Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 80363Kakav mec...Kakav tenis ...Novak izgubi a da mi nije tako strasno zao...Odavno nijesam imala taj osjecaj...
Povesti sa DVA nula u setovima pa dozivjeti poraz...
Nije mu niko i nista kriv sam je kriv...Neka sad izvuce pouku za ubuduce....:heart::heart::heart:

Mnogo si me utesila i kad bolje razmislim upravu si :p

Jednom mora da mu se obije ovo o glavu, da nauci, bolje je sto je platio skupo jer ce valjda ubuduce znati da ceni :think:

Nole zasluzeno izgubio,imao je dobijen mec!
Ali to je sport, sigurno da je njemu najteze, nadam se da ce se brzo oporaviti od ovakvog poraza i imati snage da brzo zaboravi ovaj mec, izvuce pouke i okrene se sledecim turnirima:)

Mnogo ste preoštri prema Novaku. Gledao sam ceo meč (kao i većina ovde) i negde od sredine trećeg seta nije mogao da diše kako treba. Tu je smanjio tempo, Melcer je pogađao linije ko nenormalan i rezultat je takav kakav jeste. S obzirom na stanje u kojem se nalazi, dobro je došao i do četvrtfinala. U svakom slučaju je pomak u odnosu na prethodnu godinu.

Sa druge strane, više neću imati moralnu dilemu, pošto sam se pitao da li mi je draže da Novak pobedi ili da Federer ne bude prvi :D

CA8H2Z6L.jpg
Pogledajte prilog untitled.bmp
images.jpg

M O J A :heart:V E Z A :heart:S A :heart:N O L E T O M

Tvoje su ruke,polarna svjetlost
Ogledalo vrha svijeta,tvoje su ruke
Golfska struja ,planetu morima obilaze
Tvoje su ruke,vulkanska lava
Tvoje ruke, su casa hladne vode
Kad se u pustinji izgube osobe mile...:heart::heart::heart:

Mnogo dobar covek. 8)
Salim se. Ne poznajem ga 8)
Hihihi. Opet se salim. Mislim,ne poznajem ga,stvarno,al' sta znam.. dobar je.. lepo igra. Mislim,tenis.
Joj,mnogo sam neozbiljna,izvinjavam se :lol: :D

Ja ovog tenisera obozavam !!! :D Sta vi mislite o njemu ? :)

Nole legenda, covek je sazreo kao profesionalac sa svega 19 god. , a to je najvaznije!
A talenat je neosporan!

novak... je cudo! ne znam koju bih rec mogao da kazem a da bude dovoljna.....
nego, sve je vise ovih tema sa pojedinacnim teniserima a postoji i tema tennis (uopste)... i gde da idem kada zelim da prokomentarisem novakovu, aninu, tipsinu ili jeleninu partiju?
mozda bi ta opsta trebala da se zalepi! u stvari sigurno bi trebala posto ne postoji podforum tenis!
TENNIS MEDJU LEPLJIVE! TENNIS MEDJU LEPLJIVE!!! :D

Lik igra.....za swoje godine.....nemam reci....
Koliko je tu truda ulozeno i sta je swe zrtwowano to stwarno samo on zna!
btw slikala sam se sa njim i imam potpis na kacketu....
aaa...diwan je....
:heart::heart::heart:Od mene NOLE...:bye::bye::bye:

Mnogo ste preoštri prema Novaku. Gledao sam ceo meč (kao i većina ovde) i negde od sredine trećeg seta nije mogao da diše kako treba. Tu je smanjio tempo, Melcer je pogađao linije ko nenormalan i rezultat je takav kakav jeste. S obzirom na stanje u kojem se nalazi, dobro je došao i do četvrtfinala. U svakom slučaju je pomak u odnosu na prethodnu godinu.

Sa druge strane, više neću imati moralnu dilemu, pošto sam se pitao da li mi je draže da Novak pobedi ili da Federer ne bude prvi :D

...Тачно тако!
Знам шта је код њега проблем и заиста се радујем што је и овако играо,
како је играо!

Све честитке Нолету.....и вера да ће он бити боље и све бољи и бољи у
тенису!

:heart:

pogledaj jos jednom ko je nov,ja ili ti :mrgreen:

Pogledajte prilog Novak.bmpNOV si ti,ko ti je kriv sto svake pola godine napises po jedam post...I onda na ovoj temi ostris tvoj prefinjeni ukus...Ucis me kako da postijem...
I pored toga vidjecemo kako ce teci tvoje druzenje...Tema je lijepa uljepsaj je na tvoj nacin meni nece smetati ako bude u dobrom duhu na drugaciji nacin od mog...:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back