Nikola Kojo: Odlazim iz Srbije

dokle cete tolerisati ove trolere koji spamuju svaku temu gde se lose govori o vlasti u srbiji i srpskoj...cirkus.

pa ko ti brani da imas stav kakav imas? ne volis koju, mislis da je debil? napisi i cao... ja ga znam jos od fdu i znam o kome pisem i sta pisem...

Ti mi branis.
Usao si u repliku i pitas me sto sam se nakacio.
Nisam ja tebe pitao sto ti volis Koju, a ja nemam nista protiv njega licno, isto bi napisao za bilo koga.
Niko jos nije napisao kako je otisao tamo neki najbolji nas hirurg, vec odlazi neki qurcev glumac na zalasku svoje karijere i jos to medijski propraceno, ma ajde. :roll:
Onda jos repliciras sa nekim prozivkama za "nacizam" i kao razlog navodis neku jebenu Tuzlu i Bled.
Pa da li je to normalno :roll:

kojo je trn u oku vlasti jer je neko ko ima cv i koga publika voli... trn je sa druge strane sto je svaku rec izbalansirao i dao joj tezinu koja treba. zanimljivo da nije nigde spomenuo srpsku i duduka a implikacije da se bas takvi primaju govori ciji su botovi jer ga napadaju... covek kaze idem iz srbije i cao.. a svi drvlje i kamenje djubre je on je skot kako ga nije sramota, srbija ga othranila ko je bre on on je budala... za te i takve komente treba biti zesci mentol sa melasom umesto mozga.

Ti mi branis.
Usao si u repliku i pitas me sto sam se nakacio.
Nisam ja tebe pitao sto ti volis Koju, a ja nemam nista protiv njega licno, isto bi napisao za bilo koga.
Niko jos nije napisao kako je otisao tamo neki najbolji nas hirurg, vec odlazi neki qurcev glumac na zalasku svoje karijere i jos to medijski propraceno, ma ajde. :roll:
Onda jos repliciras sa nekim prozivkama za "nacizam" i kao razlog navodis neku jebenu Tuzlu i Bled.
Pa da li je to normalno :roll:
a sto se meni zalis?
idi zali se novinama i televizijama i kazi sramota sta pisete a ne pisete o odbeglim hirurzima :lol:

U Tuzli moze samo da glumi cetnika.
Eto covek ti je otkrio obecanu destinaciju, sta cekas.
otkud ti ideja da cu ja da idem? dete mi vec davno u britaniji, tacnije pre 7 godina...
i sta fali ako glumi bilo koga? vlajda znas da umetnost ne trpi nacionalne granice... kada bi se snimao film o proslom ratu za jna generale ne bi bilo neko veliko interesovanje jer su to bile bezmozglile i fosilni idioti koji su ustrojeni svi na keca ... ali za okorele zlocince kao orica napr ili nekog ustaskog koljaca to bi bio izazov glumiti, javljali bio se i iz sveta...negativac je izazov za glumca, cest la vie...

otkud ti ideja da cu ja da idem? dete mi vec davno u britaniji, tacnije pre 7 godina...
i sta fali ako glumi bilo koga? vlajda znas da umetnost ne trpi nacionalne granice... kada bi se snimao film o proslom ratu za jna generale ne bi bilo neko veliko interesovanje jer su to bile bezmozglile i fosilni idioti koji su ustrojeni svi na keca ... ali za okorele zlocince kao orica napr ili nekog ustaskog koljaca to bi bio izazov glumiti, javljali bio se i iz sveta...negativac je izazov za glumca, cest la vie...

