Nikola Kojo: Odlazim iz Srbije

Да један успешан глумац оде у инстранство је врло храбар чин. Овде је добро ситуирана звезда, а тамо ће бити нико и ништа. Посебно ако оде у земљу нееглеског говорног подручја типа Немачке, Аустрије...

Plače mi se na donju pipu za njim. :lol:
kojo je bitan samo zato jer je pametan covek koji nije imao neprijatelja...kad je njemu dopizdelo u tim godinama iako se izolovao na selu da ne slusa debile od dodjosa koje vitlaju po beogradu osvetama i novim ratovima, onda je valjda svakome jasno sto mladi beze iz srbije i srpske.

[QUOTE="Petar_Petrovic, post: 38678493, member: 416949"
Nisu centar sveta,ali,ako nam odu lekari (a odlaze masovno),ako nam odu medicinske sestre (a odlaze masovno),ako nam odu vozaci autobusa
(a odlaze masovno) itd,itd. sta mislis,kako cemo funkcionisati mi koji (recimo) ostanemo.Hoces li ti moci,da operises,ili da vozis gradski autobus.???

kojo je bitan samo zato jer je pametan covek koji nije imao neprijatelja...kad je njemu dopizdelo u tim godinama iako se izolovao na selu da ne slusa debile od dodjosa koje vitlaju po beogradu osvetama i novim ratovima, onda je valjda svakome jasno sto mladi beze iz srbije i srpske.

Mozda je tebi bitan, ali nekih 3-4 miliona Srba u rasejanju zaboli bas K hoce li Kojo ili Vojo da im se pridruze.
Njih novinari nisu ispracali.

Mozda je tebi bitan, ali nekih 3-4 miliona Srba u rasejanju zaboli bas K hoce li Kojo ili Vojo da im se pridruze.
Njih novinari nisu ispracali.
nije meni bitan kojo kao kojo, vec treba da stavis prst na celo zasto kriminalna mafija na vlasti na svaki nacin tera mislece ljude iz zemlje.....i koliko ce ljudi koji su u nedoumici da li da idu, posle njegove odluke ili odluke onih prepametnih klinaca koji svi do jednog ne zele da trunu u ovoj crnoj rupi, doneti istu ekspresno...

nije meni bitan kojo kao kojo, vec treba da stavis prst na celo zasto kriminalna mafija na vlasti na svaki nacin tera mislece ljude iz zemlje.....i koliko ce ljudi koji su u nedoumici da li da idu, posle njegove odluke ili odluke onih prepametnih klinaca koji svi do jednog ne zele da trunu u ovoj crnoj rupi, doneti istu ekspresno...

Ako ti je Kojo misleći - onda do mojega

Ovde je dovoljno opljunuti vlast ili neistomišljenika određene grupe i odmah avanzuješ u "mislećeg"

Evo Natasa ti je ispod odgovorila na to.
Hebe mi se i za Koju i za sve "mislece" koji odlaze.
Kad se budu najeli onda ce nesto drugo da im fali.
Ljudi su oduvek odlazili i selili se iz razlicitih razloga, pa tako i danas, samo sto danas se to medijski eksponira za politicke i ostale razloge.
Da ne pricam da je u Srbiji situacija danas 3x bolja nego 90ih za vreme ratova i sankcija, a na zapadu ekonomija 3x losija nego onda.
Niko ne place za bratom sto je odselio iz Seattle u Atlantu kad je dobio pos'o, hocete u EU, sta sad cmizdrite sto neko ide u Minhen ili Bec. wtf :roll:

Evo Natasa ti je ispod odgovorila na to.
Hebe mi se i za Koju i za sve "mislece" koji odlaze.
Kad se budu najeli onda ce nesto drugo da im fali.
Ljudi su oduvek odlazili i selili se iz razlicitih razloga, pa tako i danas, samo sto danas se to medijski eksponira za politicke i ostale razloge.
Da ne pricam da je u Srbiji situacija danas 3x bolja nego 90ih za vreme ratova i sankcija, a na zapadu ekonomija 3x losija nego onda.
Niko ne place za bratom sto je odselio iz Seattle u Atlantu kad je dobio pos'o, hocete u EU, sta sad cmizdrite sto neko ide u Minhen ili Bec. wtf :roll:
3x bolja a svi odose glavom bez obzira

pa ako ti se ebe sta si se nakacio na mene kao crv na svetog simeona?
izgleda da ti se ebe zbog toga sto je pomenuo tuzlu i bled a to ume da iznervira forumske naciste koji praktikuju samo rasnu cistotu u razmisljanju.

Jel rekao da seli u Tuzlu ?
Aferim
Zadovoljan sad ?

Nisam se nakacio na tebe, nego je ovo popularna tema u poslednje vreme od kad su neki kurcevi glumci odlucili da najave svoju selidbu.
Ko ih yebe, obican zabavljacki olos, kao i ona turbo folk seljadija, nivo Farma/rijaliti.

Druga stvar, nacisti nisu imali nikakvih problema sa smestajem ni u Tuzli ni na Bledu tokom svog bitisanja tamo.
Zayebo si se momak u proceni.

3x bolja a svi odose glavom bez obzira

Jeste covece svi odose, niko ne osta.
Koliko clanova tvoje familije je otislo u zadnjih godinu dana i koji procenat od ukupnog broja (vas) cine?
Kao sto rekoh, koji K se gurate u EU, valjda je cilj toga da ih snabdevate sa jeftinom radnom snagom.
Ne razumem stvarno, koji je problem sto neko ide da cisti u Becu ili leci nekog u Frankfurtu.

Aferim
Zadovoljan sad ?

Nisam se nakacio na tebe, nego je ovo popularna tema u poslednje vreme od kad su neki kurcevi glumci odlucili da najave svoju selidbu.
Ko ih yebe, obican zabavljacki olos, kao i ona turbo folk seljadija, nivo Farma/rijaliti.

Druga stvar, nacisti nisu imali nikakvih problema sa smestajem ni u Tuzli ni na Bledu tokom svog bitisanja tamo.

A Kojo se seli u Tuzlu?...:D

Stvarno treba pročitati članak ..

Aferim
Zadovoljan sad ?

pa ko ti brani da imas stav kakav imas? ne volis koju, mislis da je debil? napisi i cao... ja ga znam jos od fdu i znam o kome pisem i sta pisem...

Poslednja izmena od moderatora:

Back