NLO-i - Posetioci iz svemira

Samo ova jednostavna kineska tehnika nevidljivosti ti je lepa ilustracija do koje mere se razvio deo nauke koji je skriven od javnosti. Mislim tih nevidljivih ogrtaca svakako nema u prodaji, niti znamo da li ih koriste za brodove, vojnike, dronove i avione (zasto ne bi?) a pre samo par decenija filadelfijski eksperiment sa optickom nevidljivoscu je bio nevidjeno cudo...
Da li imaju tehnologiju kojom se moze putovati kroz vreme (opet leteci tanjir)? To je pravo pitanje.
Inace najludje i najsizofrenije od svega cesto oni koji tvrde da Amerikanci nisu bili na Mesecu jer kao to je nemoguce i nemaju tehnologiju za to ujedno tvrde da Amerikanci imaju vec antigravitacione letelice, da putuju medjuzvezdanim sistemima i da imaju baze sirom naseg suncevog sistema.
Za Mesec i dalje ne znamo da li putuju tamo. Mozda tu zivi neko ko ih ne voli :D Pogledaj ovu temu https://forum.krstarica.com/threads/vikiliks-rusi-unistili-americku-bazu-na-mesecu-teslinim-oruzjem.903490/

Poslednja izmena:
знам, знам .. али размишљао сам, али време не постоји (могу посебну тему отворити за то - интересантно је)
.. али замислите која глупост: па цела физика је базирана на времену....које не постоји!

неће сигурно, јер је време измишљотина и превара - време не постоји!

I ja mislim da vreme ne postoji i da je to samo iluzija koju su ljudi sami kreirali iz prakticnih razloga kako bi lakse organizovali zivot.
Mislim da postoji jedino vecna sadasnjost , jer kada bi bilo moguce putovati kroz vreme i vratiti se u proslost recimo to bi znacilo da je svaki trenutak zapravo vecan i da svaki trenutak zapravo nikad ne prolazi vec samo odlazi u neku "arhivu" ili "datoteku" i kao na traci ono kad oces da se vratis u neko vreme samo premotas traku unazad kao kada gledas film i zelis da vratis prethodnu scenu pa samo premotas , takodje i putovanje u buducnost recimo to bi znacilo da se ta buducnost vec desila cim ti mozes da odes u nju , a kako moze da se desi nesto sto jos ne postoji , tako da cela ta prica oko putovanja kroz vreme mi se cini veoma nelogicnom i nerealnom.

Mislim da postoji samo kretanje kroz prostor i da putujes brze od brzine svetlosti to ti nece omoguciti da putujes kroz vreme vec ce ti samo omoguciti da brze i efikasnije prevaljujes ogromne fizicke distance.

I ja mislim da vreme ne postoji
Mislim da postoji jedino vecna sadasnjost , jer kada bi bilo moguce putovati kroz vreme i vratiti se u proslost recimo to bi znacilo da je svaki trenutak zapravo vecan
, tako da cela ta prica oko putovanja kroz vreme mi se cini veoma nelogicnom i nerealnom.
Vreme je manifestacija energije, materija se menja onako kako energija diktira. Sad da li se sve materije menjaju jednakom brzinom? Naravno da ne. Moze li se smer te promene preokrenuti? Mozda... zasto ne, kao putovanje u prostoru duz nekog puta, napred ili nazad. I gde stignes kad ides unazad (prostorno)? U paralelnu (vec vidjenu!) prostornu stvarnost, posto delovi prostora bez problema koegzistiraju istovremeno. :p U vremenskom smislu, to je putovanje u predjasnje stanje materije, znaci ne kaze se slucajno da je vreme dimenzija iste vrste kao i prostor.
Tako da ako prihvatimo osnovne Ajnstajnove zamisli i (sumnjive) dokaze koncepcija ima smisla..
Da li je to u sustini druga dimenzija? I da i ne...

и опет све све и лик који "не сме" да се покаже на светлу - а ни једног оштрог и материјалног доказа?!
опет иста фора.. делимично приказују нешто (ништа конкретно) да би мозак замислио оно што фали

Pa na samom juznom polu (ovaj koji je sluzbeno priznat je lazan) se nalazi rupa precnika nekoliko desetina kilometara. Iznad te zone ne sme da se leti. Isto je i na Arktiku (mislim da je tamo malo veca).
Ljudi se fokusiraju na Antarktik ali postoje price ljudi koji su uplovljavali camcima u Hiperboreju na severu. Kazu da je knjiga malo prepravljana i skracena ali ovo je ilustracija (tog sto se vratio sa putovanja u Svedsku su vlasti odmah poslale na robiju da ne bi sirio pricu)
1612817613299.png

"Insektoidi se retko pominju" zato sto su izvorna marsovska rasa i tamo su locirani, ako ih nema pod zemljom nema ih i to je to, ne treba odmah donositi zakljucak da su duboko u senci i mocniji od gustera.
Bilo je par insajdera koji su opisivali desavanja u tunelima Marsa, sad koliko su verodostojna, Randy Cramer je rekao da je dobio odbrenje od komandanata da prica o tome tako da se moze raditi i o propagandi.
Secate se filma u kome je opisana borba americke vojske i insekata na Marsu, ta tematika nije slucajno izabrana...