Jel ti dete dobilo drzavni posao u Britaniji ?
Vidi ovako, ja zivim ceo zivot na zapadu, bio sam svuda, cesto obidjem Srbiju i taj deo sveta i jedino sto vidim i cujem da ljudima ne odgovara je vezano za novac.
Pored toga ne vidim da se neko nesto preterano trudi, gleda da pokrene neki privatni posao, itd.
Vecina se skoluje da sutra nebi radila, to je i poznata izreka, kao i ono "ima dobar pos'o, nista ne radi", tako da se ne pravimo ludi.
Na zapadu deca pocinju da rade sa 12-13g, neki i ranije, dele novine, kasnije part-time poslici u McDonaldsu ili slicno, posle neke dostave hrane ili konobarisanje tokom studija, pa volontiranje, onda pravo zaposlenje da se pocaste kreditom za ovo ono, itd.
Koga vi vise zayebayete sa vasim zalopoljkama, kafici puni u svako doba, ali ja nesto nisam video mnogo ljudi da spava na ulicama kao u mnogim drugim mestima.
Studiras do 30te i onda cekas pos'o u struci. Ne, to nema NIGDE.

Jel ti dete dobilo drzavni posao u Britaniji ?
Vidi ovako, ja zivim ceo zivot na zapadu, bio sam svuda, cesto obidjem Srbiju i taj deo sveta i jedino sto vidim i cujem da ljudima ne odgovara je vezano za novac.
Pored toga ne vidim da se neko nesto preterano trudi, gleda da pokrene neki privatni posao, itd.
Vecina se skoluje da sutra nebi radila, to je i poznata izreka, kao i ono "ima dobar pos'o, nista ne radi", tako da se ne pravimo ludi.
Na zapadu deca pocinju da rade sa 12-13g, neki i ranije, dele novine, kasnije part-time poslici u McDonaldsu ili slicno, posle neke dostave hrane ili konobarisanje tokom studija, pa volontiranje, onda pravo zaposlenje, itd.
Koga vi vise zayebayete sa vasim zalopoljkama, kafici puni u svako doba, ali ja nesto nisam video mnogo ljudi da spava na ulicama kao u mnogim drugim mestima.
Studiras do 30te i onda cekas pos'o u struci. Ne, to nema NIGDE.
a ti se meni obracas u mnozini? jel to kultura i manir iz razvijenog sveta?

a ti se meni obracas u mnozini? jel to kultura i manir iz razvijenog sveta?

Pa tebi i Koji, posto ste ortaci, kontam da mu preneses.
Vidim izabrao je Tuzlu, ali ako se slucajno predomisli i krene put Kanade, reci mu da se javi.
Ovde vuku za rukav glumce, potraznja samo takva.

p.s. Nisi mi odgovorio, jel dete dobilo zaposlenje u drzavnoj sluzbi u Britaniji ?

Pa tebi i Koji, posto ste ortaci, kontam da mu preneses.
Vidim izabrao je Tuzlu, ali ako se slucajno predomisli i krene put Kanade, reci mu da se javi.
Ovde vuku za rukav glumce, potraznja samo takva.
za tvoj info ziveo u usa i britaniji tako da mogu tebi da prenesem sta te zanima.
sto se tice pitanja i cinizma za moje dete vec sam jednom bio provociran od onog debila eremite vezano za poreklo i pretke tako da cu se uzdrzati da ti odgovorim pa da njime napajas svoje bolesne frustracije kako kazes za britse i drzavni poso :rotf:

za tvoj info ziveo u usa i britaniji tako da mogu tebi da prenesem sta te zanima.
sto se tice pitanja i cinizma za moje dete vec sam jednom bio provociran od onog debila eremite vezano za poreklo i pretke tako da cu se uzdrzati da ti odgovorim pa da njime napajas svoje bolesne frustracije kako kazes za britse i drzavni poso :rotf:

Ja tebe ne provociram i ne pitam te za pretke, spominjes kako ti je dete otislo u Britaniju i ja te pitam najnormalnije pitanje, jesu li ga docekali sa zaposlenjem u drzavnoj sluzbi?
To je vidim nesto sto vecina u Srbiji ocekuje, drzavni posao, imate i istoimenu seriju koja je simbol proslog i sadasnjeg vremena, ideal dobre plate i da se nista ne radi.
Sta ti tu nije jasno u pitanju, odlazite iz svoje zemlje zbog nemogucnosti takvog zaposlenja, pa me zanima jel vas docekaju sa druge strane i ispune vam zelju.

