VranV
Domaćin
- Poruka
- 3.826
koliki dio tog kolača od 27% čine Romi?
Otvarate opet neki objekat gde "rad oslobađa"?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliki dio tog kolača od 27% čine Romi?

Ne zna ali 60% forumskih pumpadzija su tvoji zemljaciZna li se možda i etnička struktura glasača?
U prijevodu me zanima koliki dio tog kolača od 27% čine Romi?
Mi smo uvijek tu, zovite kad trebaOtvarate opet neki objekat gde "rad oslobađa"?![]()

Bome ustaše preplavile krstaricu.. gdje je administracija i moderacija?Ne zna ali 60% forumskih pumpadzija su tvoji zemljaci
Zna li se možda i etnička struktura glasača?
A gdje su mrtvi?To ti je nepotrebno uvlačenje u pogrešan put.
Bolje je znati koje su klase
1.) prva 1/2 miliona glasača do 300E, seoski penzioneri, bolesni, socijalno ugroženi, neobrazovani... 90% SNS
2.) druga 1/2 miliona glasača do 400E, .....
3.)
Njima je bitno samo da se što više piše, koga briga odakle su učesnici. Gde si još video forum aktivan poput ovog?Bome ustaše preplavile krstaricu.. gdje je administracija i moderacija?
Nije valjda da oni nisu članovi i botovi?
Bi li rekao da si više za Vučića i SNS ili da više mrziš/ ne voliš studente?Njima je bitno samo da se sto vise pise, koga briga odakle su ucesnici
A gdje su mrtvi?
Jesi siguran da i ti bačeni u Savu '41. nisu danas "živi" glasači u Srbiji?Sahranjeni. Kremirani.
Nisu bačeni u Savu kao 1941.
ko bi reko da u Srbiji zivi 400 000 hrvata koji su u SNS plus njihove porodice x 3 to mu je negde 1,2 miliona hrvata koji su vezani za SNS .........a u Vojvodini najveci procenat hrvata je u drugim strankama.........znaci jos 300 000 ..................sve u svemu 1,5 miliona hrvata.Hrvati, Bosnjaci i Siptari cine vecinski deo SNS-a, najvise ima Hrvata
Jesi siguran da i ti bačeni u Savu '41. nisu danas "živi" glasači u Srbiji?
Ispada da ste zapravo popravoslavljeni Hrvatiko bi reko da u Srbiji zivi 400 000 hrvata koji su u SNS plus njihove porodice x 3 to mu je negde 1,2 miliona hrvata koji su vezani za SNS .........a u Vojvodini najveci procenat hrvata je u drugim strankama.........znaci jos 300 000 ..................sve u svemu 1,5 miliona hrvata.
Siptara i bosnjaka ima jos vise................pa po tvojoj inteligenciji ispada da u Srbiji ima 2-3 miliona srba...........dakle SRBI SU U SRBIJI U MANJINI...........logicno.

Evo idem sad prošetati do Save pa ću priupitati ljude ako znaju tko je to bio imenom i prezimenom pa ti javim, može?Odgovoriću ti kad mi odgovoriš ko ih je bacio u Savu.
ko bi reko da u Srbiji zivi 400 000 hrvata koji su u SNS plus njihove porodice x 3 to mu je negde 1,2 miliona hrvata koji su vezani za SNS .........a u Vojvodini najveci procenat hrvata je u drugim strankama.........znaci jos 300 000 ..................sve u svemu 1,5 miliona hrvata.
Siptara i bosnjaka ima jos vise................pa po tvojoj inteligenciji ispada da u Srbiji ima 2-3 miliona srba...........dakle SRBI SU U SRBIJI U MANJINI...........logicno.
Berlin u Moskvi? ČudnoIzmenjen naslov i anketa, bolje da se obriše tema sad
Ne znam, pitaj Putina.Previše bi štrčali među Kinezima...?

studenti se bore da ne moraju biti strani drzavljani da bi prezivljavali...Zato što ti koji se bave politikom odavno znaju da neće ni biti građani Srbije, nego raznih drugih zemalja, bez obzira na razvoj situacije ovde. Dakle glasanjem za njih vi u stvari glasate za buduće Engleze, Nemce, Amere, Australijance, Hrvate... možda 1/5 namerava da ostane u Srbiji.
u srbiji 30% glasa, a imas oko 800 hiljada ljudi bez osnovne skole, tako da nam nepismene budale kroje sudbinuZna li se možda i etnička struktura glasača?
jesmo rekli da hrvati ne postoje.......postoje samo pokatoliceni srbi.Ispada da ste zapravo popravoslavljeni Hrvati![]()
nece, svi migranti su vec poslati u ukrajinu ili ce uskoro tamo da idu.................pa zato ih je MI6 i doveo u evropu.Zaboravio si bosnjake i siptare...
I rekao sam da cine vecinu sns-a, ne celo stado, i ne shvataj sve bukvalno, bukvalisto
A bogami uskoro ne tako mali broj glasaca sns-a bice i medju migrantima
Sljedeći korak je da objasniš i kako se ustaški šeširi automatski transformiraju u srpske kape čim pređu granicu.jesmo rekli da hrvati ne postoje.......postoje samo pokatoliceni srbi.
ne mogu objasniti jer za tako nesto nikada nisam cuo.............izgleda da je ovo tvoje pitanje sklapao neko ko ne poznaje ni srbe ni hrvate........ocigledno, u Citiju.Sljedeći korak je da objasniš i kako se ustaški šeširi automatski transformiraju u srpske kape čim pređu granicu.