- Poruka
- 55.627
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi..Spanci su mnogo jaki..Nema sanse da ih dobijemo..![]()
Srbima je doslo vrijeme da izgube i mislim da ce ako se ovako nastavi kos razlika ce se povecavati.Treba se Srbima poruciti da se priberu i da se sjete slavnih Nemanjica i Milosa Obilica.
ajde ne baksuziraj....sad ce nasi momciAJDE....mis mo u pitanju svi...zagrizite
![]()
ajde ne baksuziraj....sad ce nasi momciAJDE....mis mo u pitanju svi...zagrizite
![]()
Razbise nas.
ej Marine mani sad te gluposti...ovo je bre ozbiljna stvar
ajmo SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
Kad vidima lica Srba koji naocigled tolikog svijeta gube Ivkovica i ostalih onda mi je zao sto je Spanija za klasu ispred svih u Europi u Basketu.
Ovako kao Spanija igrala je bivsa Jugoslavija SFRJ.Razradjeno i na znanje.Srbima se izgleda priblizava poraz.
Nije problem samo rezultat, vec Spanci deluju jezivo jaki a nasi su ocito umorni posle jucesnjeg meca.
Banuj ga zbog ovoga![]()
Kad vidima lica Srba koji naocigled tolikog svijeta gube Ivkovica i ostalih onda mi je zao sto je Spanija za klasu ispred svih u Europi u Basketu.
Ovako kao Spanija igrala je bivsa Jugoslavija SFRJ.Razradjeno i na znanje.Srbima se izgleda priblizava poraz.
Pa normalno.....Spanija je najjaca ...i to ubedljivo.....Treba Srbija da je zadovoljna srebrom s obzirom da su otisli na prvenstvo u nadi da ce uspeti 1/4 finale da udju i obezbede ucesce na SP...ovo je puna kapa
mani sad banovanje al ako bas hoces evo Marine evo ti![]()
Pa normalno.....Spanija je najjaca ...i to ubedljivo.....Treba Srbija da je zadovoljna srebrom s obzirom da su otisli na prvenstvo u nadi da ce uspeti 1/4 finale da udju i obezbede ucesce na SP...ovo je puna kapa
Treba i ovim da budemo zadovoljni, ko se nadao medalji kad smo se okupili i kad su počele pripreme. Čekamo svetsko u Turskoj i Olimpijadu
Najbolji nacin da izbaksuziramo Spance je da sam je kladio na njih. Onda bi sigurno Srbija pobedila.
Naravno, ovo njihovo srebro je kao zlato, ali bih ja volio da pravo zlato dođe u komšiluk![]()
puna kapa je zlato..ne gubite veru bre negativci...ja verujem u njih...ajmoooo![]()
Pa ionako ne gledaš![]()