Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 20.873
А шта ти паметно радиш??A šta li @Sizif pametnije radi da mi je znati.. garant juri žemske..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта ти паметно радиш??A šta li @Sizif pametnije radi da mi je znati.. garant juri žemske..
E to ne smem da vam kažem. Posle moram da vas pobijem..А шта ти паметно радиш??
i ja se čudim kad neko sluša milozvuke metalikeI tako ti sediš satima ispred tv-a i čekaš da neko da gol..
Ти си нека Мата Хари?E to ne smem da vam kažem. Posle moram da vas pobijem..
Pa posle samo pogledaš golove ako ih je bilo.. plus se ne nerviraš..i ja se čudim kad neko sluša milozvuke metalike
Лептирица?ona je mariška
pa to je i poenta, šta mi vredi posle niđe adrenalinaPa posle samo pogledaš golove ako ih je bilo.. plus se ne nerviraš..
Ако си и сам ћакнут...Gledam seriju Žena serijskog ubice. Pa se tako nekad pitam, jel
realno da živiš sa nekim a ne vidiš da je ćaktut.. il se praviš da
ne vidiš..
aaa.. ti bi adrenalina.. zavisniče..pa to je i poenta, šta mi vredi posle niđe adrenalina
ne, ovde je jedan ćaknut, a upitno je da li je drugi ćorav..Ако си и сам ћакнут...
Играмо се на слово ћ?ne, ovde je jedan ćaknut, a upitno je da li je drugi ćorav..
to probaj s nekim pirotjancom da igraš..Играмо се на слово ћ?
i dan danas ne bi smeo sam da gledamЛептирица?
uzbudiš se ko dete kad jede eurokremaaa.. ti bi adrenalina.. zavisniče..
Богами...i dan danas ne bi smeo sam da gledam
Ljubavnica misli da je sa ženom, žena misli da je sa ljubavnicom,
...a on na tavanu lemi li lemi....Ljubavnica misli da je sa ženom, žena misli da je sa ljubavnicom
Dođi kod mene. Evo ni ja ne znam šta da radim.....a on na tavanu lemi li lemi....
Moj omiljeni.
Međutim, problem s kompjuterima je upravo rešen.
Šta sad raditi?