Ćacijevci protiv Dijane

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bolje i bolest nego da smo u NATO, da smo priznali Kosovo i da smo sproveli sankcije Rusiji.
Bolest se da izleciti a ko jednom padne u anglo-americko ropstvo, nema mu spasa, taj gine na ruskom frontu pod NATO zastavom.
Koliko je jako "anglo americko " ropstvo" dovoljno govori cinjenica da 99% sroske dijaspore zivi i radi na " zapadu", niko nece u tajkunsku gubernijsku Rusiju a Vucic je toliko unistio i opljackao Srbiju da Rusija nema nikakve koristo sto Musliju izbjegava da joj " nametne" sankcije, sto bi bilo isto da Ruanda nametne Sankcije Americi :mrgreen:

Bitno je da su golobradi Srbi ginuli u Hrvatskoj, Bosni ali i u samoj Srbiji, upravo zbog istih kriminalnih struktura vlasti kakve i danas vladaju Srbijom, koje su vladale i u vrijeme Milosevica.

Vucic je botino davno izdao Kosovo!

1000010788.png

znas koliko me zabole za stolicu u UN kad fizicki taj deo nije srbija..idi sedni u auto i provozaj se do pristine.

englez moze u skotsku lagano.
al anglo-ameriku zabole,........treba im jos jedan glas u UN...........pa jos i ukrajina, gruzija, moldavija, kazahstan, kirkizija, belorusija, sandzak, vojvodina.......................kad bi sve to povatali, svaki anglo-americki interes bi bio izglasan vecinom clanica UN.

Bitka se ne vodi samo da se spase Srbija vec da se unisti zapadni svet. ZATO JE SVE STO IDE U KORIST TOG ZAPADNOG SVETA, GUBITAK U SLOBODNOM SVETU................pa bi i eventualno rusenje Vucica u Srbiji bio dobitak za NATO i zapad a za slobodni svet bi bio na gubitku.
Nego.........cujem, poskupeo paradajiz na jagodinsku pijacu od jutros ?

al anglo-ameriku zabole,........treba im jos jedan glas u UN...........pa jos i ukrajina, gruzija, moldavija, kazahstan, kirkizija, belorusija, sandzak, vojvodina.......................kad bi sve to povatali, svaki anglo-americki interes bi bio izglasan vecinom clanica UN.

Bitka se ne vodi samo da se spase Srbija vec da se unisti zapadni svet. ZATO JE SVE STO IDE U KORIST TOG ZAPADNOG SVETA, GUBITAK U SLOBODNOM SVETU................pa bi i eventualno rusenje Vucica u Srbiji bio dobitak za NATO i zapad a za slobodni svet bi bio na gubitku.
Nego.........cujem, poskupeo paradajiz na jagodinsku pijacu od jutros ?
.
Одлазак Вучића и његове клике пљачкаша са власти био би највећи могући губитак за НАТО и ЕУ.

Глобалистима који Вучићем управљају јасно је да од Ђиласа нема ништа и да за њега не би гладали за председника кућног савета.

Једноставно свет у Србији види у њему опортунисту и квислинга који је у том, глобалистичком колу заједно са Вучићем, Чедом Јовановићем, Чанком, Тадићем и свим претходним плаћеницима на власти у Србији. Изузимам Коштуницу, он није обавештен.

.

.
Одлазак Вучића и његове клике пљачкаша са власти био би највећи могући губитак за НАТО и ЕУ.

Глобалистима који Вучићем управљају јасно је да од Ђиласа нема ништа и да за њега не би гладали за председника кућног савета.

Једноставно свет у Србији види у њему опортунисту и квислинга који је у том, глобалистичком колу заједно са Вучићем, Чедом Јовановићем, Чанком, Тадићем и свим претходним плаћеницима на власти у Србији. Изузимам Коштуницу, он није обавештен.

.
А заправо је Коштуница заслужан за очување тог окоштаог југо-титоистичног легла у војсци, безбедносним службама, министарствима (посебно спољњих послова).
Захваљујући томе, ми гледамо суноврат све време јер до момента предаје свега Американцима, у српским службама је још било људи који су радили за Србију. После тога су се повукли у илегалу или су одстрељени.

