pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.141
Nešto što bi se vodilo kod nas kao trogodišnja strukovna , mislim da se tako zove.Jel fakultet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto što bi se vodilo kod nas kao trogodišnja strukovna , mislim da se tako zove.Jel fakultet?
Normalno,Немачка је окупирана, још од '45. године Америком, а СССР-ом до пада Берлинског зида.
Новац за подизање после фата су дали Американци и сад ће га узети.
Ј6г, фер.
Viđala sam to i po oglasima u Nemačkoj, dualni studiji ili tako nešto (ali nije ausbildung)Nešto što bi se vodilo kod nas kao trogodišnja strukovna , mislim da se tako zove.
Немачка није измирила своје дугове. И никада неће.Normalno,
kad je 45-e posle rata, bila sravnana sa zemljom. Nemačka je platila svoj ceh zbog fašizma, sad je vreme da ih ostave na miru.
Ona to nije morala , nego osetila je potrebu , želju da se obrazuje tamo. Što je najlepše.Viđala sam to i po oglasima u Nemačkoj, dualni studiji ili tako nešto (ali nije ausbildung)

Потпуно сам сагласна само видиш да нигде међу Немцима иницијативе за одбрану свога.Normalno,
kad je 45-e posle rata, bila sravnana sa zemljom. Nemačka je platila svoj ceh zbog fašizma, sad je vreme da ih ostave na miru.
Šta da radimo ako nam vrate sve koji su otišliПотпуно сам сагласна само видиш да нигде међу Немцима иницијативе за одбрану свога.
Напротив, штокхолмски синдром их шиба само тако.
Да им се обрадујемо као доброј фамилији и роду свом.Šta da radimo ako nam vrate sve koji su otišli
Ma sve ok, nego ova kuća jeste tesna, ali su i čeljad besnaДа им се обрадујемо као доброј фамилији и роду свом.
Koji grad? Čula sam da je Bratislava slična BgNije ni bitno da li će svi ti ljudi ostati tamo zauvek. Nije to poenta. Meni je drago da im je lepo , da su pronašli neki deo sebe i tamo i da je sve ipak nekako normalnije nego kod nas.
Kakav lep vazduh u Slovačkoj ! A industrijska zona grada je više od polovine grada ali vetar, klima , poštuju se neke stvari. Vraćam se u Srbiju samo što se nisam ugušila u Beogradu kroz koji sam prošla.
Nije ni bitno da li će svi ti ljudi ostati tamo zauvek. Nije to poenta. Meni je drago da im je lepo , da su pronašli neki deo sebe i tamo i da je sve ipak nekako normalnije nego kod nas.
Kakav lep vazduh u Slovačkoj ! A industrijska zona grada je više od polovine grada ali vetar, klima , poštuju se neke stvari. Vraćam se u Srbiju samo što se nisam ugušila u Beogradu kroz koji sam prošla.
Ma ajde molim te,...pa nije to Grčka.Немачка није измирила своје дугове. И никада неће.
Nitra , odmah pored Bratislave koju sam isto posetilaKoji grad? Čula sam da je Bratislava slična Bg
Чега се ти плашиш?No sad zbilja, ljudi, ne zezajte se sa tim afd-narativima. I Jevreji su imali državljanstvo i mnogi bili generacijama evangelisti. Prosto, to ne sme da se ponovi.
Slabo sam školovala, mada jesam razmišljala pre možda dve ili tri godine o Slovačkoj, Bratislavi bila neka ponuda za at&t.Nitra , odmah pored Bratislave koju sam isto posetila
Iskreno? Ja se najviše plašim jbn mogućnosti novog svetskog rata. A nemam ni decu. Kako li je ljudima koji imaju decu u ovakvom naopakom svetu.Чега се ти плашиш?
Не причам о парама.Ma ajde molim te,...pa nije to Grčka.![]()
Svoga? Takoreći Nemačka više i nije njihova zemlja. To što je ostalo je Brandenburg i deo Baltika, gde žive Nemci. Ostalo su "došljaci". Isti slučaj kao sa Švedskom (samo je sever ostao "njihov").Потпуно сам сагласна само видиш да нигде међу Немцима иницијативе за одбрану свога.
Напротив, штокхолмски синдром их шиба само тако.
Jel to ljudi reptili?Šta fali da ti angažuju dete da seče ruke i noge afrikancima jer ne daju da im otimaju decu i sisaju im krv?
Što bi razmišljali ako ti daju "pomoć" dok se ne prilagodiš i naučiš jezik, prilagodiš decu da su danci, holandjani, švajcarci, francuzi i da treba da brane interese svoje nove domovine...