- Poruka
- 5.520
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što nisi okačio nešto što nema rešenje. Nije fora da ti ja dam knjigu zadataka,sa rešenjem na zadnjoj strani. Gde je intriga?Evo jedne zanimljive priče:
https://www.theblackvault.com/casefiles/the-armando-valdes-ufo-five-day-ordeal-1977/
Kasnije je priznao da ju je izmislio ali ostaje brada od sedam dana.
"sve sto dobijem ja odmah objavim na drustvenim mrezama"
Sad sto se tice Hengla kao medijuma. Secate se onog Ivana sto je "kanalisao poruke" a posle kad je odgovarao samostalno na pitanja ispostavilo se da prica tu istu pricu na isti nacin, da ima siroko znanje o raznim temama itd...Kako kaže, u dokumentima koji su bili u njegovim rukama tek tri godine nakon što je zatražio pristup od ministarstva odbrane SAD, piše se "o materijalima koji su jedan čitav kvantni skok iznad danas poznate i dostupne tehnologije čovečanstva", prenosi portal Zimo.
Prema dokumentima kojima je dobio pristup, takođe, navodi da ti materijali možda poseduju moć da učine druge stvari nevidljivim, ili da "kompromituju" elektromagnetnu energiju, pa čak i da "uspore brzinu svetlosti".
U njegovim beleškama govori se i o navodnih 40 svedoka koji tvrde da se materijal nalik metalu, koji je pronađen na mestu pada NLO-a u Rozvelu, sam vraća u prvobitni oblik nakon što bude presavijen ili deformisan.
Tako da se 'informacije' ovih ljudi moraju uzimati sa najvecom dozom rezerve.

Iracanima su tokom zalivskog rata slali poruku da treba da se predaju jer tako Alah naredjuje. Da li njihovi vojnici nose slemove (po slikama bi se reklo ne)?или немате алу фолију на глави,

Interesantno je kako se izdvoje tako neke teme koje kao po komandi svi ignorisu... evo naime podatka koliko je visoka kamila:Velikim delom da, ali ko su ti ljudi i gde su?Какви ванземаљци какви бакрачи ово су све некакве супертајне људске активности које се фарбају причом о ванземљацима.
To reptili hoce da tako mislis. Na svim kontinentima postoje price o njima kao stanovnicima podzemlja od pamtiveka, osim Evrope i ne znam za Afriku. A i logicno je da tu stanuju, jer im bioloski treba spoljasnji izvor toplote. Kazu da ima i dzinovskih zmija i insekata u tom podzemlju.Сигурно да постоје и неке друге димензије али у овој димензији мислим да су људи једина интелигентна раса, а да се постојање интелигентних рептила и сличних хуманоидних облика живота више везује за паранормалне појаве из других димензија него за ову нашу
ali u teoriji je moguce da imaju vampirski poriv ka tome, bar neki pojedinci ili kriminalne grupe.
Можда смо и диносаурусе истребили јер сва та прича о астероиду и некаквим милионима година ми је шупља скрозPa, i jesmo. Tvrdi se da je covek u dalekoj proslosti istrebio vise vrsta drugih dvonozaca, ali je u gusteru velociraptoru naisao na zilavog protivnika.Човек је највећи истребљивач на планети земљи....веће су шансе да смо ми њих смазали него они насМожда смо и диносаурусе истребили јер сва та прича о астероиду и некаквим милионима година ми је шупља скроз

možda su ti reptilijanci ljudožderi ali ja sam naučio u vojsci da ih lovim i pripremam, čak su i ukusni.To reptili hoce da tako mislis. Na svim kontinentima postoje price o njima kao stanovnicima podzemlja od pamtiveka, osim Evrope i ne znam za Afriku. A i logicno je da tu stanuju, jer im bioloski treba spoljasnji izvor toplote. Kazu da ima i dzinovskih zmija i insekata u tom podzemlju.
Na povrsini reptilski oblici zivota takodje vole toplu klimu i pustinje.
Inace kad sagledas te oblike, sasvim je jasno da u nama poznatoj prirodi nisu dovoljno zastupljeni, da neka karika fali. Tu su krokodili, komodo zmajevi, mali gusteri... premalo za ovako sarenoliku planetu.
Mnoge njihove vrste a pre svega dinosaurusi su pokazali tendenciju ka dvonoznom razvoju pa je logicno da su se domogli i tehnologije.
Ako prelistas literaturu, uocices da je prica o drugim dimenzijama obicna propaganda i zamazivanje ociju koje se plasira samo na drustvenim mrezama jer nigde ne postoje konkretne informacije o tome. Recimo Dulce knjiga, sve moguce tacne i netacne informacije skupljene na jednom mestu a nigde se ne pominje ni jedan jedini vanzemaljac koji dolazi iz druge dimenzije ili cak drugog vremena.
Inace reptilijance bije glas da su cak i ljudozderi, mada za to nema dokaza. Ali ako sagledamo stvari cisto bioloski, kod takvih bica mesozderski nagon stvarno i moze biti jednak seksualnom, zasto ne bi?
Za to je kriva priroda, naravno ne mora da znaci da oni stvarno jedu ljudeali u teoriji je moguce da imaju vampirski poriv ka tome, bar neki pojedinci ili kriminalne grupe.