A, ko zivi u samoj supljini Marsa? Tvrdi se da su taj prostor zauzeli opet ovi Hiperborejci gore sa slike, to jest mozda se radi i o izvornim stanovnicima gornje povrsine planete koji su se nakon nakon rata/kataklizme spustili na donju. Ali je ta cinjenica strog tabu, kao i opis Marsove unutrasnjosti, toga nema nigde, ali mozemo pretpostaviti da je slican Zemlji...

Poslednja izmena:
"Insektoidi se retko pominju" zato sto su izvorna marsovska rasa i tamo su locirani, ako ih nema pod zemljom nema ih i to je to, ne treba odmah donositi zakljucak da su duboko u senci i mocniji od gustera.
Bilo je par insajdera koji su opisivali desavanja u tunelima Marsa, sad koliko su verodostojna, Rendi Kramer je rekao da je dobio odbrenje od komandanata da prica o tome tako da se moze raditi i o propagandi.
Secate se filma u kome je opisana borba americke vojske i insekata na Marsu, ta tematika nije slucajno izabrana...

A, ko zivi u samoj supljini Marsa? Tvrdi se da su taj prostor zauzeli opet ovi Hiperborejci gore sa slike, to jest mozda se radi i o izvornim stanovnicima gornje povrsine planete koji su se nakon nakon rata/kataklizme spustili na donju. Ali je ta cinjenica strog tabu, kao i opis Marsove unutrasnjosti, toga nema nigde, no mozemo pretpostaviti da je slican Zemlji...
Gledao sam intervjue Rendi Krejmera,zanimljive teme pokreće,ali ko će ga znati..
Kako se zove film sa borbom Američke vojske i insektima na Marsu?

Bilo je par insajdera koji su opisivali desavanja u tunelima Marsa, sad koliko su verodostojna, Randy Cramer je rekao da je dobio odbrenje od komandanata da prica o tome tako da se moze raditi i o propagandi.

A, ko zivi u samoj supljini Marsa? Tvrdi se da su taj prostor zauzeli opet ovi Hiperborejci gore sa slike, to jest mozda se radi i o izvornim stanovnicima gornje povrsine planete koji su se nakon nakon rata/kataklizme spustili na donju. Ali je ta cinjenica strog tabu, kao i opis Marsove unutrasnjosti, toga nema nigde, ali mozemo pretpostaviti da je slican Zemlji...
Moram da te pitam...
Ti zaista verujes u ovo ili lozis petka sa ovom pricom?

Odlican video , inace ta prica o nestanku naucnika da bi se javili ponovo nakon 7 dana svi istraumatizirani i sa simptomima post-traumatskog stresa da bi nakon toga sva njihova oprema bila stavljena u karantin a oni brze bolje odvedeni sa Atarktika na Novi Zeland (pa posle kud koji mili moji) je ovako blago receno intrigantna.
Mislim da na osnovu svega a narocito njihovog ponasanja i simptoma je gotovo izvesno da su su prisustvovali necemu vrlo sokantnom i neuobicajnom (pogotovo kada svi oni njih 15 imaju iste simptome) i da taj nestanak i stres pre svega nije uzrokovan nicim uobicajnim tipa napao ih neki medved ili su prisustvovali nekom prirodnim fenomenu, ili malo su popili pa su se neki zakacili pa je to eto palo raspolozenje ili ne znam uzrujali su se zbog rezultata kvaliteta vazduha (sad da ne banalizujem) , mislim sve ukazuje na to da su prisustvovali necemu vrlo sokantnom i neuobicajnom, sad mozda je bila neka grupna vanzemaljska otmica gde su bili izlozeni nekim grupnim eksperimentima, mozda su bili primorani da saradjuju sa njima na nekakvim eksperimentima, ono ko zna sta su videli i cemu su prisustvovali , sad mozemo samo da nagadjamo, ali gotovo je izvesno da je radi o necemu sokantnom i neuobicajnom.

Inace vrlo verovatno da se na Antarktiku nalaze neke vanzemaljske baze , isto kao i na dnu ili ispod same povrsine okeana, jer po svemu sudeci kada se radi o njihovom prisustvu na Zemlji i njihovim poslovima ovde oni zele "privatnost" i "diskreciju" i onda logicno da za svoje baze i ispostave ovde biraju tako neke lokacije gde nema ljudi i koje su nedostupne i nepristupacne ljudima (uglavnom zbog nase tehnoloske zaostalosti).

Ne zna se sta je veca laz, geografija ili istorija, u svakom slucaju za one koji ne znaju (a reklo bi se da ne zna niko) Antarktik je pre vise miliona godina bio sediste drakonske povrsinske civilizacije na koju su nordijci sa teritorije pustinje Gobi lansirali nepoznato oruzje, to je jedan od znacajnih dogadjaja u istoriji planete.
Nakon toga je doslo do zestokog rata, kako na povrsini tako i u tunelima Azije gde su postavljene neke granice koje vaze i danas.
Takodje doslo je do daljeg tehnoloskog razvoja i kolonizacije okolnog kosmickog prostora od strane obe civilizacije (narocito nordijske).

Back