Nova optužnica protiv Šešelja

Prvo prelistaj ko je sve vraćen pa lupaj.
Ne zaboravi da ne primamo svakog medj' demokrate!
To što su pajseri najbrojniji medju patriJotama ne znači da i mi moramo da budemo kao oni.
Šešelja mogu da povuku za patku što se tiče sukoba na Balkanu.
A on Sanac Bo pa jede više za govornicom nego što treba...

Ja stvarno nisam chuo da se neko vratio. z:hm: Gde da prelistam? Daj link. z:)

"Moj idol" Đinđić se nije baš bavio pisanjem optužnica i slanjem u Hag, on je bar bio pragmatičan i imao je gomilu sposobnih da to urade za njega. Pritom, da si videla ili pročitala tu optužnicu, videla bi da ona nema veze s našim pravom, već da je to zapadnjački produkt...

Al, j6g, kad baba sera tumači pravo, onda valjda mora da liči na gowno.
Da u pravu si,nema veze sa nasim pravom,posto mi ni nemamo pravo................

Koliko je meni poznato pisalo je tužilaštvo haškog tribunala, o čemu postoje dokazi.
Imaš ti neke druge?z:mrgreen:
I da završimo oko njegovog odlaska - niko ga nije poslao već je otišao sam. Iz samo njegovoj ludoj glavi znanih razloga.
E sad.... što se preračunao - ko mu je kriv.
Vidim ,sto se vise blizi dan povratka,sve vise bulaznite.Procitaj boldovano,pa razmisli...........................ili si ocekivao da ga puskom tamo teraju

Vidim ,sto se vise blizi dan povratka,sve vise bulaznite.Procitaj boldovano,pa razmisli...........................ili si ocekivao da ga puskom tamo teraju

Pa ne znam baš ko bulazni, ako već toliko pratiš znala bi da radikali, još od 2004. godine najavljuju njegov povratak sledeće godine, i sve tako...z:mrgreen:

Niko ga nije oterao, sam je otišao,kupio kartu, doveli mu trubače na aerodrom, toma & co bili presrećni....
Jesi zaboravila kako je sam rekao da će mu tamo biti pomućena svest?z:lol:

Back