Normalna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
crazy_malenaaa:
Ali tacno je.Knjuga?Poslednja?Andjeli i demoni,a trenutno citam San Sa :carica.

Vidim da volis Den Brauna. Kada zavrsis sa poslednjom knjigom, preporucio bih ti DECIPTION POINT (tacka prevare, Den Braun).
Ta knjiga je napisana pre ANJDJELI I DEMONI i po nacinu pisanja, vrlo je slicna DA VINCIJEVOM KODU.

Pozdrav...

imam blagi utisak da su crazy malena i luckasta lutkica klonovi topmodelsice...

svi je ignorishu, a ona tako zeli da komunicira...pa je postavila ovde ''sebi srodne dushe''!
dijagnoza...?

nikola011sas:
Vidim da volis Den Brauna. Kada zavrsis sa poslednjom knjigom, preporucio bih ti DECIPTION POINT (tacka prevare, Den Braun).
Ta knjiga je napisana pre ANJDJELI I DEMONI i po nacinu pisanja, vrlo je slicna DA VINCIJEVOM KODU.

Pozdrav...
Hvala.Mada mi je od 3 njegove koje sam procitala,najbolja"Digitalna tvrdjava".

Evo bas trazim neku zanimljivu temu za pisanje...ali nikako da je nadjem...primecujem da se se svadjate oko gluposti...Mislim da je jako bitno prilikom definisanja necije normalnosti uzeti u obzir koliko neko godina ima....Cini mi se da je to mali prospust... :)

i da..zaboravih...Kiss za minona...onaj post je predivan... :D

AcaBg82:
Ne leci se, vama je to u krvi. Tezak psihijatrijski poremecaj kod nasih devojaka koje su po izgledu prosek i iznad proseka. Zasniva se na tome da se povredi muskarac. Sa druge strane vi stalno kukate kako vam niko ne prilazi i kako ste same? Imas gomilu devojaka u Beogradu koje su sama, a recimo vrhunske su lepotice. I onda se covek upita kako je to moguce da takve cure mogu da budu same. Pa ne postoji momak evo ja prvi koji bar 10 puta nije pokazao osecanja i bio zgazen. I kako posle da im pridje?

Mene je jedan poznati nas zavodnik ucio ovako, poznat je i u javnosti, da treba da budem tajanstven i da ako se otvorim , i pokazem emocije da ce me zena zgaziti. Emocije mogu da pokazem malo, ali ne smem da se prostirem, jer nase devojke i zene su takve zgazice me. I covek je potpuno u pravu.

Ja sam se muvao sa devojkama razlicitih nacionalnosti po svetu, i sve u uzivaju u ljubavi, paznji , romantici, seksu. Nase uzivaju u gazenju, i povredjivanju najvise pa posle 10 stepenika je sve ostalo.

imam ideju.
a sto se ti i malena ne biste upoznali?mozda tu bukne neka nadzemaljska ljubav.
ti volis da te muce,ona voli da muci.
pravi sado-mazo odnos.

a onda zajedno na savetovanje.pa platis nekome da mu kukas,a ne ovde da sve redom pokusavas da upecas na tuzne price i suze vec godinu i po dana.

....Naravno da sam procitala...sto se tice samo ti nastavi da postujes takve tekstove..ja garantujem da ce svaki biti procitan... :wink: :)

..nego ljudi nesto tako lunjam po netu...i upadne mi oci delic nekog teksta...a kako sam uporedo pratila ovu temu...i cini mi se da se ovde ljudi vise prepiru iz dosade...pomislih da bi eto mozda moglo biti zanimljiva rasprava....o datoj izjavi... :)

A ZASTO MI ZIVIMO U PAKLU ???
ZATO STO NE UMEMO DA UZIVAMO U RAJU !

...i sta mislite o ovoj izjavi?... :) ...tj.konkretno pitanje bi bilo zasto ne umemo....?

..uf...izgleda da sam postavila previse ozbiljno ili previse dosadno pitanje... :lol: :lol: :lol: :D ..cim svi pobegose bez traga... :shock: ...
..dobro barem se vise ne svadjaju... 8-) :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back