NLO i vanzemaljci na starim crtezhima

• Začetnik teme Začetnik teme ugac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smatram da zivot postoji jos negdje u svemiru,a ne samo na Zemlji.Nama su vanzemaljci predstavljeni kao zelena stvorenja sa velikim ocima koja hoce da uniste covjecanstvo.Mozda nikad nisu ni culi za Zemlju,mozda su savremeniji od nas,a mozda i ne.U svakom slucaju napad vanzemaljaca jos se nije dogodio,pa sumnjam da imaju nesto protiv covjecanstva.

A joooj ti si tek na početku...

Opet srljaš u donošenju zaključaka i plasiraš mi neku priču koja nema veze sa zdravim razumom.
U duhu Nove goine većina ljudi po forumu stavlja avatare na Deda Mrazove ili svojim avatarima dodaje kapicu. Hoćeš li ti staviti kapicu na svoju preveliku lubanju?:)

A sto ti sreco ne odgovoris na ona pitanja sto ti ljudi postavljaju neko mlatis praznu slamu?

Nego, kapiram da si videla reptilijance, pa me zanima gde si ih videla , ocu i ja.

A sto ti sreco ne odgovoris na ona pitanja sto ti ljudi postavljaju neko mlatis praznu slamu?

Nego, kapiram da si videla reptilijance, pa me zanima gde si ih videla , ocu i ja.

Što savet koji si dao meni ne primeniš na sebi?

Nisam videla reptilijance, videla sam nefilime, videli si su i oni mene ali mislim da nisu shvatili da sam ih ja prepoznala. A reptilijance možeš da vidš, ako odeš na Crni Vrh. Tamo preko leta lepo uzmeš šator, postaviš ga i čekaš da se pojave. To je jedino mesto u Srbiji gde oni dolaze. Tamo su najsigurniji. Ako te kidnapuju, to će za tebe biti velika čast.

ja sam se tripovao da sam video reptilijance nocas,posto vetar vec danima duva olujnom jacinom pa ulicna rasveta nema struje.toliko sam se isprepadao da nisam od straha mogao da se maknem.na kraju sam izvalio da je baba izasla da pusti kera da obavi nuzdu...

Drago mi je što si ovo spomenuo jer ja sam mislila da kažem par reči oko te prirodne pojave. Vetar već danima baš jako duva, a takav se vetar može osetiti samo ukoliko se sudare topla i hladna struja. Juče su svi ljudi i N. S.-u bili izgubljeni, sve je bolela glava. To nije prirodno, kao što nije prirodno to da se u decembru smenjuje toplo i hladno vreme. Sneg još uvek nije pao? Ako bi se priroda pitala mi bi već uveliko gazili po debelom snegu. Jedini odgovor koji se da zaključiti iz ovoga je to da se klima kontroliše i da nam šalju neke negativne talase kroz vazduh.

Drago mi je što si ovo spomenuo jer ja sam mislila da kažem par reči oko te prirodne pojave. Vetar već danima baš jako duva, a takav se vetar može osetiti samo ukoliko se sudare topla i hladna struja. Juče su svi ljudi i N. S.-u bili izgubljeni, sve je bolela glava. To nije prirodno, kao što nije prirodno to da se u decembru smenjuje toplo i hladno vreme. Sneg još uvek nije pao? Ako bi se priroda pitala mi bi već uveliko gazili po debelom snegu. Jedini odgovor koji se da zaključiti iz ovoga je to da se klima kontroliše i da nam šalju neke negativne talase kroz vazduh.

Ta prirodna pojava se zove kosava.
Sneg pada ili ne pada zbog meteo frontova koji su nad Evropom.
Prirodno je da se u decembru smenjuju toplo i hladno vreme.
Nije prirodno da se donose takvi zakljucci....

Moze biti, al kako naucnici nemoogu registrovati te talase nekim strojeima

Zato sto ne postoje.
Ko ne veruje nek konstruise antenu i prijemni, a to moze lako uraditi na osnovu velicine antena na Aljasci i na osnovu frekvencije mozga i na osnovu navodne emitovane frekvencije.
Sve sto treba da uradi je da poslusa na toj frekvenciji i vidi sta se desava.

Da li si se ti osecao dobro kada je duvao onakav vetar?

Jesam, zato sto sam zdrav :)
Zasto se ne bih osecao dobro?
1) Zato sto pushe, pa ti udara u glavu, a ne nosis kapu
2) Zato sto duva promaja na mestu gde radis
3) Zato sto su neke osobe prirodno osetljive na promene u pritisku.

Ja sam eto za ovu kosavu izbegao sve simptome.
Zasto nastaje kosava i sitaciju na frontovima nad Evropom moze se videti na sajtu Republickog hidrometeoroloskog zavoda, i ne samo nasem, nego i na ostalim balkanskim.