Ziveo si znaci u US i Britaniji, pa covece sta bi ?
Nema sta dalje da te pitam, nek' te pita Kojo, ti ces znati da ga posavetujes.

Ja tebe ne provociram i ne pitam te za pretke, spominjes kako ti je dete otislo u Britaniju i ja te pitam najnormalnije pitanje, jesu li ga docekali sa zaposlenjem u drzavnoj sluzbi?
To je vidim nesto sto vecina u Srbiji ocekuje, drzavni posao, imate i istoimenu seriju koja je simbol proslog i sadasnjeg vremena, ideal dobre plate i da se nista ne radi.
Sta ti tu nije jasno u pitanju, odlazite iz svoje zemlje zbog nemogucnosti takvog zaposlenja, pa me zanima jer vas docekaju sa druge strane i ispune vam zelju.

Ziveo si znaci u US i Britaniji, pa covece sta bi ?
Nema sta dalje da te pitam, nek' te pita Kojo, ti ces znati da ga posavetujes.
a sta te bole krasni quraz gde je moje dete sta radi i koliko zaradjuje?
da si bio na zapadu zano bi da je takvo pitanje nepristojno i ulazenje u intimu sagovornika.

E brate Nikola ,secam te se po tome sto sam isao na posao ujutro a ti se vracao iz provoda tamo u Kumodraskoj ulici,Tu smo se sretali doduse ti u kolima mamuran a ja pospan iza prozora autobusa, Bio si dasa . Trenutno se u Beogradu snima vise od 20 domacih serija,Nikada vise u istoriji televizije ali nema mesta za Nikolu Koju,Sergeja Trifunovica i Nikolu Djuricka. Od 20 serija sa po 20 epizoda ni u jednoj te necemo gledati, Znamo zasto. Neces igrati ni sledecih godina. Meni je zao ali kao sto vidite ima dosta koji jedva cekaju da odes,mozda si im kresnuo devojku,zenu? A ne volis ni predsednika a to se ne prasta.

E brate Nikola ,secam te se po tome sto sam isao na posao ujutro a ti se vracao iz provoda tamo u Kumodraskoj ulici,Tu smo se sretali doduse ti u kolima mamuran a ja pospan iza prozora autobusa, Bio si dasa . Trenutno se u Beogradu snima vise od 20 domacih serija,Nikada vise u istoriji televizije ali nema mesta za Nikolu Koju,Sergeja Trifunovica i Nikolu Djuricka. Od 20 serija sa po 20 epizoda ni u jednoj te necemo gledati, Znamo zasto. Neces igrati ni sledecih godina. Meni je zao ali kao sto vidite ima dosta koji jedva cekaju da odes,mozda si im kresnuo devojku,zenu? A ne volis ni predsednika a to se ne prasta.

Rasplakah se :sad2:

a sta te bole krasni quraz gde je moje dete sta radi i koliko zaradjuje?
da si bio na zapadu zano bi da je takvo pitanje nepristojno i ulazenje u intimu sagovornika.

Zato sto ga spominjes, a nisam te ja pitao da li imas decu, gde su i sta rade.
Nemoj da se nerviras jer je pitanje nezgodno ili ti ne odgovara da kazes.
Jeste, nepristojno je pitati koliko neko zaradjuje sto te ja nisam ni pitao, sad si se malo pogubio.
Nema nista nepristojno u tome da li radi drzavni posao tamo gde je otislo.
Sve si mi rekao, ne treba dalje. ;)

Zato sto ga spominjes, a nisam te ja pitao da li imas decu, gde su i sta rade.
Nemoj da se nerviras jer je pitanje nezgodno ili ti ne odgovara da kazes.
Jeste, nepristojno je pitati koliko neko zaradjuje sto te ja nisam ni pitao, sad si se malo pogubio.
Nema nista nepristojno u tome da li radi drzavni posao tamo gde je otislo.
Sve si mi rekao, ne treba dalje. ;)
e ako si zadovoljan odgovorim bas mi je drago :lol:

Back