Novak Đoković _II

Mali Stefan mnogo teze podnosi utakmice Partizana, nego kad tata igra..Ako je neko gledao kad igra Partizan mali se kida kao niko...Ono je nesto neverovatno... Dok kad igra tata tu sve i ne isprati... Bez problema mu pada tatin poraz, a partizanov jedva prezivljava...Tako da, podrska za malog Stefana, najboljeg coveka u porodici Djokovic..

Spanci su jako uticajni,u tenisu
Naravno cim imaju 2 dopingovana igraca i nikome to ne smeta!
Ja koliko znam doping nije dozvoljen.
Ovaj Alkaraz odlican igrac ali peskir retko upotrebljava.
Na Novaku se video umor i tesko kretanje.Kod Alkaraza 5 sati nista umora.
U kondiciji dobro spreman!
Ali ajde sta cemo teraj dalje...i Maradona se usmrkavao celi zivot i nikom nista.Nba dream teem teski smrkaci i niko nikad disfalifikovan.Jedino ako kog istocnjaka ko Sarapovu uhvate dobije pedalu.

Naravno cim imaju 2 dopingovana igraca i nikome to ne smeta!
Ja koliko znam doping nije dozvoljen.
Ovaj Alkaraz odlican igrac ali peskir retko upotrebljava.
Na Novaku se video umor i tesko kretanje.Kod Alkaraza 5 sati nista umora.
U kondiciji dobro spreman!
Ali ajde sta cemo teraj dalje...i Maradona se usmrkavao celi zivot i nikom nista.Nba dream teem teski smrkaci i niko nikad disfalifikovan.Jedino ako kog istocnjaka ko Sarapovu uhvate dobije pedalu.

Po faci vidis Alkarazu da je lik jako glup i ogranicen,slusao sam mu na spanskom intervju,ne moze da sastavli ni recenicu obicnu,kao tele lik

Tacno se vidi glupa faca,jedva prica.Cak i Rafa na pocetku jako ogranicen,posle naucio da prica, izgradio se koliko toliko, ovaj ni to, objektivno gledano

Mislim da posle Noleta,ce dolaziti novi teniski sampioni srpski.

Stvoren je teniski kult,svaki talenat koji se pojavi u buducnosti odma ce ga poredjivati sa Noletom i to ce stvarat pobjednicki mentalitet

Po prvi put Srbija je dobila kult u jednom individualnom sportu

Ja sam ubijedjen da cemo u narednim decenijama dobiti i jaceg igraca od Noleta koji ce biti najveci Ikada.Jer tocak koji je pokrenuo Nole ce proizvoditi sampione teniske imace status,imidz samopouzdanje vecu podrsku itd.

Tenis polako ima kult koji ima kosarka kod nas

Vise godina posle Dzordana dolazi Jokic...Igrac koji je u vreme Dzordana bio nezamisliv, a opet Dordan je bio ispred svog vremena i tek dugo nakon njega su se pojavljivali slicni igraci u vise primeraka...Tako je i Jokic danas ispred vremena, a za desetak godina imacemo takve visoke igrace sa svim tim karakteristika cesce...Dakle svi sampioni su ispred vremena i tek kasnije vreme donosi slicne igrace, a i one potpuno nove do tada nezamislive....
Ovaj Spanac danas je pokazao da je drugaciji od dosadasnjih tenisera, on ima nesto novo, posebno... Veoma lako izvodi neke poteze koji su se ranije vise vezivali za veliko iskustvo....A pored toga stize sve zivo....Dakle, to je opet neka nova kombinacija...

Vise godina posle Dzordana dolazi Jokic...Igrac koji je u vreme Dzordana bio nezamisliv, a opet Dordan je bio ispred svog vremena i tek dugo nakon njega su se pojavljivali slicni igraci u vise primeraka...Tako je i Jokic danas ispred vremena, a za desetak godina imacemo takve visoke igrace sa svim tim karakteristika cesce...Dakle svi sampioni su ispred vremena i tek kasnije vreme donosi slicne igrace, a i one potpuno nove do tada nezamislive....
Ovaj Spanac danas je pokazao da je drugaciji od dosadasnjih tenisera, on ima nesto novo, posebno... Veoma lako izvodi neke poteze koji su se ranije vise vezivali za veliko iskustvo....A pored toga stize sve zivo....Dakle, to je opet neka nova kombinacija...

Ima doktora Fuentesa,koji je poseban, koji je kljukao i Nadala i Kontadora i bracu Gasol i Alonsa itd

Fuentes cuda cini,potpisuje ugovor inekcijom axaxaxax

Prilozi

• nadal-syringe.jpg
    nadal-syringe.jpg
    38,4 KB · Pregleda: 6
Alkaraz slika sa Nadalom i godinu dana posle slika,samo pazite koliko je napaucaniji za samo godinu dana,pa nije jeo med i povrce da mu tako ruka misicava odjednom bude.

Prilozi

• IMG_20230716_232751.jpg
    IMG_20230716_232751.jpg
    143,1 KB · Pregleda: 10
  • IMG_20230716_232833.jpg
    IMG_20230716_232833.jpg
    82,8 KB · Pregleda: 10
Ни Алкараз се није обрадовао толико својој победи као другосрбијанци! Честитам младићу. Новак још није рекао последњу реч. "Ћераћемо се још".

Ни Алкараз се није обрадовао толико својој победи као другосрбијанци! Честитам младићу. Новак још није рекао последњу реч. "Ћераћемо се још".

To su lazni jugosloveni a u stvari su antisrbi,kojima je mjera kosmopolitizma i urbanosti da pljuju i nipodastavaju sve srpsko i da svakog velikog srbina osporavaju kao Noleta.A kazu da nisu nacionalisticki nastrojeni,pa itekako jesu kada nipodastavaju srbe.Srbi su i narod a imas srpsku naciju

Oni ce osuditi ispade srba ,a kada drugi narodi prave sranja i ispade protiv srba,onda to ne kritikuju i prave se ludi.Zato kažem da nisu ni urbani ni kosmopolite nego time licemjerno kriju mrznju prema svom narodu

Ja prvi poznajem ljude koji su prave,kosmopolite i urbani ljudi al njih je veoma malo,vecina su licemjeri kao ti drugosrbijanci sto ih ti nazivas.Nole prvi je i veliki srbin i kosmopolita i svetski covjeku,a ne ti sto ga kao ne vole,ljubomorni i sitni likovi

Zakljucak - nebitni su.

Bitno je da imamo Noleta najveceg ikada u tenisu,on je ponos za sve srbe prave,a i za sve normalne ljude svijeta sampion i uzor

Poslednja izmena:
Juče je pobedio bolji teniser. Alkaraz je rasterećenije ušao u meč i imao skoro ceo meč udarac više. Imao je više stprljenja prilikom duže razmene udaraca prilikom koje je Novak znao da pogreši. Novak je uz to ušao u problem sa publikom koja je pokazala znatno više simpatija prema Alkarazu, što je i očekivalo.

Iskreno duboko sam razoĉaran ponašanjem publike u Londonu. Kada se uporedi nedavno finale u Parizu sa ovim Londonu publika u Parizu je bila na jednom visokom nivou za razliku od navijača na Centralnom terenu Vimbldona koji su povremeno zviždali, dobacivali i provocirali Novaka. Ni ,,dž" od engleskog džentlmenstva za razliku od kavaljerskog ponašanje publike u Parizu.

Back