crazy_malenaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 258
AcaBg82:Jok to nesto o cemu bi trebala da razmislis.
Hocu,ali za jedno 10 god.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AcaBg82:Jok to nesto o cemu bi trebala da razmislis.
crazy_malenaaa:Jel ti smeta sto sam ti poslala poljubac?
zato sto pricas nesto o cemu nemas pojma!ali nije bitno,ja samo smirujem acu,covek se uzbudio zbog gluposti! :grin:crazy_malenaaa:Zasto mene niko ne shvata ozbiljno?
topmodelsica:Ocigledno mi smeta....
dr.WOLF:zato sto pricas nesto o cemu nemas pojma!ali nije bitno,ja samo smirujem acu,covek se uzbudio zbog gluposti! :grin:
Primi moje veliko izvinjenje.Necu nikad vise.topmodelsica:Smeta mi.![]()
bolje nemoj :-Dcrazy_malenaaa:Mogu i ja da ga smirim.![]()
Dobro.A bas sam htela da pomognem covecanstvu i ucinim jedno dobro delo.Ali ne daju mi dusmani pa to je......dr.WOLF:bolje nemoj :-D
crazy_malenaaa:Primi moje veliko izvinjenje.Necu nikad vise.![]()
crazy_malenaaa:Ali tacno je.Knjuga?Poslednja?Andjeli i demoni,a trenutno citam San Sa :carica.
Hvala.Mada mi je od 3 njegove koje sam procitala,najbolja"Digitalna tvrdjava".nikola011sas:Vidim da volis Den Brauna. Kada zavrsis sa poslednjom knjigom, preporucio bih ti DECIPTION POINT (tacka prevare, Den Braun).
Ta knjiga je napisana pre ANJDJELI I DEMONI i po nacinu pisanja, vrlo je slicna DA VINCIJEVOM KODU.
Pozdrav...
crazy_malenaaa:Hocu,ali za jedno 10 god.
Ne postoji rec.Neke osobe su jako komunikativne.SumiTara:imam blagi utisak da su crazy malena i luckasta lutkica klonovi topmodelsice...
svi je ignorishu, a ona tako zeli da komunicira...pa je postavila ovde ''sebi srodne dushe''!
dijagnoza...?
AcaBg82:Ovom recenicom si pokusala da ispadnes isfolirana Srpska riba visokog ranga ili sta?
Za mene si ipala neotesana glupacica.
...dok komuniciraju same sa sobom...?crazy_malenaaa:Ne postoji rec.Neke osobe su jako komunikativne.
AcaBg82:Ne leci se, vama je to u krvi. Tezak psihijatrijski poremecaj kod nasih devojaka koje su po izgledu prosek i iznad proseka. Zasniva se na tome da se povredi muskarac. Sa druge strane vi stalno kukate kako vam niko ne prilazi i kako ste same? Imas gomilu devojaka u Beogradu koje su sama, a recimo vrhunske su lepotice. I onda se covek upita kako je to moguce da takve cure mogu da budu same. Pa ne postoji momak evo ja prvi koji bar 10 puta nije pokazao osecanja i bio zgazen. I kako posle da im pridje?
Mene je jedan poznati nas zavodnik ucio ovako, poznat je i u javnosti, da treba da budem tajanstven i da ako se otvorim , i pokazem emocije da ce me zena zgaziti. Emocije mogu da pokazem malo, ali ne smem da se prostirem, jer nase devojke i zene su takve zgazice me. I covek je potpuno u pravu.
Ja sam se muvao sa devojkama razlicitih nacionalnosti po svetu, i sve u uzivaju u ljubavi, paznji , romantici, seksu. Nase uzivaju u gazenju, i povredjivanju najvise pa posle 10 stepenika je sve ostalo.
CURSE:i da..zaboravih...Kiss za minona...onaj post je predivan...![]()
:shock: Josh jedna LL na forumu???? Pa shta smo mi Bogu zgreshili...crazy_malenaaa:Ovo kao da je iz mojih usta izaslo.....luckastalutkica:To je samo jedno slomljeno srce vise ili manje, ako si prava macka imas 9 zivota.![]()
![]()