tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
ej, a sta je sa sudijama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuti sa tobom sam gledal i Srbija Francuska..te kuknjave i na kraju jedan jedanNe zasmejavaj nas
Kad vidima lica Srba koji naocigled tolikog svijeta gube Ivkovica i ostalih onda mi je zao sto je Spanija za klasu ispred svih u Europi u Basketu.
Ovako kao Spanija igrala je bivsa Jugoslavija SFRJ.Razradjeno i na znanje.Srbima se izgleda priblizava poraz.
Nema ništa od toga.
Samo mi se žena iznervirala!![]()
cuti sa tobom sam gledal i Srbija Francuska..te kuknjave i na kraju jedan jedan![]()
ajmo da zajedno gledamo kosarku
ipak je ovo stvar drzave...i nacionalnog ponosa
ajmo SRBIJAAAAAA![]()
I 1-1 kao uspeh a imali igraca vise...Mozda u gubitnickom mentalitetu pa i X je pobeda.
![]()
Na ovom Europskom prvenstvu dvije ekipe su zasluzile da budu u finalu a to je Spanija i Grcka.Isto Grcka je jaka kao i Spanija tako da bi Srbija imala tesku muku sa onim tamnoputim centrom.
Ovdje je bilo red da finale bude Spanija i Grcka.I Grci igraju na znanje i iskustvo.
Naravno, ovo njihovo srebro je kao zlato, ali bih ja volio da pravo zlato dođe u komšiluk![]()
ja tek stigao...
i mislim da je ipak bolje da ne gledamo
ps. bez obzira na ovu igru, mislim da ste postigli ono sto je bilo relano za ocekivati... ili caki vise od toga.
ma nasi su se ispucali u polufinalu i ovo im je puna kapa. a vec smo pobedili spance u grupi tako da smo pokazali tu da mozemo da ih dobijemo.
sta su ti dobri susedi a ne ko Marin baksuz
zike![]()
kolika je spanija- super smo
da su se makar odmorili malo
ma..... super smooo
gledam bre..povremeno spustim ruku kad cujem urlike iz komsiluka
inace u NS ljudi gledaju u centru postavljen video bim