tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
nisu ni usli a vec dali poen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u svakom sportu je ovo bitan faktor. tesko je vise puta zaredom pruziti dobru partiju
који је резултат црко ми ТВ?
Al' navijam za vas![]()
smo postigli Ademe Kosovo je Srbija![]()
који је резултат црко ми ТВ?
Al' navijam za vas![]()
Na ovom Europskom prvenstvu dvije ekipe su zasluzile da budu u finalu a to je Spanija i Grcka.Isto Grcka je jaka kao i Spanija tako da bi Srbija imala tesku muku sa onim tamnoputim centrom Grkom da su se sastali Srbija i Grcka.
Ovdje je bilo red da finale bude Spanija i Grcka.I Grci igraju na znanje i iskustvo.
Добро је што је црко.Preko 20 za Špance...
Na ovom Europskom prvenstvu dvije ekipe su zasluzile da budu u finalu a to je Spanija i Grcka.Isto Grcka je jaka kao i Spanija tako da bi Srbija imala tesku muku sa onim tamnoputim centrom Grkom da su se sastali Srbija i Grcka.
Ovdje je bilo red da finale bude Spanija i Grcka.I Grci igraju na znanje i iskustvo.
oops
ne znam kako mi se ista greska stalno ponavlja.... morat cu banovati sebe za svaku sledecu slicnu gresku...posto ti neces![]()
Znaci da ne umre krava komsiji![]()
Dobar neki komsiluk imamo![]()
I vaš selektor navija za nas, još je rekao "da SMO postigli veliki uspeh" i da se nada "NAŠOJ pobedi"![]()
to te vadi...ali samo malo
nije lepo...znas?
Iskusan neki TV,zna kad moze da nayebe
Ajde nemoj vise ko boga te molim![]()
OVO JE BEZOBRAZLUK SUDIJA
Sad sam ti ja kriv![]()