Nirvana saraj

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam sporio lepo misljenje o Jasni vec TOLIKO VISOKO da si je uporedio sa pola foruma...
...i nisam bukvalista vec realista a moram priznati da ce Jasna i meni nedostajati ali samo kao jedan od nas,forumasa dakle ne kao moderator !!!
Opet ne citas, nisam je uporedio sa pola foruma vec pola aktivnih forumasa je banovano bez ikakvog vidljivog razloga, medju njima spada i Jasna.

Valjda je bilo jako dobrih razloga ,daj pokusaj imati lelementarnog razumevanja za moderaciju.
Стварно, а каквих је то добрих разлога могло бити?
Видио сам ја и прочитао свашта на овом форуму, али нисам примјетио неке радикалне и драконске казне.

Mislim da je to ipak interna stvar moderacije zbog koje se admini ne trebaju izjasnjavati - sve sto se treba reci treba se govoriti iskljucivo na PP i to iskljucivo u okvirima involviranih !
Ja ne smatram da je to interna stvar jer je Jasna ipak bila viđen član i moderator u više navrata. Ja kao moderator ne mogu iznositi podatke sa internog moderatorskog potforuma ali administratori bi mogli i smatram da bi bilo poželjno da pojasne šta je bilo.

Kako te nije sramotra da ovo pises ???
Maki odlicno mloderise i koliko god mi imamo razlicita verska ubedjenja ja licno nemam apsolutno nikakve zamereza njegov rad.
Nego,jesi i spreman da ga ti zamenis ali da radis istim tempom kao sto on radi ?
Ako nisi daj molim te uzdrzi se od vakvih koentara i nemoj bacati kamenje na neduznog koji se trudi da da svoj doprinos forumu ne samo pisanjem vec i moderiranjem sto je izuzetno tesko i veoma cesto cak i neprakticno.
ti nisi forumski pismen...ne razumeš da smajli iza teksta znači da se šališ

Opet ne citas, nisam je uporedio sa pola foruma
Kako si sve to prebrojao ?

vec pola aktivnih forumasa je banovano
I opet - kako si sve to prebrojao ?
bez ikakvog vidljivog razloga, medju njima spada i Jasna.
Uz svo duzno postovanje,smatram da si svoju licnu percepciju potpuno nelegitimno promovisao za neki "detektor razloga za moderaciske intervencije" - ono sto ti nisi znao ili video ne znaci i da ne postoji,molim te imaj ovo u obziru.

Ja ne smatram da je to interna stvar jer je Jasna ipak bila viđen član i moderator u više navrata. Ja kao moderator ne mogu iznositi podatke sa internog moderatorskog potforuma ali administratori bi mogli i smatram da bi bilo poželjno da pojasne šta je bilo.
Hajdemo drugacije:
Dali ti znas koji je pravi razlog i ako ga znas - dali smatras da je osnovana reakcija admina ?
Nemoj politizirati vec idi sa konkretnim i direktnim odgovorom.

Hajdemo drugacije:
Dali ti znas koji je pravi razlog i ako ga znas - dali smatras da je osnovana reakcija admina ?
Nemoj politizirati vec idi sa konkretnim i direktnim odgovorom.
Ја не знам који је прави разлог, према томе не сматрам да је реакција основана на основу досадашњег искуства на форуму.

Pozvao sam administratore da ga oni izlože. Ako hoće uradiće.
I ja ti rekao da stvarno nema potrebe da admini javno izjasnjavaju razloge za njihovo delovanje.
Svako od nas ima pravo kominicirati sa moderatorima i adminima i da iznosi i brani svoje stavove ali iskljucivo na PP.
Niko nema prava da svojim "problemima"opterecuje citavi forum.

Pitao sam te samo dali znas koji je razlog ?

I ja ti rekao da stvarno nema potrebe da admini javno izjasnjavaju razloge za njihovo delovanje.
Svako od nas ima pravo kominicirati sa moderatorima i adminima i da iznosi i brani svoje stavove ali iskljucivo na PP.
Niko nema prava da svojim "problemima"opterecuje citavi forum.

Pitao sam te samo dali znas koji je razlog ?
Да ли ти знаш прави разлог?

Ја не знам који је прави разлог, према томе не сматрам да је реакција основана на основу досадашњег искуства на форуму.
Koliko je meni poznato ovo je klasican prekrsaj forumskog pravilnika jer javno komentarises postupke moderatora/admina !!!
Mislim da se trebas uzdrzavati od ovakvih komentara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back