Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Borise navijamo li sutra?c:ok::bye:

DJE SI STARI BORCE ...NAVIJAMO NEGO STO...
CA1R6WSE.jpg

Poslednja izmena:
Идееееееееемо Ноле, нема везе што си изгубио први сет.

Овај, к`о разјарени лав,..напада,...
ХАЈДЕ Ноле,...отвори игру,....
..................таааааааако је 3:2 за Нолете (други сет)

Надам се да ће бити ок, да ће Berdych мало да "успори",..
у је,..к`о на струју игра:(

Навијајмо за Нолета....:klap::klap::klap:

.

Nole zasluzeno izgubio!!!
Razocarao me je ovakvom svojom igrom danas, katastrofalno je "igrao", ni malo borbenosti, zelje, zaista mi nije jasno kako je mogao ovako bezvoljno i uzasno lose da "igra". da sebi ovako nesto dozvoli!!
Navijam i dalje za Noleta, ali ako ovako nastavi, mrka kapa:confused::(

Nisam ni sumnjao da ce izgubiti u 3 seta. Pravo je cudo sto je uopste uspeo da dodje do polufinala, Rodik bi ga deklasirao da nije ispao u osmini finala. Jos ce biti i drugi od ponedeljka, iako mi je to drago, daleko od toga da Djokovic to zasluzuje. Servis-blaga rec-katastrofalan, bekend veoma los, slajs udarce i drop sotove necu da komentarisem. Psiholoska strana-dno! Sve u svemu - polufinale Grand slam-a, drugo mesto na ATP listi-Djokovic treba da bude prezadovoljan jer igra koju pokazuje je daleko, daleko od toga. I ovo ne kazem samo posle poraza vec i kad je pobedjivao (losije igrace).

Изгуби са 3:0

а ја "ловила" сличице и најзначајније поене и опет ...:(

Prilozi

• Onaj znacajan poen...jpg
    Onaj znacajan poen...jpg
    33,3 KB · Pregleda: 3
  • SRBIJA pise na Djoletovoj kapi...jpg
    SRBIJA pise na Djoletovoj kapi...jpg
    34,5 KB · Pregleda: 3
  • Takooo je...jpg
    Takooo je...jpg
    46,5 KB · Pregleda: 4
Изгуби са 3:0

а ја "ловила" сличице и најзначајније поене и опет ...:(

Извињавам се,
у првој поруци ми је грешком упала једна дупла сличица,..(трећа по реду)

а ПРВА у низу које сам поставила је требала да буде ова:

Prilozi

• Hajde Noleee...jpg
    Hajde Noleee...jpg
    48,2 KB · Pregleda: 7
ma navijam i ja ali mi se sve vise cini da nema nista od pobede ....

previse je dobar berdik za ovakvu novakovu igru kakvu sada igra :neutral:

Nije Tomas Berdih bio dobar toliko da ga Novak ne moze pobijediti...
Novak je sam sebe pobijedio danas ...Bez snaznog napada , uz onoliko neiznudjenih, i duplih gresaka,uz rano predavanje ,bez njegove igre ...Poraz, dokle tako jeftino ....:(

Federer: Nole nema pojma!

Švajcarski teniser Rodžer Federer poznat je kao veliki džentlmen kada pobeđuje, ali i te kako može da bude nezgodan kada gubi. To je pokazao i posle poraza u četvrtfinalu Vimbldona, kada je na pitanje novinarke da li veruje da Marej konačno može da trijumfuje u Londonu odgovorio:

- Naravno. Nadal igra očajno, a čini se da Đoković više ne zna da igra tenis. Draga gospođo, naučite domaći zadatak pre nego što pitate - ljutit je bio Federer.

Švajcarski teniser Rodžer Federer poznat je kao veliki džentlmen kada pobeđuje, ali i te kako može da bude nezgodan kada gubi. To je pokazao i posle poraza u četvrtfinalu Vimbldona, kada je na pitanje novinarke da li veruje da Marej konačno može da trijumfuje u Londonu odgovorio:

- Naravno. Nadal igra očajno, a čini se da Đoković više ne zna da igra tenis. Draga gospođo, naučite domaći zadatak pre nego što pitate - ljutit je bio Federer.

Nista novo, to je davno poznato da Federer ne zna da gubi, i da je onda cak vrlo neprijatan, blaga rec, da ne napisem nesto gore a zasluzio je!!!
Vec se bezbroj puta pokazao da je "mali" kao covek:thumbdown:
Rezultate mu niko ne osporava, ali:lol:sad sam se setila Federera u nekim situacijama, kad je gubio:lol::rotf:

meni ovo liči na ironiju

Jeste bila ironija, posto su ga novinari pitali da li misli da Marej ima najvece sanse da osvoji turnir posto ostali nisu u formi, pa im je on ironicno rekao kako Rafa igra ocajno, kako Sod nije nikakva pretnja, a Djokovic je zaboravio da igra tenis. I rekao je novinarima da bi trebalo da cene igrace.

Jeste bila ironija, posto su ga novinari pitali da li misli da Marej ima najvece sanse da osvoji turnir posto ostali nisu u formi, pa im je on ironicno rekao kako Rafa igra ocajno, kako Sod nije nikakva pretnja, a Djokovic je zaboravio da igra tenis. I rekao je novinarima da bi trebalo da cene igrace.

Hvala za informaciju, to je onda nesto sasvim drugo, onda je super odgovorio, jer novinari znaju dosta da preteraju !
Hvala jos jednom:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back