NLO nad Britanijom

AMA ljudi ja samo ocu da kazem da nas za sad nisu posetili vanzemaljci, i da su to nazi letelice... aha Svabov vidim da si i ti citao "Politiku" :D pa meni ona slicica ne lici na stenu, vec na vanzemaljca.. a uzgled jel znas za piramide na Marsu i za "Lice sa MArasa"?

to je kao i ono sa WTC-om... Djavolje lice izlazi iz dima... Pa pogledaj sam ;) idi na youtube, kucas WTC devil face ili satan face i videces i sam... Ima dva jasna i gomila onih sto bi moglo da bude lice satane ili nekog od 6 milijardi ljudi... Capitto?!

koji stos? ima na jos nekoliko. Jel si ovu video?!
WTCSmokeDevil3-1.jpg

eeeeee
pa ti onda ne govoris o dokazima, vec o veri....a to je druga stvar.....
sto se mene tice, mozemo da raspravljamo, ali sa valjanim cinjenicama, a ako cemo tkao, kao sto ti kazes, ja onda tu nemam sta da komentarisem....

dokazi
http://www.stevequayle.com/High.Jump/Vril.and.Andromeda.html
http://www.sumo.tv/watch.php?video=3234168
mislim sta reci... a uostalom ima ona manje poznata fotka formacije 5 letelica iznad praga

pa i nije ti neki link....
kao prvo, vidi se da lik koji je pisao tekst nije bas u najboljim odnosima sa drugim svetskim ratom. On spominje Do-335 kao najbolji lovac u svetu (valjda je mislio u to vreme)...Znaci, avion koji je izgradjen u 30ak komada i koji je jedva video operativnu upotrebu. Covek potpuno zaboravlja na ostale avione koji JESU bili dobri....
Takodje, ne poznaje ni osnovne zakone avijacije cim spominje nekakve supersonicne helikoptere. Maksimalna brzina koju helikopteri mogu da dostignu je oko 400kmh, i to zbog ogranicenja koje mu daje elisa. Dakle, fizicki brze od toga ne moze...
Dalje, liku ni logika nije jaca strana...od par brljavih slika jedna od njih je slika jednog od prototipa leteceg krila sa kojim su nemci eksperimentisali (mislim da se radi o nekoj varijanti Horten ili Gotha firme nisam siguran) i kaze "eto, to je prototip leteceg tanjira"....
I na kraju, lik spominje Lippisch DM-1, kao neku super spravicu, a ta sprava je letela jedino kao jedrilica i bila daleko od supersonicnog leta....

Ono sto je vril rekao je tacno, naci nemci su eksperimentisali sa NLO tj na letelici koju bi iskoristili u vojne svrhe i dokaza o tome ima tona, i tacno je da i danas ameri rade svakakve projekte na svemu i svacemu da sad ne nabrajam, medju kojima su razni (civilima cudni) tipovi aviona i sl.
Ali postoji i tona dokaza koja upucuje i na suprotan zakljucak. Naime sama tema NLO-ova i neobjasnjenih pojava me zanima mnogo i proucavam to vec nekoliko godina, citao sam neke knjige i skidam dokumentarce sa neta (imam ih preko 700, od kojih je preko 500 vezano za NLO) znaci pogledao sa svasta, tonu amaterskih snimaka, izjava svedoka i to ne samo civila vec i bivsih i aktivnih pilota, vojnih lica i drugih uvazenih i upucenih ljudi. Moram reci da dobar deo materijala koje sam pogleado ne mogu tek tako odbaciti i reci sve je to prevara. Evo jedan od primera, bas sam pre neki dan pogleado fajl ustvari isecak iz starog vestern filma iz 50-tih gde kamera snima kauboja iz zablje perspektive a dalje na nebu nesto leti i zadrzava se u kadru???? Neverovatan snimak jer se bas vidi da je snimak star i neverujem da je bas to neko editovao kasnije, a i dvojica naratora komentarisu da taj snimak stvarno izgleda autenticno. Primera je na hiljade ne mogu se sad setiti trenutno jer sad ovo pisam sa posla, cim pogledam u kuci neke fajlove koje sam oznacio kao "real deal" javicu se da dam jos koji komentar, uglavnom za sada mogu reci da ja definitivno verujem da smo poseceni, i ne samo poseceni vec i da su se vanzemaljci integrisali toliko u nase drustvo da ih ima na svakom koraku. Stvar je u tome sto oni se nemogu javno nama prikazati i obelodaniti svoje postojanje jer kakvi smo mi kao ljudi divljacka rasa odmah bi izjavili rat njima, izbili bi neredi svet bi se okrenuo naopacke.
O ovoj temi bi mogao napisati 10 strana sad ali dosta za sad. Dakle dokaza ima samo treba znati gde traziti...

pazi vako... ja se i dalje ne slazem sa vama. uzgled ne izvaljujem Devil's face... ah da inace jel znate onaj stos sa novcanicom od $20? :D

da, video sam tu novcanicu, ma sve su to slucajnosti, mislim da onaj ko hoce da vidi nesto na odredjenoj slici to ce i videti...

nego evo vam jedan od najboljih video klipova koje sam ja video, pa prekomenarisite, po meni ovo je nepobitan dokaz da nesto postoji, ameri koliko god eksperimentisali sa konceptom leteceg tanjira, neverujem da su dovde dogurali tj. po nacinu kretanja letelice i zakona inercije mislim da je to za sad nemoguce. Mislim kad letelica stoji u mestu kod nebodera i u trenutku ode desno da bi se zaustavila trenutno, zatim da onako preleti pored helihoptera je stvarno nesto!

Back