Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno bi neko mogao da nas udostoji i objasni nam sta se desilo sa reputacijama.

Nije bitno da li imamo vise ili manje, nego sta se desilo.

moje misljenje je da je poostren kriteirjum za reputacionu moc, jer su neki presli limit, i sada je svima smanjena rep. moc. kao sto se onomad desilo, guru si postajao sa 4.000 poena, i toje bionajveci "cin", ali kada su neki nabacili po deset ili petnaest hiljada poena, oni su jednostavno "redukovali" poene, pomerili granice i...
moguce da su nastupile neke promene i kod vrednovanja, dacha je ima desetak vise od mene, sada smo skoro isti.

Ма шта вам је бре са тим репутацијама, па толико кукате за њима!!!:think::think::think:

Како, а по властитом признању, су их неки добијали, кукали и молили за њима, то не вреди ни по пишљива боба и изгубило је сваки смисао!!!

Ма шта вам је бре са тим репутацијама, па толико кукате за њима!!!:think::think::think:

Како, а по властитом признању, су их неки добијали, кукали и молили за њима, то не вреди ни по пишљива боба и изгубило је сваки смисао!!!

Ja ni ne znam koliko sam imala..:zcepanje:

p.s.

Razumem ove koji su imali puno..verovatno im je to nesto znacilo.A..mi koji imamo malo..ma nek' uzmu sve..:mrgreen:

Pa dobro kada nemaju smisla i ne vrede pišljivog boba, tražiću da se tvoja 31 bona prebaci u moju činijicu, ti nemaš ništa protiv toga naravno:manikir:, uostalom svaki moj post vredi bar 10x više od tvoga:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back