NLO i vanzemaljci na starim crtezhima

• Začetnik teme Začetnik teme ugac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Logika ti nije ispravna.
Kreces sa gledista da ukoliko postoji vise civilizacija na odredjenom prostoru one moraju biti u kontaktu.
Pre malo vise od 500 godina nije se znalo ni za sve kontinente na zemlji.Ni za sve narode.

da u pravu si sad se ne zna da li ima nekoga u svemiru ali za 500 godina ce se sve saznati ako ides tom metodom...
Ni Evropljani nisu znali za Indijance pa su ih otkrili a ni mi ne znamo za vanzemaljce pa cemo ih u buducnosti otkriti. Cista logika.
P.S. Mozda ne dok smo mi zivi ali posle...

da u pravu si sad se ne zna da li ima nekoga u svemiru ali za 500 godina ce se sve saznati ako ides tom metodom...
Ni Evropljani nisu znali za Indijance pa su ih otkrili a ni mi ne znamo za vanzemaljce pa cemo ih u buducnosti otkriti. Cista logika.
P.S. Mozda ne dok smo mi zivi ali posle...
Ne nuzno za 500 god,ali ostalo si tacno shvatio sta sam hteo da kazem :D

ok...sve i da je to tacno moze li mi neko od vas takoreci "vernika u vanzemaljce"....objasniti razlog zbog kog su vanzemaljci kod nas:roll:

Ako te vec zanima, vanzemaljci nas posecuju jer hoce da prouce razne vrste sirom svemira, a ako vec ne verujes ajde objasni ovo:

1. Kako su drevni egipcani pravili piramide sa malim dletima, i to jos po proracunima, trebali su za 2 minute da izvade kameni blok i da ga ugrade u piramidu
2.Kako je taj primitivizam mogao da izgradi 7. svetskih chuda
3.Kako objasnjavas NLO-e?
4.Sta znace svi oni crtezi vanzemaljaca?
itd....

1. Kako su drevni egipcani pravili piramide sa malim dletima, i to jos po proracunima, trebali su za 2 minute da izvade kameni blok i da ga ugrade u piramidu

To ako danasnja nauke nemoze bas u potpunosti da objasni nacin na koji su grdjene piramide pre 5 000 godina to ne znaci da su je sigurno vanzemaljci izgradili ...

Neosnovana tvrdnja nema protivdokaze , jer se ona i nebazira na dokazima ...

Po mom mishljenju ne znace nista . Samo te jos vise vuku u zacarani krug ...

Svaka diskusija o postojanju vanzemaljaca je zacaran krug . Da li van planete zemlje negde u beskonacnosti univerzuma postoje neka drugacija intaligentna/svesna bica ? Postoje i nepostoje u isto vreme ! Nepostoje dokazi da ne postoje , ali nepostoje dokazi ni da postoje . Ovo predhodno pitanje je potpuno isto kao i pianje : Da li postoji Bog ? Ja bih reka da je ono prvo pitanje samo prevod na moderan jezik ovog drugog pitanja . A odgovor ... za sad je nemoguc i krajnje nebitan ...

Svaki covek ima svoj neki pogled na svet , neko svoje shvatanje zivota . I to se razlikuje od jedinke do jedinke . Konkretna precizna definicija sveta nepostoji . Ili mozda postoji a to je mozda teorija relativnosti . Ne u grubom smislu Ajnstajnova , vec samo iskaz da je sve u univerzumu relativno .

Npr. ja sam sledbenik teorije koja je fenomenalno docarana u filmu "Svemirska odiseja 2001" Artura Klarka . A to ne znaci da je zaista tako ...

Ako te vec zanima, vanzemaljci nas posecuju jer hoce da prouce razne vrste sirom svemira, a ako vec ne verujes ajde objasni ovo:

itd....

Egipcani nisu primitivan narod, ti si primitivna budaletina. I nisu egipcani izgradili 7 sv. cuda vec samo Keopsovu piramidu.
Glup si kao taj sto ti je na avataru.

itd....
1.Kojim proracunima?Jel bi mogao da ih javno ovde izneses da svi vidimo?
2.Egipcani su izgradili samo keopsovu piramidu,koja je jedina od svih sedam ostala citava tokom vekova.
3.Jel postoji jedan postojan dokaz da se NLO ikad spustio na zemlju?
4.Ono nisu nuzno vanzemaljci.Crtez se moze ostaviti slobodnoj percepciji.

Pitao sam jednog lika koji se bavi ikonopisanjem i razume se u crkvenu umetnost za ove slike, i rekao mi je da one predstavljaju Sunce i Mesec, i da se sreću širom vizantijskog sveta...

Prilozi

• picanc05.jpg
    picanc05.jpg
    3,5 KB · Pregleda: 12
  • picanc06.jpg
    picanc06.jpg
    10,7 KB · Pregleda: 7
  • picanc16.jpg
    picanc16.jpg
    6,4 KB · Pregleda: 7
Pitao sam jednog lika koji se bavi ikonopisanjem i razume se u crkvenu umetnost za ove slike, i rekao mi je da one predstavljaju Sunce i Mesec, i da se sreću širom vizantijskog sveta...

Тај израз на иконама углавном симболизује вазнесеље и обожење, односно сунце и месец су симболи вазнесења и обожења.
Ја сам мало компетентнији за ту област од иконописаца...

Naravno da vanzemaljci postoje
i naravno , ima ljudi koji ne veruju i ima ljudi koji veruju u to
ali onima koji veruju , je zao sto znaju da ih nikada verovatno nece videti, vec ce ih ,sa malim sansama,videti ljudi koji ce ziveti za 200godina,zbog tehnologije i svega toga,evo vidite vec smo napravili svemirski brod,a do pre 40-50 godina, fica je bio u modi :DD
zamislite za 200 god , sta ce da naprave i UNAPREDE...

Naravno da vanzemaljci postoje
i naravno , ima ljudi koji ne veruju i ima ljudi koji veruju u to
ali onima koji veruju , je zao sto znaju da ih nikada verovatno nece videti, vec ce ih ,sa malim sansama,videti ljudi koji ce ziveti za 200godina,zbog tehnologije i svega toga,evo vidite vec smo napravili svemirski brod,a do pre 40-50 godina, fica je bio u modi :DD
zamislite za 200 god , sta ce da naprave i UNAPREDE...

I svemirski brod je postojao pre 40 godina :mrgreen:

Smatram da zivot postoji jos negdje u svemiru,a ne samo na Zemlji.Nama su vanzemaljci predstavljeni kao zelena stvorenja sa velikim ocima koja hoce da uniste covjecanstvo.Mozda nikad nisu ni culi za Zemlju,mozda su savremeniji od nas,a mozda i ne.U svakom slucaju napad vanzemaljaca jos se nije dogodio,pa sumnjam da imaju nesto protiv covjecanstva.

Back