emilly1
Domaćin
- Poruka
- 3.280
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno bi neko mogao da nas udostoji i objasni nam sta se desilo sa reputacijama.
Nije bitno da li imamo vise ili manje, nego sta se desilo.
Паа, где си бре Адеми!!!
Јеси ли добио опрост!?
Или си се покајао!?![]()
Stvarno bi neko mogao da nas udostoji i objasni nam sta se desilo sa reputacijama.
sa tobom vise ne gubim "vreme". ocigledno si slucaj kome ja ne mogu pomoci.![]()
Ма шта вам је бре са тим репутацијама, па толико кукате за њима!!!
Како, а по властитом признању, су их неки добијали, кукали и молили за њима, то не вреди ни по пишљива боба и изгубило је сваки смисао!!!
Ja ni ne znam koliko sam imala..
p.s.
Razumem ove koji su imali puno..verovatno im je to nesto znacilo.A..mi koji imamo malo..ma nek' uzmu sve..![]()
Iju pala mi rep moc na 25 a imao sam bar 30!! Sto to?![]()
Ja ni ne znam koliko sam imala..
p.s.
Razumem ove koji su imali puno..verovatno im je to nesto znacilo.A..mi koji imamo malo..ma nek' uzmu sve..![]()
А шта имаш да му речеш?Је л' виђен Адем!?
Имам нешто да му кажем!!!![]()
Ма шта вам је бре са тим репутацијама, па толико кукате за њима!!!
Како, а по властитом признању, су их неки добијали, кукали и молили за њима, то не вреди ни по пишљива боба и изгубило је сваки смисао!!!
Ево убачи и ове моје нек ти се нађеду,Pa dobro kada nemaju smisla i ne vrede pišljivog boba, tražiću da se tvoja 31 bona prebaci u moju činijicu, ti nemaš ništa protiv toga naravno![]()
Ево убачи и ове моје нек ти се нађеду,
Мада пошто има потражње могли би да отворимо берзу бона?
Berza bona postoji i uvek je aktivna...
Ево убачи и ове моје нек ти се нађеду,
Мада пошто има потражње могли би да отворимо берзу бона?