Normalna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slaba ti je logika. Trosis vreme i energiju na povredjivanje nekog nebitnog, umesto da nadjes sta ti treba. Jbga =)

Budirecheno... nasta si ti to majke ti reagovala 2 godine, kad te je lik povredio? Sta ti tu nije jasno, da ako neko ispadne djubre prema tebi, da tu nema sta vise da trazis... to ti dodje zapravo ko salvation. Covek te oslobodio dileme i ubedio da je djubre, a ti si jos 2 godine mrsila mOOda, dal' jeste ili nije.
Svasta.

Hmmm... ili si samo tako zaljubljena odbijala da poverujes u tu drugu stranu. Oce to tako, obichno se ljudi kod nekog uhvate za tri divne osobine i kunu u tu osobu, a ostalih petsto negativnih ne vide ni kad su previshe ocigledne. Stvar je prosta, stavis na vagu, izmeris i vidis gde ce da pretegne... naravno obratis malo i paznju na to da li te neke negativne stvari ima shanse vremenom ispraviti ili su nepopravljive.
Na to sam mislio kad sam rek'o da si sama sebi najveci krivac... al' dobro jbga, malo ko ume da gleda stvari u tim godinama. Verovatno svi bar jednom lupimo glavom o zid u zivotu. Tako da ono... opusteno ;)

Po meni to govori da smo mi devojke u gradu vec podelili na sledece kategorije:
- Licimuri - mislim da znate, to su one "opake ribe" koje su nafurane i nece nisakim da se smuvaju osim najvece face a i njega posle odje*u....
- Demuni - nesto slicno licimurima...da ne objasnjavam
- Ok devojke
- Ku*ve
- Nakaze

A momke mozemo podeliti na sledece kategorije:
- Leptiri - momci koji cesto soliraju a kada imaju devojku to je neka lepa i to se brzo zavrsi... Uglavnom nemaju devojku...
- Frajeri - face, uvek imaju devojku i uvek je lepa
- Peskici retardi - lepi momci koji nemaju devojku i koji odbijaju lepe devojke jer nisu zreli...
- Nakaze - momci koji nisu lepi i imaju neku devojku, ali ih niko ne smatra frajerima...
- Normalni momci - cesto imaju devojku koja ne mora uvek biti najlepsa niti najbolja...

Ivan015:
Po meni to govori da smo mi devojke u gradu vec podelili na sledece kategorije:
- Licimuri - mislim da znate, to su one "opake ribe" koje su nafurane i nece nisakim da se smuvaju osim najvece face a i njega posle odje*u....
- Demuni - nesto slicno licimurima...da ne objasnjavam
- Ok devojke
- Ku*ve
- Nakaze

A momke mozemo podeliti na sledece kategorije:
- Leptiri - momci koji cesto soliraju a kada imaju devojku to je neka lepa i to se brzo zavrsi... Uglavnom nemaju devojku...
- Frajeri - face, uvek imaju devojku i uvek je lepa
- Peskici retardi - lepi momci koji nemaju devojku i koji odbijaju lepe devojke jer nisu zreli...
- Nakaze - momci koji nisu lepi i imaju neku devojku, ali ih niko ne smatra frajerima...
- Normalni momci - cesto imaju devojku koja ne mora uvek biti najlepsa niti najbolja...

:-D :-D :-D Jao..kakva podela.. :lol: Što ne pokušaš knjigu na tu temu.. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back