Normalna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peta bre... :roll: ...ne pratis radnju...dodjiovamo da ti objasnim... :lol: :D

...do malo pre su se deca svadjala...pa sam postavila onaj tamo post gore...(pokazujem ti prstom)...da bas taj post... :wink: ...i sad svi spavaju ... :) ...a mi mozemo da nastavimo da razgovaramo o temi... :wink: :lol: :lol: :lol: :D ..samo pssst..pazi da ih ne probudis... :wink: :lol: :lol: :lol: :D

Hellen:
....А после да нам кукаш кад и теби сломи срце....
Ja?
Da bi mi slomila srce, za pochetak bih morao bar malo da se primam na nju... ne mislim fizicki nego na nju kao osobu, karakter. A po ovome malo sto sam je video na forumu, ona je svetlosnim godinama daleko od onoga nasta se je primam.
crazy_malenaaa:
Mozda slomi on meni.... :D
M-da... neam pametnija posla.

CURSE:
Evo bas trazim neku zanimljivu temu za pisanje...ali nikako da je nadjem...primecujem da se se svadjate oko gluposti...Mislim da je jako bitno prilikom definisanja necije normalnosti uzeti u obzir koliko neko godina ima....Cini mi se da je to mali prospust... :)

i da..zaboravih...Kiss za minona...onaj post je predivan... :D
Normalnost je relativan pojam (:

Iako imaš 19 godina, iako ti je sad lepo ipak moraš voditi računa malo o sebi i svojoj reputaciji. Nazivaće te kučkom zbog takvih stvari. Šta misliš o tome da kad se ti zaljubiš pa tebe dečko šutne onda će teći reka suza i na njoj lađa. Tek tada ćeš znati šta znači slomljeno srce i onda ćeš promeniti svoje stavove. Govorim ti iz iskustva i znam kako to sve ide...
Sa srećom.

Kad_LupimLupim:
Ja?
Da bi mi slomila srce, za pochetak bih morao bar malo da se primam na nju... ne mislim fizicki nego na nju kao osobu, karakter. A po ovome malo sto sam je video na forumu, ona je svetlosnim godinama daleko od onoga nasta se je primam.

M-da... neam pametnija posla.

A ja se taman ponadala....

Ajde!? Cak ni ja?
A sto ja, keve ti, kakav sam ja to faktor?

Ako ti je stvarno stalo do toga da se promenis pocni od toga, da razmisljas kakav bi ti to lik najbolje leg'o. Valjda si dosad izvrtela razne likove i pocela da primecujes koje su te osobine nervirale, a koje prijale. Nije ti to sad, ocu da se promenim, pa uvatis prvog slatkog decka i onda si kao dobra prema njemu, pazis, mazis i gajis. Ne ide to na dobru volju, nego na dobro slaganje.

Mnogo si ti sestro konfuzna. To sto te je on povredio ne znachi da je ceo muski rod kriv... cak stavise nije ni on mnogo kriv. Trebala si sama da vidis kojom glavom vise razmislja.

@Simba
M-da, kak' da nece :roll:
Drugo sta ima da prelazim na chat, kad je sve ovo u okviru teme.

Kad_LupimLupim:
Mnogo si ti sestro konfuzna. To sto te je on povredio ne znachi da je ceo muski rod kriv... cak stavise nije ni on mnogo kriv. Trebala si sama da vidis kojom glavom vise razmislja.

@Simba
M-da, kak' da nece :roll:
Drugo sta ima da prelazim na chat, kad je sve ovo u okviru teme.
Dobro nemoj posle reći da te nisam upozorio(mala će ti doći glave) 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back