Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.976
I sad nisu htjeli dat KCPu 40M za 2 godine (jedini igrač u momčadi koji igra dobru obranu i drži konstantno visok postotak za 3), pa mu je Orlando dao 66M za 3 godine. U ligi u kojoj se sipaju trice je Denver bio pri dnu po pokušajima za 3. Sad su ostali bez lika koji je u napadu radio uglavnom to. Thompson im nije trebao, uzeo ga Dallas. Živo me zanima šta će napravit. Lik je pogodio trade za Gordona, doveo par veterana i usrao ga naslov jer su i Jokić i Jamal šamarali cijeli playoff. Ali Denver u suštini nije franšiza koja želi pobjeđivat. Samo keš za vlasnika, koja runda playoffa i vozi. Oni su do Jokića uspjeli 3 puta igrati finale konferencije. 3 puta u 50 godina. Pao im je u krilo i uspjeli uzet naslov. Da sam na njegovom mjestu išao bi i po titulu najboljeg strijelca u povijesti franšize. Kao najbolji sistent i skakač je već nedodirljiv. Gledaš ovaj playoff i Jamal Murray u poluvremenu uzme više nego duplo šuteva od Jokića. Di to ima? Da roleplayer ispaljuje cigle dok 3x MVP gleda. Jasno mi je kakav je njihov odnos, kako Denver igra, kakav je Jokić lik, ali Murray je u nekakvim Bucksima roleplayer. Wolvesi, roleplayer. OKC, roleplayer. Ali u Denveru je to lik koji uzima 25 šuteva. All Star? Niti jednom. All NBA, bar 3. tim? Niti jednom. Dinastija. Što je najgore, da imaju GMa s dovoljno mozga, ma ne treba GM s mozgom, može i Divac, i da su imali rezervnog centra, uzeli bi naslov i ove sezone. Jer imaš 3:2, G7 doma, 20+ u 3/4, i ti izgubiš jer roleplayer krene ciglarit a Jokić igra 48 minuta.Заиста је озбиљно остао дужан Денверу, узели су га повријеђеног, кад га нико није хтио, чекали да санира повреду, вјеровали у њега, обилато га платили, кад оно... ћорак.

), ipak bih naveo dve stvari: