Normalna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
crazy_malenaaa:
Zbog cega nastaje i da li se leci?

Ne leci se, vama je to u krvi. Tezak psihijatrijski poremecaj kod nasih devojaka koje su po izgledu prosek i iznad proseka. Zasniva se na tome da se povredi muskarac. Sa druge strane vi stalno kukate kako vam niko ne prilazi i kako ste same? Imas gomilu devojaka u Beogradu koje su sama, a recimo vrhunske su lepotice. I onda se covek upita kako je to moguce da takve cure mogu da budu same. Pa ne postoji momak evo ja prvi koji bar 10 puta nije pokazao osecanja i bio zgazen. I kako posle da im pridje?

Mene je jedan poznati nas zavodnik ucio ovako, poznat je i u javnosti, da treba da budem tajanstven i da ako se otvorim , i pokazem emocije da ce me zena zgaziti. Emocije mogu da pokazem malo, ali ne smem da se prostirem, jer nase devojke i zene su takve zgazice me. I covek je potpuno u pravu.

Ja sam se muvao sa devojkama razlicitih nacionalnosti po svetu, i sve u uzivaju u ljubavi, paznji , romantici, seksu. Nase uzivaju u gazenju, i povredjivanju najvise pa posle 10 stepenika je sve ostalo.

Dugo sam zivela u mraku. Tako da sam pocela da se stapam sa njim. Bol, patnja, more tuge, bili su mi jedini prijatelji.

Bilo mi je dobro. Bar sam mislila tako. Bila sam mracna, okrutna prema svima. Ogorceni pesimista. Ima li sta gore od toga?!
Prijatelji su bili oko mene, ali me nisu razumeli. Nisu mogli da shvate da osoba koja je puna zivota moze da bude toliko mracna, uplasena, nedodirljiva i sama. Pokusavali su da me izvuku iz mog stvorenog sveta, ali nije im polazilo za rukom. Nisam dozvoljavala nikome da dospe do mene. Bila sam okruzena ljudima, a sama. Povredjena, razocarana u ljubav, u zivot, u snove...
Bilo je i mladica. Neki su me voleli. Iskreno, jako. Ja sam ih vredjala. Omalovazavala. Ismejavala. Zadavala im bol. Naterala ih da me zavole, pa ih odbacivala kao stare stvari. Nije me bolelo. Hranila sam svoj bol njihovom patnjom.
Svi su me molili da prestanem s tim i pustim nekog u svoje srce, da ponovo budem ona stara ja.
Nisam htela, srce nije htelo. Dusa jos uvek nije bila spremna na novi rizik. Srce je znalo da sam jednom rizikovala i izgubila veliki deo sebe. Srce je znalo da je drugi rizik mnogo veci. Ulog je veci. Rizikujem celu sebe. Srce, dusa i ja smo morali da pazimo kome cemo da se poklonimo...
A onda si mi se desio ti. Usetao si u moj zivot lagano. Sasvim slucajno. Preokrenuo ga naglavacke. Vrata mog mraka, otvorio si klauzulom ljubavi. Ponovo napravio od mene onu staru devojku sposobnu da zivi i voli. Uneo si svetlost u moj san, zoru u moj dan. Postao si centar mog zivota, smisao mog zivljenja. Ucinio si ono sto niko nije mogao u proteklih sedam godina. Zaljubila sam se. Zavolela te.
Kako? Kada? Ne znam. Srce je znalo. Osetilo. sapnulo mi tiho, da niko ne cuje, da je spremno na rizik da ti se da. Da na crvenoj coji ljubavi stavi sebe kao ulog. Zahtevalo je i reklo da je spremno da voli. Tebe da voli. Da ti se preda celo, da sa njim radis sta hoces. Da bude tvoje, kuca istim ritmom.
I ja sam se predala. Pustila sam srce da me vodi. Osecam... svakim otkucajem te volim sve vise i vise. Predajem ti se i dusom i telom, ne razmisljajuci o sutrasnjici. Sve potiskivane emocije su izbile na povrsinu i prave eksploziju za eksplozijom u mom telu. Toliko su jake da me prosto boli ova ljubav prema tebi! Kad god pomislim na tebe, rasplacem se. Od srece. Od zadovoljstva. Od ljubavi koja je sve jaca i jaca. Pulsira mi venama, odzvanja u glavi. Dovodi do slatkog ludila. I srecna sam zbog toga. Zivim za tebe. Disem za tebe. Ponovo sanjam... zbog tebe. Moja dusa je ponovo cista. Srecna. Euforicna.
Dao si mi razlog da zivim. Da stvaram. Pokazao mi da i dalje zasluzujem da budem srecna. Voljena. Vratio si mi veru u sebe. Samopouzdanje. dao si mi sve sto sam mislila da je davno izgubljeno. Zakljucano u mracnom sefu patnje. Mozda gresim. Mozda je sve ovo jos samo jedna iluzija stvarnosti, ali je lepa i ne zelim da je se odreknem.
Ne mogu da dozvolim da mi pobegne posle sedam godina samoce. Ljubavi, kunem ti se, ucincu sve sto je u mojoj moci da nasa ljubav traje i opstane. Predacu ti se sva, bicu sve sto hoces. Poklonicu ti sebe pokorno kao zna sa Istoka i podano kao zena sa Zapada. Ziveces u meni, a ja ziveti u tebi.
Sta jos da kazem? Isuvise sam tvoja da bih se mogla zvati sobom. Za kraj cu te samo zamoliti nesto: Ako ti moja ljubav i moja predaja ikada budu dosadile i predstavljale teret, otidji tiho iz mog zivota, kao sto si i usao u njega. Oprosticu i necu zaliti, jer ti, ti si onaj koji je uneo svetlost u moju dusu i samo ti imas prava da je opet zatvoris u mrak.
Nadam se da se to nikad nece desiti...
P. S. Zelim da se probudim pored tebe makar jedno jutro, ako ne mozes da mi pruzis vise...
Ljubavi, volim te!