Jesam, zato sto sam zdrav :)
Zasto se ne bih osecao dobro?
1) Zato sto pushe, pa ti udara u glavu, a ne nosis kapu
2) Zato sto duva promaja na mestu gde radis
3) Zato sto su neke osobe prirodno osetljive na promene u pritisku.

Ja sam eto za ovu kosavu izbegao sve simptome.
Zasto nastaje kosava i sitaciju na frontovima nad Evropom moze se videti na sajtu Republickog hidrometeoroloskog zavoda, i ne samo nasem, nego i na ostalim balkanskim.

E pa, svi ljudi sa kojima sam ja pricala su se osecali lose, ti si izgleda mutant kada je samo tebi bilo dobro.

Nisam videla reptilijance, videla sam nefilime, videli si su i oni mene ali mislim da nisu shvatili da sam ih ja prepoznala. A reptilijance možeš da vidš, ako odeš na Crni Vrh. Tamo preko leta lepo uzmeš šator, postaviš ga i čekaš da se pojave. To je jedino mesto u Srbiji gde oni dolaze. Tamo su najsigurniji. Ako te kidnapuju, to će za tebe biti velika čast.

Jel su to oni "mali" ?

A sto i nisi slikala?
I te sa crnog vrh.
Ako me kindapuju, to ce za mene biti velika sizofrenija.
Osim ako im drevni svemirski brod nije dovoljno velik.

Mada....ja primam drugaciji info od drugih ljudi.....znas ono....ti sa crnog vrha.....kao.....mozda ih znam....

Kao sto rekoh, postoje razni razlozi zasto se ljudi osecaju lose tokom kosave ili tokom nekih drugih promena :)
Al dobro, skapiraces ti jednom i tako obicne stvari....kao kad ti neko najavi na prognozi "Meteopate ce se osecati lose".....Kako li znaju?

Lako je skapirati obične stvari, ali ti nikada nećeš skapirati mnogo veće i teže stvari. Tvoj mozak ne kreće se u tom pravcu, u pravcu inovativnosti, već u jednom monotonom i bezspešnom radu.

A sto i nisi slikala?
I te sa crnog vrh.
Ako me kindapuju, to ce za mene biti velika sizofrenija.
Osim ako im drevni svemirski brod nije dovoljno velik.

Mada....ja primam drugaciji info od drugih ljudi.....znas ono....ti sa crnog vrha.....kao.....mozda ih znam....

Mhm, baš ću! Verovao ili ne govorim ti čistu istinu.
To je bilo letos, išla sam u Univerexport na Salajci, peške, da malo protegnem noge i udahnem vazduh. Zaparinu tačnije. Bila sam već u tom kompleksu, kada je preda me nenadano izašao, visok, lep i sa zastrašujuće moćnim očima muškarac. Nastavila sam da se krećem sa blago razjapljenim ustima, a on je posle nekog vremena skrenuo pogled. Eh, šta je zatim bilo! Odmah iza ugla kada sam skrenula videla sam još jednog, a ovaj mi je posvetio više pažnje od ovog drugog. Skoro isti kao onaj samo što je ovaj imao malo, kako bih rekla, zlo mu je više izbijalo iz očiju. Bila sam šokirana jer sam shvatila da sam videla nešto što je daleko iznad ljudskog proseka, osetila sam da su drugačiji, da nisu skroz ljudi. Polse toga sam intenzivno razmišljala o njima i baš uoči tog događaja sam krenula da pišem ovde. Tu sam i saznala za Nefilime... U početku, za onog prvog mislila sam da je plaćeni ubica, neki tajni agent. Takav čovek sigurno ne bi mogao da bude poštar ili neki bedni administrator. Imao je lepo razvijeno telo i gipko kretanje. E, ali nisam ja odmah za njih pomislila da su Nefilimi kada sam o istima pročitala na Krstarici. Ja sam, igrom slučaja, videla glumicu Tildu Svinton u novinama. Odmah sam shvatila na koga me stravično podseća. Bukvalno su isti, samo s tom razlikom da je ona ne baš ženstvena žena a da su ona dvojica izrazito muževni. Ali su od iste vrste, imaju slične, jako slične oči i crte lica. Ima reptilske oči.

http://forum.krstarica.com/images/attach/jpg.gif

Prilozi

• tilda-swinton-oscar.jpg
    tilda-swinton-oscar.jpg
    33,9 KB · Pregleda: 6
  • tilda_swinton_28888t.jpg
    tilda_swinton_28888t.jpg
    13,3 KB · Pregleda: 5
  • 556px-Tilda_Swinton_crop.jpg