NLO nad Britanijom

hocu da kazem da ima novih tehnologija od koih bi se onesvestio kad bi ih video :)
i da je normalno pretpostaviti da se tu radi o nekakvoj vanzemljkoj letelici......
recimo.....zamisli nekog americkog seljaka pre 10-15 godina d vidi B-2 Spirit
b2desert.jpg

Ljudi! Pre par nedelja citam u novinama NLO nad Amerikom... dobro.. a onda par dana kasnije vidim, slika marsa, a vidi se kako neki "covek" silazi niz brdo.

PAZNJA:

Kada se prvi put pojavio NLO. Mislim ovog oblika kao sto je "danas". Znaci u obliku cigare/frizbija/leteceg tanjira. Pa recimo u periodu od 1936. pa do daljnjeg. U cemu je stos. Evo ovako. Za vreme Naciosocijalisticke Nemacke, Hitler, odnosno Nacisti, pokusavali su da naprave letelice koje ce se koristiti u ratu. Takozvane NLO. Inace te letelice imaju i imena. Jedna od njih su Vril I i Vril II. Da postoje i nacrti. Za Vreme Rata vidjeni su i u Pragu i po ostalim delovima Evrope. Danas se vidjaju samo u Sjedinjanim Americkim Drzavama. Zasto? Pa da je doslo do kraka Nemacke, svi naucnici, nacisti i ostali umovi III Rajha otisli su u SAD. Cak je i DR Mengele nastavio istrazivanja nad decom u SAD. Cak i poslednji model letelice je trebao da leti brzinom od 14000km/h. E pa sad kako su svi prototipi otisli u SAD u Americi su nastavili istrazivanja. Zato je i u Americi prvi put JAVNO "pricano" o tome. Ima cuveni pad NLO-a iz 1947. u Novom Meksiku. Tako da znate da NLO jeste PROIZVOD savremenog coveka! I oni POSTOJE! Cak i ono sto su nasli tela [mala siva sa velikim glavama], verujte to su deca na kojima je DR Mengele ekspermentisao... STa je tu tesko da se ofarba koza u sivo i napumpa glava?

Haunebu I je takodje jedan od modela NLO-a. Cak su Nacisti pokusali da naprave Mothership jer kako Arijevci misle dosli su sa neke planete na A.... U Mathership moze da stane veliki broj letelica... Ne morate da mi verujete, ali to je istina!!!

uverite se
jos ako znate ruski
http://www.rusring.net/~levin/levin3d/haunebu.htm
sve ce vam biti jasno

ukratko sa doticnog sajta:
precnik 71 m
pogon: na magnetno polje???
brzina: 7.000 km/h
max brzina: 40.000km/h
naoruzanje: mnogo toga je nejasno i verovatno skriveno, ali se zna da ima:
4x110 mm po ruski 105 mm
10x80 mm po ruski 88 mm
6x30 mm (MK-108)
uglavnom za napad na plovne i vazdusne ciljeve
posada: 32 clana
transport 70 osoba
let u kosmos 100% moguc...
toliko koliko sam ja skontao, verovatno bi skontao vise da nije 1 ujutru i da nisam pijan ko dupe... ajd uzdravlje... laku noc...

slika za koju se dugo mislilo da je originalni snimak leteceg tanjira, kasnije se otkrilo da su dvojica likova na staklu nacrtali letilicu i uslikali nebo i drvece u pozadini. tada nije bilo photoshopa. prevara je otkrivena nakon 20 godina, tako sto su oni priznali i objasnili sta su tacno uradili.
danas sa photoshopom svako moze da napravi sliku NLO-a.

Ljudi! Pre par nedelja citam u novinama NLO nad Amerikom... dobro.. a onda par dana kasnije vidim, slika marsa, a vidi se kako neki "covek" silazi niz brdo.

ne silazi covek, to je stena....

