crazy_malenaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 258
Nisam ja kuce da ti pisem VAU....
To je seljacki.Ipak sam ja iz Bg-A.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crazy_malenaaa:Zbog cega nastaje i da li se leci?
crazy_malenaaa:Nisam ja kuce da ti pisem VAU....
Ali ja to nikad ne radim decku koji mi je simpatican i drag.AcaBg82:Ne leci se, vama je to u krvi. Tezak psihijatrijski poremecaj kod nasih devojaka koje su po izgledu prosek i iznad proseka. Zasniva se na tome da se povredi muskarac. Sa druge strane vi stalno kukate kako vam niko ne prilazi i kako ste same? Imas gomilu devojaka u Beogradu koje su sama, a recimo vrhunske su lepotice. I onda se covek upita kako je to moguce da takve cure mogu da budu same. Pa ne postoji momak evo ja prvi koji bar 10 puta nije pokazao osecanja i bio zgazen. I kako posle da im pridje?
Mene je jedan poznati nas zavodnik ucio ovako, poznat je i u javnosti, da treba da budem tajanstven i da ako se otvorim , i pokazem emocije da ce me zena zgaziti. Emocije mogu da pokazem malo, ali ne smem da se prostirem, jer nase devojke i zene su takve zgazice me. I covek je potpuno u pravu.
Ja sam se muvao sa devojkama razlicitih nacionalnosti po svetu, i sve u uzivaju u ljubavi, paznji , romantici, seksu. Nase uzivaju u gazenju, i povredjivanju najvise pa posle 10 stepenika je sve ostalo.
Kod mene je zbunjenost i iznenadjenje isto.topmodelsica:Ne stavlja se ni znak za zbunjenost.Zbunjenost je jedno a iznenadjenje je drugo.A ti nisi iz Beograda, ipak.
crazy_malenaaa:Kod mene je zbunjenost i iznenadjenje isto.
Hellen:Aцооооооооооооооооооо!!!!!!!
crazy_malenaaa:Zato sto me tvoj nik potsetio na Anu Nikolic,a ja nju mnogo volim.
crazy_malenaaa:Zato sto me tvoj nik potsetio na Anu Nikolic,a ja nju mnogo volim.
topmodelsica:A ja sam pomislla da si rezignirana i uzbudjena previse.
AcaBg82:Pink Kultura znaci , dovoljno govori o tvom psihickom profilu. Pogledima na svet. I shvatanju zivota.
crazy_malenaaa:Jel treba da gledam rts?B92?
AcaBg82:Ja ustvari, evo sta mislim , mislim da si ti jedna nezrela zenska osoba, koja nezna sta hoce, sa blagim oblikom nerealnog razmisljanja i udvojenoscu licnosti. Sa jedne strane zudis za paznjom i ljubavlju a sa druge strane zgazis coveka koji to pruzi. Nesrecna si sto si sama , i to strahovito , to ti smeta, ali ne zelis da pokazes neka osecanja prema drugim osobama. Stvar je u tome sto ti ili ne znas sta zelis, ili si toliko nerealna da mislis da ces naci muskarca koji ce da te voli i ljubi i pusti da ga ti gazis i lecis svoje komplekse.
dr.WOLF:aco,brate mili,ovo je samo zvaka za nas ovde,pusti je malo da se iskenj....a,pa ce da se iskulira,valjda!
crazy_malenaaa:Ma ne....Nisam se uzbudila jedno nedelju dana....
crazy_malenaaa:Jel ova dijagnoza 20eura?
topmodelsica:A saljes mi veliki poljubac...... Jesi li po prirodi takva da mozes da pises na jedan nacin a osecas drugo? Kad naglasis da je poljubac veliki za mene i stavis uzvicnik to nagovestava da si uzbudjena.