Ono sto je vril rekao je tacno, naci nemci su eksperimentisali sa NLO tj na letelici koju bi iskoristili u vojne svrhe i dokaza o tome ima tona, i tacno je da i danas ameri rade svakakve projekte na svemu i svacemu da sad ne nabrajam, medju kojima su razni (civilima cudni) tipovi aviona i sl.
Ali postoji i tona dokaza koja upucuje i na suprotan zakljucak. Naime sama tema NLO-ova i neobjasnjenih pojava me zanima mnogo i proucavam to vec nekoliko godina, citao sam neke knjige i skidam dokumentarce sa neta (imam ih preko 700, od kojih je preko 500 vezano za NLO) znaci pogledao sa svasta, tonu amaterskih snimaka, izjava svedoka i to ne samo civila vec i bivsih i aktivnih pilota, vojnih lica i drugih uvazenih i upucenih ljudi. Moram reci da dobar deo materijala koje sam pogleado ne mogu tek tako odbaciti i reci sve je to prevara. Evo jedan od primera, bas sam pre neki dan pogleado fajl ustvari isecak iz starog vestern filma iz 50-tih gde kamera snima kauboja iz zablje perspektive a dalje na nebu nesto leti i zadrzava se u kadru???? Neverovatan snimak jer se bas vidi da je snimak star i neverujem da je bas to neko editovao kasnije, a i dvojica naratora komentarisu da taj snimak stvarno izgleda autenticno. Primera je na hiljade ne mogu se sad setiti trenutno jer sad ovo pisam sa posla, cim pogledam u kuci neke fajlove koje sam oznacio kao "real deal" javicu se da dam jos koji komentar, uglavnom za sada mogu reci da ja definitivno verujem da smo poseceni, i ne samo poseceni vec i da su se vanzemaljci integrisali toliko u nase drustvo da ih ima na svakom koraku. Stvar je u tome sto oni se nemogu javno nama prikazati i obelodaniti svoje postojanje jer kakvi smo mi kao ljudi divljacka rasa odmah bi izjavili rat njima, izbili bi neredi svet bi se okrenuo naopacke.
O ovoj temi bi mogao napisati 10 strana sad ali dosta za sad. Dakle dokaza ima samo treba znati gde traziti...