Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
E moj Mačak ... Muku mučim danas. Jedva mi ide ovaj Interenet, rođendan mi danas a pauk mi odneo auto pa sam ih "častio" sa 14.000 Mamicu im ebem da im ebem
Породица је сама произвела нацију тако да су породица и нација у суштини једно те исто, не искључују се и немогу бити одвојене , а вера је изнад свега .
a bilo je i ono u tvom profilu sto si izbrisao, kad sam napisala da si uslovno stikliran jer me nervira da vidim obavestenje u gornjem desnom uglu kad god osvezim stranu...tako nekako pa sam te odstiklirala kad sam primetila da se ucurujes forumasima koji *****ju po imenu zemlje na cijem su forumu.
Sve je ovo kopipejst, samo je malo skraceno jer je zaista tesko snaci se u gomili ponavljanih citata
I time stavljam tacku na raspravu, a molila bih te da ne pominjes Konzab sa pogresnim informacijama jer je ona batalila forum pa ti ne moze odgovoriti.