NLO NA VECANJU BRITANSKOG KRALJEVSKOG PARA

:think: A kako tačno, eto ja na primer, služim demonskoj sili zla, a posredstvom crkve?

Pa da, tako, a i pojavljivanjem u vidu NLOa ne bi li oborili bibliju i ljude odvukli od nje kao nepouzdane, netačne.

Narodno iskustvo kaze: "S kim si, takav si". Kazi mi koje crkve si clan, pa cu ti pojasniti.

Vjera nije u Bibliji, nego od Boga Duhom Svetim kroz dusu na ustima biva svjedocena. Moze se vjerovati i bez poznavanja Biblije, pa cak bez i jednog citanja Biblije.

Da demoni zele da obore Bibliju svojim pojavljivanjem kao NLO, od sile mnostva demona na zemlji leteci tanjiri bi vec postali obicna stvar. A znas da nisu!

Vidio sam NLO prije petnaestak dana. Oko pola deset u vece dvojica nas je bilo na obali kubanskog mora. Noc vedra i toliko zvijezda na nebu nisam nikad vidio u zivotu. Cudili smo se tom mnostvu zvijezda i osmatrali nebo ne bismo li ugledali koji meteor. U jednom momentu na istocnom nebu, oko 30-40 stepeni iznad horizonta, ugledao sam kako se polako nebom krece "satelit".

Pokazao sam mom saputniku i kad je ga je i on ugledao, "satelit" je za 1-2 sekunde stiggao na zapadni dio neba. Zacudjeni smu zurili u pravcu gdje se izgubio, a onda se opet pojavio u zoni nestanka, te kao i prvi put na istoku, lagano se vracao ka polazistu na istoku, da bi opet nakon par sekundi onom nevidjenom brzinom stigao medju iste zvijezde na istocnom nebu. I kad je stigao poceo je naglo skretanje u svim pravcima. Sve je to trajalo desetak sekundi.

Ljudska tvorevina ne moze biti, jer onakva brzina i onakvo naglo i ostro mijenjanje pravaca ljudske letilice ne mogu izvesti. Moguce su samo dvije opcije: ili smo vidjeli vanzemaljski NLO, ili je ono bio neki andjeo visokog cina.

Ja sam videla pre dve nedelje,iznad kuce komsija. Paznju su mi odjednom privukla dva crveno-narandzasta svetla kakva nikada ranije nisam videla. Taman sam se zacudila sta je to,i posle 3-4 sekunde je neverovatnom brzinom nestalo prema istoku.

c1026.jpg

To što neko drugačije izgleda ne čini ga zlim!!!

Back