AcaBg82:
Ne leci se, vama je to u krvi. Tezak psihijatrijski poremecaj kod nasih devojaka koje su po izgledu prosek i iznad proseka. Zasniva se na tome da se povredi muskarac. Sa druge strane vi stalno kukate kako vam niko ne prilazi i kako ste same? Imas gomilu devojaka u Beogradu koje su sama, a recimo vrhunske su lepotice. I onda se covek upita kako je to moguce da takve cure mogu da budu same. Pa ne postoji momak evo ja prvi koji bar 10 puta nije pokazao osecanja i bio zgazen. I kako posle da im pridje?

Mene je jedan poznati nas zavodnik ucio ovako, poznat je i u javnosti, da treba da budem tajanstven i da ako se otvorim , i pokazem emocije da ce me zena zgaziti. Emocije mogu da pokazem malo, ali ne smem da se prostirem, jer nase devojke i zene su takve zgazice me. I covek je potpuno u pravu.

Ja sam se muvao sa devojkama razlicitih nacionalnosti po svetu, i sve u uzivaju u ljubavi, paznji , romantici, seksu. Nase uzivaju u gazenju, i povredjivanju najvise pa posle 10 stepenika je sve ostalo.
Ali ja to nikad ne radim decku koji mi je simpatican i drag.

Ja ustvari, evo sta mislim , mislim da si ti jedna nezrela zenska osoba, koja nezna sta hoce, sa blagim oblikom nerealnog razmisljanja i udvojenoscu licnosti. Sa jedne strane zudis za paznjom i ljubavlju a sa druge strane zgazis coveka koji to pruzi. Nesrecna si sto si sama , i to strahovito , to ti smeta, ali ne zelis da pokazes neka osecanja prema drugim osobama. Stvar je u tome sto ti ili ne znas sta zelis, ili si toliko nerealna da mislis da ces naci muskarca koji ce da te voli i ljubi i pusti da ga ti gazis i lecis svoje komplekse.

AcaBg82:
Ja ustvari, evo sta mislim , mislim da si ti jedna nezrela zenska osoba, koja nezna sta hoce, sa blagim oblikom nerealnog razmisljanja i udvojenoscu licnosti. Sa jedne strane zudis za paznjom i ljubavlju a sa druge strane zgazis coveka koji to pruzi. Nesrecna si sto si sama , i to strahovito , to ti smeta, ali ne zelis da pokazes neka osecanja prema drugim osobama. Stvar je u tome sto ti ili ne znas sta zelis, ili si toliko nerealna da mislis da ces naci muskarca koji ce da te voli i ljubi i pusti da ga ti gazis i lecis svoje komplekse.

Jel ova dijagnoza 20eura?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back