Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
steta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 80363Kakav mec...Kakav tenis ...Novak izgubi a da mi nije tako strasno zao...Odavno nijesam imala taj osjecaj...
Povesti sa DVA nula u setovima pa dozivjeti poraz...
Nije mu niko i nista kriv sam je kriv...Neka sad izvuce pouku za ubuduce....![]()
Ne bih nista da komentarisem jer bi sa moje tastature ovdje bilo izbaceno dosta ruznih rijeci. Ali evo..bol, jad,tuga, bijes...razocarenje..i u rezultat ali I u Novaka.
Mnogo dobar covek. 8)
Salim se. Ne poznajem ga 8)
Hihihi. Opet se salim. Mislim,ne poznajem ga,stvarno,al' sta znam.. dobar je.. lepo igra. Mislim,tenis.
Joj,mnogo sam neozbiljna,izvinjavam se![]()
![]()
Ja ovog tenisera obozavam !!!Sta vi mislite o njemu ?
![]()
Nole legenda, covek je sazreo kao profesionalac sa svega 19 god. , a to je najvaznije!
A talenat je neosporan!
novak... je cudo! ne znam koju bih rec mogao da kazem a da bude dovoljna.....
nego, sve je vise ovih tema sa pojedinacnim teniserima a postoji i tema tennis (uopste)... i gde da idem kada zelim da prokomentarisem novakovu, aninu, tipsinu ili jeleninu partiju?
mozda bi ta opsta trebala da se zalepi! u stvari sigurno bi trebala posto ne postoji podforum tenis!
TENNIS MEDJU LEPLJIVE! TENNIS MEDJU LEPLJIVE!!!![]()
Lik igra.....za swoje godine.....nemam reci....
Koliko je tu truda ulozeno i sta je swe zrtwowano to stwarno samo on zna!
btw slikala sam se sa njim i imam potpis na kacketu....
aaa...diwan je....
Mnogo ste preoštri prema Novaku. Gledao sam ceo meč (kao i većina ovde) i negde od sredine trećeg seta nije mogao da diše kako treba. Tu je smanjio tempo, Melcer je pogađao linije ko nenormalan i rezultat je takav kakav jeste. S obzirom na stanje u kojem se nalazi, dobro je došao i do četvrtfinala. U svakom slučaju je pomak u odnosu na prethodnu godinu.
Sa druge strane, više neću imati moralnu dilemu, pošto sam se pitao da li mi je draže da Novak pobedi ili da Federer ne bude prvi![]()
zbog cega je ova tema ovako dosadna ?
non stop postavljate neke glupe slicice i srcad,i sve jedno isto po 100 puta
pogledaj jos jednom ko je nov,ja ili ti![]()