moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
To tek kad Bjela emigrira il se povuče u ono selo okle je došo.још да се ослободимо оног драгојевића па да правимо журку због пропасти црвене грађанистичке кинематографије
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To tek kad Bjela emigrira il se povuče u ono selo okle je došo.још да се ослободимо оног драгојевића па да правимо журку због пропасти црвене грађанистичке кинематографије
баш је креативан, то мора да му је дунуло кроз ону његову шупљу главу кад се вратио из ђубровника са летовањаOn je izmislio izraz svinjska hunta
Time se zamerio simpatizerima Ludaka
ако му не треба (не одговара) публика шта рећи?Glumac Nikola Kojo koji je u 40 godina uspešne karijere nanizao veliki broj uloga, za portal Klix.ba je otkrio da planira da ode iz Srbije.
Zato imaju balije svog krezavog žvaljavog majmuna iz haustrijeIli tetku u Kanadi da mu kupi stan

Znaš da 2000. nismo bili ni član UN.Pa nece valjda i Kojo da nas napusti. Kako posle ovoga, pa ovaj zivot gubi smisao. Sta cemo sada kukavni, jos jedan elitni predstavnik nase nacije rezignirano odlazi. I naravno, to se najavljuje u medijima, tako da spremimo suze i kukumavke da oplakujemo jos jedan gubitak.
Kojo valjda od 5. oktobra 2000. godine pa do maja 2012. ziveo u nekoj dembeliji, sve med i mleko bilo, ono kada je na delu bila nezapamceno i masovna privatizaciona pljacka Srbije, brutalna tranzicija kada je stotine hiljada ljudi ostajalo bez posla. Ali to nije bio trenutak da se pobuni, da rezignirano napusti ovu nasu prokletu avliju. Ali danas, danas se setio da postoje valjda neke vrednosti koje su ugrozene.
Naravno, koren toga je sto onaj za koga on glasa i koga on podrzava nije na vlasti. Zato sto politika za koju se zalaze (jer Kojo osim sto je izvanredan glumac je i jedan bednii politikant) ne dobija dovljnu podrku. Pa u stilu holivudske elite koja ja najavila masovno iseljenje iz SAD kada je Tramp dosao na vlast, sada najavljuje slicno. Kojo koji je prvo u nebesa kovao opozicionog mesijiu Jankovic Sasu, pa ga posle, u stilu ove opozicijie, provukao kroz blato, sada vidi da zivot u Srbiji nema smisao.
Ode Kojo, ode Djuricko, ova zemlja se uskoro ostati bez Nikola ako se ovako nastavi. Kojo, prijatelju, srecan put, ako ides i ako zelis da sve ovo ostavis iza sebe, nemoj ljubim te da pokreces blogove i tvitere gde ces svaki dan iz nove domovine kenj.ati po ovoj staroj, kao sto radi tvoja saborka, jedna od sestara Kovac. Eno je koliko joj je tamo divno obavestava nas skoro svakodnevno putem bloga i fejsbuk statusa sa onim naslovima „Srbija mi je najvise nedostajala kada sam bila u njoj“.
Samo se pitam kada ce prestati ta arogancija i izdr-kavanje tih umisljenih nadljudi i kvazielite koja ne moze da proguta da oni koje oni podrzavaju ne dobijaju izbore. I to ne za malo, vec je podrska njima na nivou statisticke greske. Jedino da se mi kao narod masovno pokajemo, da prilagodimo nase stavove njihovima i molimo za oprost. Onda ce mozda Kojo da nas pocasti svojim povratkom u otadzbinu.
Sve cu da prezivim, ali ako „komsija“ i „jami“ odluce da nas napuste, ja ne znam, onda bi bilo krajnje vreme da neko u ovoj zemlji zaista ugasi svetlo.
Znaš da 2000. nismo bili ni član UN.
To pokazuje svu milinu vučićeve vlasti pre 5. oktobra (zloglasnim devedesetim)
pa da,migranit koje EU vratiMigracija je bilo oduvek.
Drama se pravi oko niceg,jedni ce otici doci ce drugi,takva je sudbina planete zemlje.....
To i mene zanima..Чему потреба да смарају својим одлукама у вези приватног живота?
On je javna licnost,ako mediji pisu o njegovom radu ili privatnom zivotu,zbog cega ne bi mogao da javno saopsti "privatne" stvari? Moda nisi primetio jer su ovde svi kuvane zabe,ali zivis u drustvu u kome ti mediji sada namecu Lunu i Kiju Kockar kao "poznate" licnosti.Da se ne lazemo to su prostituke o kojima izvestavaju najtiraznije novine .Kada neko napise da je Srbija "Crna rupa",taj je pogresio,danasnja Srbija je Gargantua iz "interstelar" koja ce u sebe usisati svako dobro.Чему потреба да смарају својим одлукама у вези приватног живота?
nacekaces se, a mozda i ti prva odes, mlad je a na krsti su ds i cro papaniTo i mene zanima..
Jedino da Vucic objavi da odlazi bila bi vest
On je javna licnost,ako mediji pisu o njegovom radu ili privatnom zivotu,zbog cega ne bi mogao da javno saopsti "privatne" stvari? Moda nisi primetio jer su ovde svi kuvane zabe,ali zivis u drustvu u kome ti mediji sada namecu Lunu i Kiju Kockar kao "poznate" licnosti.Da se ne lazemo to su prostituke o kojima izvestavaju najtiraznije novine .Kada neko napise da je Srbija "Crna rupa",taj je pogresio,danasnja Srbija je Gargantua iz "interstelar" koja ce u sebe usisati svako dobro.
Svi rade estrada politicari glumci baba sere
Ocigledno da bombardovanje nije bilo gore jer tad nisu otislinacekaces se, a mozda i ti prva odes, mlad je a na krsti su ds i cro papani
nego bas me zanima sta bi bilo da av danas ode? sta je to sto zarko zelite, i kad bi bilo bolje? i kome bi bilo bolje? a sta ako ne bude bolje nego gore?
Kako ne rade ako znas mnogo vise o njima nego sto ima veze s njihovim poslomНе, не раде.
Kako ne rade ako znas mnogo vise o njima nego sto ima veze s njihovim poslom