А заправо је Коштуница заслужан за очување тог окоштаог југо-титоистичног легла у војсци, безбедносним службама, министарствима (посебно спољњих послова).
Захваљујући томе, ми гледамо суноврат све време јер до момента предаје свега Американцима, у српским службама је још било људи који су радили за Србију. После тога су се повукли у илегалу или су одстрељени.
.
Па сад, не слажем се са оваквим збирним дисквалификоваем свега и свачег. То видим као сорошевска поједностављивања ради лакшег чишћења свега што им се не допада.

Да ли ћемо легла југо-титоистичких хирурга, кардиолога, ендокринолога итд. прогласити баластом друштва којег се треба темељно ослободити? Па нећемо.

Квалитетни генерали, пуковници, мајори, заставници не производе се тек тако нити су то животиње са ножем у зубима које чекају неког демократске оријентације да га раскомадају.

У суштини, имаш професионалце и подобне на местима професионалаца.

Не питај ме шта је било у МИП-у после 2001. неће ти бити добро. Па на чело МИП је дошао Вук Драшковић и са тог места изјави да је Србија починила геноцид на Косову!!!

Данас "радикал" Вучић има амбасадора у Загребу Јелену Милић, а у Вашингтону Драгана Шутановца!!!

И ови идиоти из СНС и даље верују да је Вучић прикривени радикал :rotf:

Исто је и са службом безбедности која је животно важна за сваку државу.

Раније сам ти у одговору написао случај где службеник безбедносне службе службеним пиштољем разбија лобању човеку у неком приватном обрачуну!

Код комуниста такав би био буквално убијен на лицу места јер они ником нису дозвољавали да буде изнад институције.

У време Тита он је наткривао све, али се никада није директно мешао у рад институција. У позадини су ишле инструкције, али су увек имале идеолошку обланду, никада огољенвно личну што је данас случај.

Данас поглавица наручи да му се отвори железничка станица иако није прошла процедуру и сви се построје да он туда прошета.

.

Poslednja izmena:
.
Одавно то овде пишем.

Али брате, да се сведемо на неко примитивно племе заборављено у времену и простору у некој Полинезији, где поглавица одлучује о животу и смрти...

Па ако страда поглавица сви извршимо самоубиство.

.

Имаш кланове имаш босове,

То је њихов домет државотворности

ostrascenost i mrznja na zalost postoje na obe strane.
sve njih treba izolovati jer ruse one korektne koji se bore za neku stvar...
nema dve strane veruj... formalno studenti postoje kao oponenti vlasti, niti ce oni vladati niti im je to cilj. obe strane forsira samo vlast koja je neuspesno pokusala da od svojih saradnika iz opozicije stvori kobajagi oponenete druge srbije pa kad to nije uspelo jer su ljudi shvatili da opozicija ne postoji, poceli su ciljano da pustaju najgori sljam iz srpske da vredja ljude u srbiji da bi opet stvorili krizno zariste podelom na dve grupe, jer samo tako mogu postojati.

cim se pojavio iskren narodni bunt koji blage veze neme samo sa studentima i koji nekad radi amaterske poteze koji im vise stete nego pomazu, onda su im prilepili etiketu kao sve komunjare kroz istoriju sto su radile, da bi formalizovali kao neku oponentsku stranu iako znaju da ona to nije jer nema snagu da ih skine posto rade organizaciono lose neke stvari a to govori da su iskreni u svom naumu.

a to je ono sto vlast najvise plasi...ko ce iza njih da dodje da im se naebe majke za sve sto su radili srbiji poslednje decenije.. a doci ce likovi koji nece imati milosti.

a takvi nam konacno trebaju.

.
Па сад, не слажем се са оваквим збирним дисквалификоваем свега и свачег. То видим као сорошевска поједностављивања ради лакшег чишћења свега што им се не допада.

Да ли ћемо легла југо-титоистичких хирурга, кардиолога, ендокринолога итд. прогласити баластом друштва којег се треба темељно ослободити? Па нећемо.

