com |
20051045164eb99abadf835186516139_size3.jpg

Strani mediji i javnost često su u prošlosti kritikovali Novaka Đokovića zbog predaje mečeva, a nova “lekcija” osvanula je na sajtu Eurosporta.

Blolg počinje rečenicom da Đoković ima spektakularnu sezonu u kojoj je izgubio samo četiri meča, od čega tri jer je bio “povređen”, pod znacima navoda.

U nastavku teksta autor ili autori iznose još nekoliko otpužbi na Novakov račun i na kraju mu poručuju da “veliki sportisti gube časno”.

U blogu Eurosporta piše da je bilo očigledno da je Đoković bio povređen, ali da to nije razlog njegove maltene predaje u trećem setu, već činjenica da ga je Nišikori nadigrao u drugom setu. Kako bi ilustrovali svoju tvrdnju, Britanci su stavili sliku Novaka koji se raduje sa stisnutom pesnicom posle osvojenog poena.

“To je slika čoveka spremnog na borbu i nadmetanje, željnog trijumfa i prolaska u finale. Ali potom se desilo nešto što se retko viđalo u 2011. Novak je bio nadigran. Potom se Srbin predao. Nije delovalo da je bilo šta pogoršalo njegovu povredu od prvog do kraja drugog seta, ali Đoković je postao nezainteresocan U nekim potezima stajao je u mestu, bez želje da krene na lopticu. Možda ga je i bolelo rame, ali ništa nije falilo njegovim nogama, što govori o njegovom odsustvu poštovanja”.

Englezi su potom napisali da takvo ponašanje baca senku na Nišikorijevu pobedu, ali i podsetili da Đokoviću nije prvi put da tako nešto čini.

“Džoker je sav u osmesima i šalama kada pobeđuje, ali kada gubi, njegov govor tela je samosažaljevajući i neverovatno je koliko često je povređen u trenucima kada stvari na terenu ne idu u njegovu korist. Đoković je neverovatan igrač, u mnogo čemu najbolji na svetu u ovom trenutku, ali malo više skromnosti kada ne igra dobro mu neće škoditi. Veliki sportisti pobeđuju sa stilom, ali i gube časno”.

http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=08&nav_id=556105

Cudo nevidjeno cime Novaka zabavljaju neki ljudi ,a cime on njih .
Meni je jasno da onaj ko gubi ima pravo da se ljuti i da prati svaki korag i gest onog sto ga naljuti .
Mogu razumjeti te neke ljude iz svijeta i takvu njihovu potrebu .
No ne mogu nasim ljudima iz nasih krajeva da svarim njihovo ponasanje i rijeci .
Evo ovaj dragsson, novi clan, dolece na Noletovu temu da nam kaze da se Nole folira.
Cudo nevidjeno mi bez njega ne bi znali nista procitati .
Novajlijo kako ces ti lijepo za malo vremena u zaborav.
Niko na KRSTARICI te se nece sjecati.
Kako si dosao tako ces i da odes.
Dotle Novak Djokovic, PRVI od biranih teniser je svijeta.
Cijele nase plave planete.
:heart::heart::heart:

Ma nije fora u tome,

nego vise ni rec kritike ne mozes da uputis idolopoklonicima Novaka Djokovica pa to ti je?

Pa dobro, od tebe bih ocekivao malo vise razumevanja za to sto su ljudi ponekad subjektivni povodom Noleta. Vole ga, navijaju svim srcem, i to je to. I sad mi je smesno sto ja kao anacionalni liberal vise razumem te ljude od tebe.

Ma nije fora u tome,

nego vise ni rec kritike ne mozes da uputis idolopoklonicima Novaka Djokovica pa to ti je?

Odmah se pitaju za koju sluzbu radis:mrgreen:

Kritika je ok kada je opravdana. Niko nigde nije pominjao tešku povredu ramena. Predao je zbog povrede. A ni danas nije bio baš čio i veseo, ne znam odakle ti to. Meni je delovao prilično ravnodušan.

NOVAK je demantovao pisanje medija da, uprkos povredi ramena, ucestvuje na turniru u Parizu samo zbog bonusa od 1,6 miliona dolara.:heart::heart::heart:

13147692964ebac21ead976022113358_size3.jpg

***Mislim da je očigledno da nisam još u vrhunskoj formi.
Vraćam se polako, korak po korak, znajući da će se moja forma popraviti.
Ukoliko vidim da sam u dovoljno dobroj fizičkoj formi da igram, ja ću da igram, ako nisam, onda se neću takmičiti.
Jednostavno je tako.
Nema ništa drugo što bi moglo da utiče na moju odluku"...***

Mozda ima onog ruskog belog maga, koji pogledom isceljuje.
On igra cisto da se uhoda pred zavrsni final 8 , sledeceg meseca.
A te parice ce dobro doci Tatici. Covek usao u politiku, red je da se ispruzi malo.
Samo mi nije jasno kako V.J stize da radi dve funkcije u isto vreme.
Svaka cast.

Novak se povukao iz Pariza!
Izvor. B92 | ČŽ

Novak Đoković objavio je na svom tviter profilu da se povlači sa turnira u Parizu. On je kratko napisao da ne može da nastavi takmičenje zbog povrede.

19774257334ebcf43d248ce946825786_640x453.jpg

"Dragi navijači i prijatelji, nažalost imam loše vesti. Primoran sam da se povučem sa turnira u Bersiju, sa jakom upalom ramena, zbog koje sa daljim naporima rizikujem veću povredu.Stanje se pogoršalo sa jučerašnjim mečom protiv Viktora".

"Stavljam zdravlje na prvo mesto i oporavak nakon duge sezone, i nadam se da razumete moj postupak. Izvinjavam se svima koji su kupili karte za večerašnji meč, kao i onima koji su se spremali da gledaju kraj TV ekrana. Hvala vam na lepim poklonima i iznenađenjima koje ste mi priredili ove godine u Parizu. Vidimo se sledece godine za Rolan Garos", piše na Novakovom tviter profilu..

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=11&nav_id=556810

Po mom misljenju,Viktor trenutno nikakve sanse ne bi imao protiv Conge,a Noleta bi ispljuvali ,kao eto namerno predao nasem teniseru!
Nole je pravilno postupio,nek odmori taman odigrao 2 meca,pa i u Londonu ako treba nek odigra 2 meca,dosta od njega za ovu sezonu,malo li je?
Napred Nole,igraj kako tebi odgovara:D
Naravno da bi bilo lepo da osviji zavrsni turnir,a ako i ne osvoji,sjajna godina,nek upola bude sledeca i bice super:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back