Zašto me mrziš (što volim Šešelja)?

A da ti prestanes kao sisa neka da postavljas gej pitanja, a?

Otvorio si temu, trazis da se samo o specificnoj stvari pise, ali ti da se ne izjasnis, da niti smrdis biti mirises, da se ne vidi da si Caci, vec bi da glumis neutralnost.

Bazdis na sendvicara.
Pa pazi ova tema je manje-više baš o ovome što si sada napisao.

Dakle - zašto me mrziš, zašto mi šešeljevski kačiš negativne epitete, zašto me suštinski gađaš govnima, jesi li možda i sam nekada bio nacionalista, za SRS, SPO ili sl?

Ali kolika je slična situacija između nas i Belorusije?
Nagađam da ima nekih razlika u mentalnom sklopu ljudi i pogledu na autoritet, sa druge strane mi deluje da se ove ljudi najčešće sprdaju sa autoritetom (iza leđa) osim kada je situacija da popiju kaznu.
Ima ,slobodniji je narod u Srbiji ali ne zaboravi da su ,Pink, Informer itd jaki mediji u Srbiji koji obaraju rekorde gledanosti ta grupa je velika.

Pa pazi ova tema je manje-više baš o ovome što si sada napisao.

Dakle - zašto me mrziš, zašto mi šešeljevski kačiš negativne epitete, zašto me suštinski gađaš govnima, jesi li možda i sam nekada bio nacionalista, za SRS, SPO ili sl?
Zato sto u trenucima velikih drustvenih promena nema neutralnih.

Ti ovom smradnom temom zelis da relativizujes smrad odlazecih naprednjaka.

I ti i jos par forumasa. Ukljucujuci Taba.

Smrdite na lojaviste strahovito.

Cacad smrdljiva.

Ima ,slobodniji je narod u Srbiji ali ne zaboravi da su ,Pink, Informer itd jaki mediji u Srbiji koji obaraju rekorde gledanosti ta grupa je velika.
Pa i to je tačno, ali uzmi u obzir kakva populacija to gleda.
Ili penzosi koji su prikovani u fotelje i koji se hrane na Vučkovom parizeru ili neiživljeni/napaljeni klinci koji realno gledano "nemaju kičmu" - suštinski AV klub pratilaca.
Kontam da zapravo najveći deo društa ne konzumira taj izmet - tako da na njih Vučkove ujudurme i hirovi ne bi trebali da imaju uticaja?

Pa i to je tačno, ali uzmi u obzir kakva populacija to gleda.
Ili penzosi koji su prikovani u fotelje i koji se hrane na Vučkovom parizeru ili neiživljeni/napaljeni klinci koji realno gledano "nemaju kičmu" - suštinski AV klub pratilaca.
Kontam da zapravo najveći deo društa ne konzumira taj izmet - tako da na njih Vučkove ujudurme i hirovi ne bi trebali da imaju uticaja?
Ti bi veoma rado docekali diktaturu i svi ti penzosi imaju pravo glasa u Rusiji slave danas Staljina koji je pobio milone svojih sugradjanja,ljudskoj gluposti nema kraja. Veoma interesantno vrijeme.

Hvatam prikrivenu Cacad po internetu.
Znači ti si jedan od onih koji po ceo dan sede za kompom ...
Ne sumnjam da će tvoja požrtvovanost biti od velikog značaja za društvene promene, tako da - samo jako i neodustaj dok se cilj ne ostvari!

Nego, da ponovim:
Jesi bio SRS, SPO ili nešto treće? Jer ono izlaganje ti zvuči šešeljevski, tako da mora da ima tu neka veza iz prošlosti.

Znači ti si jedan od onih koji po ceo dan sede za kompom ...
Ne sumnjam da će tvoja požrtvovanost biti od velikog značaja za društvene promene, tako da - samo jako i neodustaj dok se cilj ne ostvari!