Za vreme Naciosocijalisticke Nemacke, Hitler, odnosno Nacisti, pokusavali su da naprave letelice koje ce se koristiti u ratu.

da, i napravili su jako dobre avione :)

Takozvane NLO. Inace te letelice imaju i imena. Jedna od njih su Vril I i Vril II. Da postoje i nacrti. Za Vreme Rata vidjeni su i u Pragu i po ostalim delovima Evrope.

e ovo vec nije tacno....
o nazi nemackoj postoji toliko mitova da to nije normalno.....

Ima cuveni pad NLO-a iz 1947. u Novom Meksiku. Tako da znate da NLO jeste PROIZVOD savremenog coveka! I oni POSTOJE!

naravno, u pitanju je bio specijalni balon....

Cak i ono sto su nasli tela [mala siva sa velikim glavama], verujte to su deca na kojima je DR Mengele ekspermentisao... STa je tu tesko da se ofarba koza u sivo i napumpa glava?

eeeee
svasta cu cuti.......

uzgled sto se tice magnetnog polja! da li znas [iz fizike] da magnetno polje ako neizmenicno priblizavas odnosno odmacinjes od metalne zice, stvara se elektricna energija! sta ti je tu cudno!? A bolje da ne pocinjem temu o MKulturi i drugim stvarima...

uzgled sto se tice magnetnog polja! da li znas [iz fizike] da magnetno polje ako neizmenicno priblizavas odnosno odmacinjes od metalne zice, stvara se elektricna energija! sta ti je tu cudno!? A bolje da ne pocinjem temu o MKulturi i drugim stvarima...

elektricna struja se stvara u promenljivom magnetnom polju, a ne bas tako kako si rekao :)
uostalom, sta bi tu bilo cudno?

mislim da je americka vlada namerno ucinila taj dogadjaj dramaticnim ne bi li ljudi pomislili da je doslo do pada nekog NLO i rusi mozda pomislili kako ovi imaju neku vanzemaljsku tehnologiju i oruzje. da su hteli, mogli su pustiti ljude da vide delove tog sranja. medjutim ovako je zanimljivije.
sto oni vise poricu, skeptici vise veruju.

AMA ljudi ja samo ocu da kazem da nas za sad nisu posetili vanzemaljci, i da su to nazi letelice... aha Svabov vidim da si i ti citao "Politiku" :D pa meni ona slicica ne lici na stenu, vec na vanzemaljca.. a uzgled jel znas za piramide na Marsu i za "Lice sa MArasa"?

pa od tolike povsine marsa i raznih kratera i stena, nije nikakvo cudo sto tamo ima neki oblik sto podseca na ljudski lik isto i za piramide. to je kao kad se zagledas u olblake. daj mi dovoljno vremena i pronaci cu oblak koji podseca na stagod hoces.

AMA ljudi ja samo ocu da kazem da nas za sad nisu posetili vanzemaljci, i da su to nazi letelice... aha Svabov vidim da si i ti citao "Politiku" :D pa meni ona slicica ne lici na stenu, vec na vanzemaljca.. a uzgled jel znas za piramide na Marsu i za "Lice sa MArasa"?

prijatelju, ja citam mnogo ozbiljnije tekstove i analize....

dakle....
sto se tice vanzemaljaca tice, to NISU nacisti.
1) taj period sam jako mnogo proucavao i mogu da kazem da prilicno znam o tome, tako da price o tome da su oni pravili letelice koje bi se kretale tom brzinom i na taj nacin mogu da smatram za besmislicu. U to vreme jednostavno nisu postojali ni materijali ni tehnologija koja bi to omogucila. Pogledaj npr raketu V2....supersonicna raketa sa plafonom leta od 40-ak kilometara...i sa njom su imali problema, a kamoli sa onim tvojim vemirskim prodovima,

2) vanzemaljac na marsu....detaljnom analizom snimka, u stvari fotografije (a to moze da uradi svako), je utvrdjeno da se TO nalazi na svega par cm od rovera i da ima visinu od oko 6cm...i da se ne pomera

3) lice na marsu.....to jeste bila misterija pre 20 godina, ali nove sonde u orbiti Marsa su detaljno snimile oblast Cydonia, i utvrdile da je to obicna stencuga koja je tako izgledala zbog lose rezolucije i igre svetlosti i senke.

4) a piramide na Marsu?
HA!

Back