adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.218
Ova tema je preživela Mistika, ali Metronomija nijedna nikad.
Gasi struju, motaj kablove.
@moderacija
@moderacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ту смо, драга, не бригајOva tema je preživela Mistika, ali Metronomija nijedna nikad.
@moderacija

Znam,...ali ratova je bilo mnogo kroz istoriju. To što svi pamte samo II.sv.rat, to je druga priča. Mrtve niko ne može vratiti.Не причам о парама.
pa neke zovu debili, jer nemaju čime da misle, a neke zovu izdajnicima....Jel to ljudi reptili?![]()
Ел сад могу политичкиSrbija ima jako lepu klimu i najšarmantnije, jako pametne ljude i mogla bi biti bombonica.
Zašto nije ?

Ne !Ел сад могу политички![]()

Ova Srbija je preživela i turke i nemce, ali je uvek prodaju jadnici nesposobni da nešto rade korisno,Ova tema je preživela Mistika, ali Metronomija nijedna nikad.
@moderacija
piši , šalim seПиташ, па кажеш Не!
Није фер...а могу есеј да напишем![]()
Имали смо на теми баш различита искуства, и добра и лоша.Ova Srbija je preživela i turke i nemce, ali je uvek prodaju jadnici nesposobni da nešto rade korisno,
pa su im dobri debili koji obećavaju med i mleko, ako se prodaju...
Ova tema ima samo jedan razlog širenje sdezinformacija....
a obično svako ima pravo na svoje mišljenje kada postoje argumenti, za ovo što pišem ima argumenata na pretek,
a za širenje dezinformacija samo jedan....antisrpski....
Pa šta misliš da radi bivši oficir vojske Srbije u Holandiji? prodaje hamburger i uživa?
Okej, a šta je sa " oficirima" koji su ostali? Njih je više. Šta oni rade?Ova Srbija je preživela i turke i nemce, ali je uvek prodaju jadnici nesposobni da nešto rade korisno,
pa su im dobri debili koji obećavaju med i mleko, ako se prodaju...
Ova tema ima samo jedan razlog širenje sdezinformacija....
a obično svako ima pravo na svoje mišljenje kada postoje argumenti, za ovo što pišem ima argumenata na pretek,
a za širenje dezinformacija samo jedan....antisrpski....
Pa šta misliš da radi bivši oficir vojske Srbije u Holandiji? prodaje hamburger i uživa?
Нећу, нема смисла да спамујемо...после ја то треба да бришемpiši , šalim se![]()

Mislim , nadam se da nisam ispala promoter odlaska .Ja nisam otišla. Pričala sam o ljudima koje poznajem lično.Имали смо на теми баш различита искуства, и добра и лоша.
Нисмо ми мала деца да нам неко прича бајке.
Zato što sami treba da je takvom uredite, niko drugi umesto vas neće i ne želi.Srbija ima jako lepu klimu i najšarmantnije, jako pametne ljude i mogla bi biti bombonica.
Zašto nije ?
Zato sam i namerno tako pitala.Zato što sami treba da je takvom uredite, niko drugi umesto vas neće i ne želi.
Kad god su vam tuđini "krojili kapu", nije vam valjalo. Jer krojili su je po svojoj meri, ne po vašoj.
Oni žive sa svojim narodom i jedino što su ovi pristojni stručnjaci plaćeni da im presedne što su ratovali protiv okupatora, kao u vreme turaka, kao posle prvog svetskog rata i kao posle drugog svetskog rata....ne znam za bajke, ali je nušić pre sto godina opisao stanje na ovoj temi....i kako se odnosite prema borcima svoje nacije....Okej, a šta je sa " oficirima" koji su ostali? Njih je više. Šta oni rade?
Ма не може мене нико да убеди да одем... сем власти.Mislim , nadam se da nisam ispala promoter odlaska .Ja nisam otišla. Pričala sam o ljudima koje poznajem lično.
Ово последње је наша велика срамота, али то је за неку другу тему...Oni žive sa svojim narodom i jedino što su ovi pristojni stručnjaci plaćeni da im presedne što su ratovali protiv okupatora, kao u vreme turaka, kao posle prvog svetskog rata i kao posle drugog svetskog rata....ne znam za bajke, ali je nušić pre sto godina opisao stanje na ovoj temi....i kako se odnosite prema borcima svoje nacije....
Naravno, nismo deca , pričamo o raznim iskustvima.Ма не може мене нико да убеди да одем... сем власти.
Stvarno? ajd onda temu o tome gde su i šta rade ljudi koji su branili grancice Srbije i odbranili....Имали смо на теми баш различита искуства, и добра и лоша.
Нисмо ми мала деца да нам неко прича бајке.
Може, на Политици.Stvarno? ajd onda temu o tome gde su i šta rade ljudi koji su branili grancice Srbije i odbranili....
a o čemu je ova tema? O iskustvima ljudi koji prodaju Srbiju? ok nastavite...Ово последње је наша велика срамота, али то је за неку другу тему...