NevenaBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.425

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crazy_malenaaa:Nikad mi nece biti jasno zbog cega imam potrebu da povredjujem ljude oko sebe.....Pogotovo momke....Da ih nateram da se ludo zaljube,a onda ih otkacim....
Jbga, kad si nalazila sve neke sysy-boys.crazy_malenaaa:Pa pretili su,ali nista od toga....
Kad_LupimLupim:@Malena
Nego, jel mogu i ja da se zaljubim malo u tebe... jedno par nedelja, cisto da te istamburam malo, onako drugarski![]()
Mozda slomi on meni....Hellen:....А после да нам кукаш кад и теби сломи срце....
Ovo kao da je iz mojih usta izaslo.....luckastalutkica:To je samo jedno slomljeno srce vise ili manje, ako si prava macka imas 9 zivota.![]()
joj pas koji laje ne ujeda,sutra ces plakati,bolje cuti i kazi dobro je dok te ovako! ;-)luckastalutkica:To je samo jedno slomljeno srce vise ili manje, ako si prava macka imas 9 zivota.![]()
crazy_malenaaa:Ovo kao da je iz mojih usta izaslo.....![]()
luckastalutkica:A vidim i za avatar si uzela Cecinu fotkicu na kojoj ona lici na mene. Kako to objasnjavas?[/Q
Spojili nas vetrovi juzni.....Sudbina.
crazy_malenaaa:Nikad mi nece biti jasno zbog cega imam potrebu da povredjujem ljude oko sebe.....Pogotovo momke....Da ih nateram da se ludo zaljube,a onda ih otkacim....
crazy_malenaaa:luckastalutkica:A vidim i za avatar si uzela Cecinu fotkicu na kojoj ona lici na mene. Kako to objasnjavas?[/Q
Spojili nas vetrovi juzni.....Sudbina.
Ti si stigla znaci iz Afrike.Crna Mamba, je l ona iz Afrike? Jesi li crna?![]()
topmodelsica:crazy_malenaaa:Ti si stigla znaci iz Afrike.Crna Mamba, je l ona iz Afrike? Jesi li crna?![]()
Upravo tako.Stigla sam juce.Air Pinkom.Carter let.AIR PINK NIJE LUKSUZ,VEC POTREBA.....dusa mi je crna,a ja sam tamnoputa......![]()
![]()
![]()
crazy_malenaaa:topmodelsica:Upravo tako.Stigla sam juce.Air Pinkom.Carter let.AIR PINK NIJE LUKSUZ,VEC POTREBA.....dusa mi je crna,a ja sam tamnoputa......![]()
![]()
![]()
A ja sam te zbunila?
crazy_malenaaa:Vise si me iznenadila...Zato sto si me prepoznala.....
Veliki poljubac za tebe.