moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Ju, Glista počinila suicid?
Jao, Gile, Jasna, ode ti u karavan saraj, motel do nirvane raja ; )
Jao, Gile, Jasna, ode ti u karavan saraj, motel do nirvane raja ; )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Како пола ?Zasto je pola foruma banovano?

Ne znam poludeo ovaj forum, ovde nije bezbedno uopste.Како пола ?
Neko je hakovao forum, ne vidim drugo objasnjenje.Ладно Јасна банована!!![]()
Vrati se Jasna vrati ne daj srce da pati.šta je ovo? izgleda da je u magičnom okršaju prvosveštenik Maki banovao alternativnu monahinju Jasnu i preuzeo svu vlast...sad zavodi diktaturu...nadrljali smo...![]()
Nista ne pitaj.šta je ovo? izgleda da je u magičnom okršaju prvosveštenik Maki banovao alternativnu monahinju Jasnu i preuzeo svu vlast...sad zavodi diktaturu...nadrljali smo...![]()
ili smo u paralelnoj realnosti....još uvek sanjamo...nismo se probudili od jutrosNeko je hakovao forum, ne vidim drugo objasnjenje.
Da znas, nekad mi se cini kao da ovo nije pravi zivot vec jedan ruzan san.ili smo u paralelnoj realnosti....još uvek sanjamo...nismo se probudili od jutros
moram nešto da pitam...Nista ne pitaj.
I ja se nadammoram nešto da pitam...
ovo nije neki trajni ban? vratiće nam se Jasna za 3 dana na forum?
šta je ovo? izgleda da je u magičnom okršaju prvosveštenik Maki banovao alternativnu monahinju Jasnu i preuzeo svu vlast...sad zavodi diktaturu...nadrljali smo...![]()
Чини ми се да је Јаснин налог уклоњен, стварно ми ништа није јасно.moram nešto da pitam...
ovo nije neki trajni ban? vratiće nam se Jasna za 3 dana na forum?
Kako te nije sramotra da ovo pises ???šta je ovo? izgleda da je u magičnom okršaju prvosveštenik Maki banovao alternativnu monahinju Jasnu i preuzeo svu vlast...sad zavodi diktaturu...nadrljali smo...![]()
Valjda je bilo jako dobrih razloga ,daj pokusaj imati lelementarnog razumevanja za moderaciju.Чини ми се да је Јаснин налог уклоњен, стварно ми ништа није јасно.
Nije valjda da si imao toliko visoko misljenje za doticnu da si je uporedio sa polovinom foruma ?Zasto je pola foruma banovano?
Nisi u toku, opet sve shvatas bukvalno, pola foruma i jeste bilo banovano od aktivnih forumasa cak i moderatori su bili banovani, zbog cega, ne znam....ali ocigledno da ovaj forum nije bas bezbedan.Nije valjda da si imao toliko visoko misljenje za doticnu da si je uporedio sa polovinom foruma ?
...ne mislis da je to cak i uvredljivo za ostale ?