Nego, da ponovim:
Jesi bio SRS, SPO ili nešto treće? Jer ono izlaganje ti zvuči šešeljevski, tako da mora da ima tu neka veza iz prošlosti.
Ne. Totalno si promasio. Kao i sve ostalo.

Celu metu.

Ne. Totalno si promasio. Kao i sve ostalo.

Celu metu.
Mislim da nisam, inače ne vidim zašto bi krio odgovor na ova pitanja?
A i ono ako se ne izjašniš + ne možeš to da potkrepiš nekim dokazima, samo ćeš početi da deluješ sumnjiv ekipi koja je za blokade i proteste u fazonu:
"Nije valjda i on bio Šekijev sledbenik!?" i "Sada sve ima smisla"

Mada tako je to kada kreneš da lepiš etikete i gađaš se blatom - drugi ljudi krenu da te izoluju jbg takvo smo kao društvo.

Mislim da nisam, inače ne vidim zašto bi krio odgovor na ova pitanja?
A i ono ako se ne izjašniš + ne možeš to da potkrepiš nekim dokazima, samo ćeš početi da deluješ sumnjiv ekipi koja je za blokade i proteste u fazonu:
"Nije valjda i on bio Šekijev sledbenik!?" i "Sada sve ima smisla"

Mada tako je to kada kreneš da lepiš etikete i gađaš se blatom - drugi ljudi krenu da te izoluju jbg takvo smo kao društvo.
Ja imam desetine hiljada poruka na politici i redovnim forumasima politike su moji stavovi godinama poznati.

Odgovoricu ti detaljno ako ti detaljno odgovoris sta mislis o Aleksandru Vucicu i Srpskoj naprednoj stranci.
Što se Vučića tiče smatram ga žešće iskompleksiranim narcisom, suštinski je tip ljudi koji ili gledam da izbegavam i ignorišem kada sam raspoložen ili koje gledam da podjebavam/sprdam se na njihov račun kada nisam. Vezano za politiku mislim ga prilično nesposobnim za vođenje države jer po nekom mom viđenju stvari nema muda a ni veštine da vodi neku originalnu politiku koja bi bila u pravcu da se podigne proizvodnja zemlje, da se reše sistemska pitanja tipa korupcije, prezaduženja i niskog standarda. Zbog ličnih kompleksa bira još nesposobnije ljude od sebe da ga okružuju kako bi izgledao pametniji/bolji, a ovi ga na to još i krišom potkradaju na razne načine - i onda nastaju žešći problemi na nacionalnom novou. Kada je postao potpredsednik vlade izbacio sam TV iz kuće jer sam generalno gadljiv na njegovu pojavu.
Vezano za SNS - veći deo njih na višim pozicijama čine oni koji jure keš/status, a nemaju baš neke sposobnosti da opravdaju (upoznao sam priličan broj njih u KG-u, a i radili smo po istim firmama pa ih znam iz prve ruke, kao i za šta su sposobni/na šta su spremni). Nema tu ni neke politike, sve je to presipanje iz šupljeg u prazno i neka politika zaduživanja na štetu budućih generacija. Sa SNS i politikom koja se zastupa ne vidim da će nam se standard povećati, neke državne institucije su već sada pred urušavanjem, a svako gleda da se ugradi u neki posao i sl.
Pored ovog u familiji imam priličan broj SNS-ovaca, a neki su i na prilično visokim pozicijama pa od njih čujem stanje stvari na terenu.
Sve u svemu samo je fasada lepa, a ispod raspad ... tako da i oni gledaju da beže odavde sa familijama u nekom skorijem periodu.
Što se mene tiče, ne podržavam AV i SNS, primarno jer ne podržavama stvari koje nisu bar u delimičnoj saglasnosti sa politikom koja mene zanima, a i jer znam da su ovi slepci.

To ti je opt to u nekim kraćim crtama, javi ako imaš neko potpitanje i naravno:
Čiji si simpatizer bio?

Back