Ćacijevci protiv Dijane

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Isti taj koji ne zeli da kazni odgovorne za ubistvo 16 nevinih gradjana Srbije krovom zelejznicke stanice je prodao to isto Kosovo, ubio Olivera Ivanovica koji poput kriominalnog Djurica nije zelio da mu obavlja prljave krminalne poslove na sjeveru Kosova, poput one gluposti u " Banjskoj",a zenu mu doveo u Beograd da da je uclani u stranku dzelata svoga pokojnog muza, gdje ne znas ko je veci sljam, ubice njenog muza po nalogu Alekla Muslijua ili ona sama, da covjek povrati.

Sistem treba da padne zbog bolesne diktature dusevno oboljelog diktatora, sto prodaje privatnu robu na TVu po nizim cijenama koje on odredjuje gradjanima Srbije, po cemu je ukinat na planeti, sto je unistio kulturni zivot Srbije, sto je kriminalizirao politicku scenu u Srbiji, unistio klupski sport u Srbiji, unakazio pravosudje, sto rusi bespravo naselja , sto javno sadi plantaze marihuane, sto mu je brat najveci krkminalac u jugoistocnoj Evropi, a ne bi mogao toliko da pljacka da mu brat nije na celu drzave.

Ja koliko poznajem srpski mentalitet, da se neustavnom kriminalnom diktatoru crno pise, prije ili kasnije.

A najjace je podilazenje kretenima , kao " narod zna", " srpski mentalitet" koji ce da zastiti zlo i nazadluk, a ona krezava baba jedva ceka da se prepopzna u tom " narod zna" a ne zna Srbiju pokazati na karti Evrope, ne zna gdje se nalazi.
bravo!

Mislim da su mnogi od nas, ukljucujuci i mene, tek sada shvatili sa kim mi zivimo, pored koga sa smeskom prolazimo, za koga racunamo da ce stati na crveno, pustiti trudnicu preko reda, baciti smece u kantu...

Racuna covek da vecina ljudi ipak zna sta je normalno.

Kakva greska...neki nisu ni za ljude, ni za zoo vrt, ne znace njima nista tudji zivoti, to je prost, primitivan i sirov svet...oteli bi od svojih roditelja, a njihova deca bi otela od njih.
To psuje, pljuje, recenicu kiti vulgarnostima i smatra da je srednji prst na zgradi ukrasni mural.
Nije to za cestit svet. Ni za u ljude.

Problem je u tome sto su ih izvukli iz kazamata i dali su im vlast...da bi odbranili sebe.
svakog ko je rekao jednu lepu reč za ovu vlast odjbao sam iz života.. žena je bila neutralna , politika je nije zanimala ni Vučić..ok.. kad se ovo desilo okrenula je priču..da je ostala neutralna razveo bi se, to sam joj i rekao.. tast i tašta? Ćao! rođake koji su za bolesnika, za ove izdajice i ubice i kriminalce sam napušio..izbrisao, ko da ne postoje.. brat od strica sa kojim sam bio ko sa bratom rođenim..provodili po ceo raspust kao deca, išli na more, u planine.. blokiran broj, blok na FB.. ne čujem se već skoro godinu dana.. vidimo se ako jednog dana dođeš na vrata i zatražiš da ti oprostim.. sreća pa su mi roditelji ( iako penzioneri) , brat, sestra, najbolji prijatelji normalni ljudi.. baba iako je stara više nemam tolerancije.. nacrtam joj stvari, objasnim joj ona se pravi luda..to je bezobrazluk.. više voliš mene ili Vučića? tebe.. dokaži
evo i ovde svi su mi na bloku.. tj na ignor
ne želim da sa zlim ili glupim ljudima imam bilo kakav oblik konverzacije

Poslednja izmena:
svakog ko je rekao jednu lepu reč za ovu vlast odjbao sam iz života.. žena je bila neutralna , politika je nije zanimala ni Vučić..ok.. kad se ovo desilo okrenula je priču..da je ostala neutralna razveo bi se, to sam joj i rekao.. rođake koji su za bolesnika, za ove izdajice i ubice i kriminalce sam napušio..izbrisao, ko da ne postoje.. brat od strica sa kojim sam bio ko sa bratom rođenim..provodili po ceo raspust kao deca, išli na more, u planine.. blokiran broj, blok na FB.. ne čujem se već skoro godinu dana.. vidimo se ako jednog dana dođeš na vrata i zatražiš da ti oprostim.. sreća pa su mi roditelji ( iako penzioneri) , brat, sestra, najbolji prijatelji normalni ljudi.. baba iako je stara više nemam tolerancije.. nacrtam joj stvari, objasnim joj ona se pravi luda..to je bezobrazluk..
evo i ovde svi su mi na bloku.. tj na ignor
ne želim da sa zlim ili glupim ljudima imam bilo kakav oblik konverzacije
Sve si ih postrojio? 🤔

šta reći o ovoj majci .. voleo bih da je sretnem negde na nekom protestu, da je zagrlim..
mogu samo da zamislim njenu bol, njenu tugu...
i pored svega smogla je snage da izađe na ulicu, da se bori za ostalu decu i njihovu budućnost.. za decu koja tek treba da žive..
žena heroj!

Back