- Poruka
- 3.407
А да теби чика нинџа објасни нешто. Скоро сам био са једним од најјачих физичара данашљице, човек је један од 60 у свету најпознатијих физичара, предаје у Аустралији и није могао да ми објасни једну просту ствар.
Прича како је нека маглина далеко 2 милијарде светлосних година, ја га питам као и тебе, СА ЧИМ СИ МЕРИО, он објасни да су пустили ласерски сноп који ради исто као и радар кад те полицајац лови по путу због брзе вожње. Ја питам кад је испалио сноп, он каже пре 2 године, ја му кажем да ће у том случају резултате имати тек за 2+2 милијарде година јер 2 до тамо и 2 док се врати, можда не знам физику, ал сабирање знам. Остао је матиран, пружио ми руку и рекао да бих ја прво морао да завршим физику код њега на факултету да би могао да ми објасни. Тако исто и теолози причају, мораш завршити теологију да бих имао 4 године времена да те слудим. ИСТА СУ ТО ЛАЖЉИВА ГОввНА.
Ne znam kako si to "bio" sa njim, ali tvoja stvar. Ne priznajem priče po kojima je jedan ovaj ili jedan onaj (koji nema ime i prezime), fizičar ili naučnik. Normalno je za vas vernike da se pozivvate na "jednog fizičara" ili "jednog astronauta". Tako su JS rekli u jednoj svojoj publikaciji kako je "jedan astronaut" rekao kako je Zemlja jedina planeta u svemiru koja ima boju.