Квалитетни генерали, пуковници, мајори, заставници не производе се тек тако нити су то животиње са ножем у зубима које чекају неког демократске оријентације да га раскомадају.

У суштини, имаш професионалце и подобне на местима професионалаца.

Не питај ме шта је било у МИП-у после 2001. неће ти бити добро. Па на чело МИП је дошао Вук Драшковић и са тог места изјави да је Србија починила геноцид на Косову!!!

Данас "радикал" Вучић има амбасадора у Загребу Јелену Милић, а у Вашингтону Драгана Шутановца!!!

И ови идиоти из СНС и даље верују да је Вучић прикривени радикал :rotf:

Исто је и са службом безбедности која је животно важна за сваку државу.

Раније сам ти у одговору написао случај где службеник безбедносне службе службеним пиштољем разбија лобању човеку у неком приватном обрачуну!

Код комуниста такав би био буквално убијен на лицу места јер они ником нису дозвољавали да буде изнад институције.

У време Тита он је наткривао све, али се никада није директно мешао у рад институција. У позадини су ишле инструкције, али су увек имале идеолошку обланду, никада огољенвно личну што је данас случај.

Данас поглавица наручи да му се отвори железничка станица иако није прошла процедуру и сви се построје да он туда прошета.

.
Корнфлекс, ја сам се сасвим прецизно изразила на које југо-титоисте мислим (...тог окоштаог југо-титоистичног легла у војсци, безбедносним службама, министарствима (посебно спољњих послова)).
Тада, пре 60-70-50 година, ствари су биле увијане у целофане јер је такво време глобално било, све је могло да се сакрије тако да, само ако си се подробно бавио тим временом, можеш говорити о снази институција тог времена.
Па не мислиш ваљда да тада није било масовних несрећа?
Било их је али се нису објављивале, а нису постојали паметни телефони, а ни камере на сваком кораку да забележе. Све је могло да се контролоше.
Нпр. возна несрећа код Лирске Бистрице/Постојне са десетинама мртвих- негде 70-80их година. Заташкано.
Па у једном породилишту у Хрватској масовна смрт беба због непажње мед. сестре због које се запалило породилиште. Заташкано.
ОК, нису се рушиле надстрешнице на главу (ваљда) али у свим случајевима имаш људски фактор и заташкавање.

А као што видиш, данас је сила свуда огољена, а и не може ништа да се сакрије.

Далеко од тога да ово данас може да се пореди са тим временом. Ипак је структура постојала. Али негативна селекција је и тад примењивана и ово данас не можемо да посматрамо као неки изоловани временски тренутак, већ као једноставно надовезивање и као очекиване последице.

svakog ko je rekao jednu lepu reč za ovu vlast odjbao sam iz života.. žena je bila neutralna , politika je nije zanimala ni Vučić..ok.. kad se ovo desilo okrenula je priču..da je ostala neutralna razveo bi se, to sam joj i rekao.. tast i tašta? Ćao! rođake koji su za bolesnika, za ove izdajice i ubice i kriminalce sam napušio..izbrisao, ko da ne postoje.. brat od strica sa kojim sam bio ko sa bratom rođenim..provodili po ceo raspust kao deca, išli na more, u planine.. blokiran broj, blok na FB.. ne čujem se već skoro godinu dana.. vidimo se ako jednog dana dođeš na vrata i zatražiš da ti oprostim.. sreća pa su mi roditelji ( iako penzioneri) , brat, sestra, najbolji prijatelji normalni ljudi.. baba iako je stara više nemam tolerancije.. nacrtam joj stvari, objasnim joj ona se pravi luda..to je bezobrazluk.. više voliš mene ili Vučića? tebe.. dokaži
evo i ovde svi su mi na bloku.. tj na ignor
ne želim da sa zlim ili glupim ljudima imam bilo kakav oblik konverzacije

Ponekad je lakse videti sa kim imamo posla kada se pakost usmeri prema nesrecnim ljudima.

Ova zena je dozivela najstrasniju sudbinu i to ne mora covek da bude roditelj pa da razume.

Samo zlo moze da soli takvu ranu.

Back