Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
I ti cesh najebati.
Ovako je sve pochelo.
![]()
ah...teorija drevnih astronauta
bilo bi kul kada bi neko otvorio temu o toj teoriji.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti cesh najebati.
Ovako je sve pochelo.
![]()
bilo bi kul kada bi neko otvorio temu o toj teoriji.A vidite li na ovoj freski veliki prst (da li božiji) koji pokazuje na taj objekat?
Volio bih negdje naći ovu sliku u mnogo većoj rezoluciji. Šta li su ona tri objekta lijevo gore, ispod nečega što liči prikazu sunca.

Ništa se ja nisam istrčao, a zašto sam pokrenuo cijelu priču o prstu mogao si pročitati kasnije (da si htjeo).A sada sam video da si se istrcao, pa si se posle peglao sa fotoshopom...
samo vi istrazujte o tim reptilijancima i o nlo-ima...
nayebacete
Što se tiče prikaza biblijskih priča, zanima me kako bi ti, da si slikar, nacrtao nešto što je opisano kao 'obasja ih božanska svjetlost' ili 'na njih se spusti duh sveti'
Verovatno bi mi slucajno palo napamet da koristim bas diskoidne oblike za predstavljanje toga.
da ali izvor te svetlosti nije ni zvezda ni planeta ni nista slicno nego Bog.zato nema razloga da se izvor svetlosti nacrta kao disk.da je umetnik hteo da nacrta Bozju svetlost zar ne bi stavio i neki simbol pored ili iznad diska ili u disku? npr.goluba kao simbol Duha svetoga lli andjela unutar kruga ili pored kruga?kog je oblika sunce?
kog je oblika mesec?
kog je oblika sunce?
kog je oblika mesec?
Verovatno bi mi slucajno palo napamet da koristim bas diskoidne oblike za predstavljanje toga.
@smoragana
prva slika - 'krstenje isusovo' iz 1710 u muzeju ficvilijam u kembridzu, naslikao flamanski slikar art de gelder.
druga slika - 'cudo snega'naslikao mazolino da panikale, slika se nalazi u crkvi santa marija madjore u firenci.
Krvne grupe i izvode iz maticne knjige rodjenih za ove slikare, nazalost nemam.

[/ATTACH]vragana ovden se mashta ceni..smarash i vredjash ljude..i promeni taj avatar,ruzan jePogledajte prilog 35865

cini mi se na prvi pogled(jer slika je mutna) da na ovoj drugoj slici Hrist baca ljudima hlebove.
šteta što mi hrišćanstvo nije jača strana,ali sam siguran da je ta priča odgovor na ovu sliku i?
ono sto tebi i tvojim "drugarima zavjerenicima" Asfalte ovdje fali (osim obrazovanja,generalno...)
su reference - znaci, nadji jos neke npr. renesansne, maniristicke, barokne... majstore koji su se bavili hriscanskom tematikom pa uporedi...vidjet cete, masta mere svasta...![]()
E, pa bako da nisi toliko slepa koliko se dokazujes da jesi, videla bi valjda da si ti ta koja konstantno pokazuje visok nivo neobrazovanosti, ustvari mozda i jesi malo obrazovana, ali u svakom slucaju ti nedostaje kapacitet...da si citala moje postove, znala bi do sada moj stav prema konkretno ovoj temi, a ne bi istrcavala ovako kao tele pred rudu(uz obaveznu interpunkciju i smajlije)

Svabov:
kog je oblika sunce?
kog je oblika mesec?

Naravno da su ovi crtezi istiniti jer kako to da u tolikom svemiru nema nikoga osim nas. Bas bi bilo onda dosta ne iskoriscenog prostora![]()
Zaboravio si da se reinkarniraju u prirodne pojave.Da, u šupljoj Zemlji žive reptilijanci i hodaju po unutrašnjoj strani. Pomaže im centrifugalna sila da ne padnu prema unutrašnjem suncu.
Ako se pitate šta oni rade unutra, i to vam mogu reći. U ogromnim pećima tope stijene i s vremena na vrijeme izbacuju lavu napolje, na površinu Zemlje, tek toliko da prevare cijeli svijet da pomisli kako je unutrašnjost ispunjena magmom.
Ali, tu su veličanstveni 'prosvijećeni' koji su čistom kontemplacijom shvatili istinu i serviraju je ostalima koji su naivni pa to ne mogu shvatiti.