Nikola Jokic

Заиста је озбиљно остао дужан Денверу, узели су га повријеђеног, кад га нико није хтио, чекали да санира повреду, вјеровали у њега, обилато га платили, кад оно... ћорак.
I sad nisu htjeli dat KCPu 40M za 2 godine (jedini igrač u momčadi koji igra dobru obranu i drži konstantno visok postotak za 3), pa mu je Orlando dao 66M za 3 godine. U ligi u kojoj se sipaju trice je Denver bio pri dnu po pokušajima za 3. Sad su ostali bez lika koji je u napadu radio uglavnom to. Thompson im nije trebao, uzeo ga Dallas. Živo me zanima šta će napravit. Lik je pogodio trade za Gordona, doveo par veterana i usrao ga naslov jer su i Jokić i Jamal šamarali cijeli playoff. Ali Denver u suštini nije franšiza koja želi pobjeđivat. Samo keš za vlasnika, koja runda playoffa i vozi. Oni su do Jokića uspjeli 3 puta igrati finale konferencije. 3 puta u 50 godina. Pao im je u krilo i uspjeli uzet naslov. Da sam na njegovom mjestu išao bi i po titulu najboljeg strijelca u povijesti franšize. Kao najbolji sistent i skakač je već nedodirljiv. Gledaš ovaj playoff i Jamal Murray u poluvremenu uzme više nego duplo šuteva od Jokića. Di to ima? Da roleplayer ispaljuje cigle dok 3x MVP gleda. Jasno mi je kakav je njihov odnos, kako Denver igra, kakav je Jokić lik, ali Murray je u nekakvim Bucksima roleplayer. Wolvesi, roleplayer. OKC, roleplayer. Ali u Denveru je to lik koji uzima 25 šuteva. All Star? Niti jednom. All NBA, bar 3. tim? Niti jednom. Dinastija. Što je najgore, da imaju GMa s dovoljno mozga, ma ne treba GM s mozgom, može i Divac, i da su imali rezervnog centra, uzeli bi naslov i ove sezone. Jer imaš 3:2, G7 doma, 20+ u 3/4, i ti izgubiš jer roleplayer krene ciglarit a Jokić igra 48 minuta.

Jokic je izmedju ostalog reklamirao i

Pivo,znaci alkohol.

Energetska pica i to poguban uticaj ostavlja na decu i ljude pogotovo kada se izmesa sa alkoholom.

Bomboni,a sta cemo sa tim? cini mi se i to reklamira u americi,a karijes zub

Da se ne zavitlavamo to sto snima reklame nema apsolutno nikakve veze ni sa cim.

Sveo si Jokica ovde intelektualno na nivo kisne gliste gde konstatujes da nije diplomac pa kao onda nije u stanju da razume koliko je kocka pogubna.

Zna Jokic sta su kladionice vrlo dobro da ne objasnjavam zbog cega,zna itekako kao sto zna i za stetan uticaj alkohola.

Nego ne razmislja on na taj nacin nije njegova krivica sto neki pojedinac konzumira to u nenormalnim kolicinama...sta kao navukao ga Jokic ma daj...

Naravno da mu ne zameram snimanje reklama,mislim to mi je van pamati.

Prva asocijacija na Jokica treba da bude kosarka sve ostalo su budalastine..
zašto se na svakom sportskom podcastu u americi reklamira klađenje ili žestoki alkohol osim na jednom, onom na kojem je LBJ? A nije njegova krivica što je neki tinejdžer glup pa se navuče na kocku.

I sad nisu htjeli dat KCPu 40M za 2 godine (jedini igrač u momčadi koji igra dobru obranu i drži konstantno visok postotak za 3), pa mu je Orlando dao 66M za 3 godine. U ligi u kojoj se sipaju trice je Denver bio pri dnu po pokušajima za 3. Sad su ostali bez lika koji je u napadu radio uglavnom to. Thompson im nije trebao, uzeo ga Dallas. Živo me zanima šta će napravit. Lik je pogodio trade za Gordona, doveo par veterana i usrao ga naslov jer su i Jokić i Jamal šamarali cijeli playoff. Ali Denver u suštini nije franšiza koja želi pobjeđivat. Samo keš za vlasnika, koja runda playoffa i vozi. Oni su do Jokića uspjeli 3 puta igrati finale konferencije. 3 puta u 50 godina. Pao im je u krilo i uspjeli uzet naslov. Da sam na njegovom mjestu išao bi i po titulu najboljeg strijelca u povijesti franšize. Kao najbolji sistent i skakač je već nedodirljiv. Gledaš ovaj playoff i Jamal Murray u poluvremenu uzme više nego duplo šuteva od Jokića. Di to ima? Da roleplayer ispaljuje cigle dok 3x MVP gleda. Jasno mi je kakav je njihov odnos, kako Denver igra, kakav je Jokić lik, ali Murray je u nekakvim Bucksima roleplayer. Wolvesi, roleplayer. OKC, roleplayer. Ali u Denveru je to lik koji uzima 25 šuteva. All Star? Niti jednom. All NBA, bar 3. tim? Niti jednom. Dinastija. Što je najgore, da imaju GMa s dovoljno mozga, ma ne treba GM s mozgom, može i Divac, i da su imali rezervnog centra, uzeli bi naslov i ove sezone. Jer imaš 3:2, G7 doma, 20+ u 3/4, i ti izgubiš jer roleplayer krene ciglarit a Jokić igra 48 minuta.
Углавном се слажем. Многи су говорили да Јокић неће узети прстен у Денверу, да мора у неки јачи клуб или да неким чудом Денвер купи још једног врхунског играча (као што је Далас „докупио” Луки Ирвинга), али ето, „омаче” им се прстен али заиста као да освајање још једног и није било толико важно, тако испада кад се погледа шта су урадили с тим побједничким тимом. Појачали га нису, напротив, ушли су у одбрану титуле слабији него што су били. Денвер је градић који није атрактиван, сигуран сам да многе звијезде уопће не желе живјети ту (мада је и то дискутабилно, кад се онолико игра, питање је гдје уопће живиш, у кући или у авиону/дворани).
Како ми се чини, Јокић је у Денверу узео све што је могао (локални рекорси нису ништа посебно, то може још нешто јурити, али то је заиста неважно), баш ме занима шта ће даље с тим бити...

Углавном се слажем. Многи су говорили да Јокић неће узети прстен у Денверу, да мора у неки јачи клуб или да неким чудом Денвер купи још једног врхунског играча (као што је Далас „докупио” Луки Ирвинга), али ето, „омаче” им се прстен али заиста као да освајање још једног и није било толико важно, тако испада кад се погледа шта су урадили с тим побједничким тимом. Појачали га нису, напротив, ушли су у одбрану титуле слабији него што су били. Денвер је градић који није атрактиван, сигуран сам да многе звијезде уопће не желе живјети ту (мада је и то дискутабилно, кад се онолико игра, питање је гдје уопће живиш, у кући или у авиону/дворани).
Како ми се чини, Јокић је у Денверу узео све што је могао (локални рекорси нису ништа посебно, то може још нешто јурити, али то је заиста неважно), баш ме занима шта ће даље с тим бити...
On od tamo ne ide. To je rekao. Pogotovo ne ide u NY, LA, Miami, Chicago, Boston, Philu....Jedino ako mu stvarno bude do toga da želi napast još koji prsten. Tu mislim da OKC ne bi bio loše rješenje, makar su oni isto poznati po škrtosti. Mislio sam i Memphis, ali uzeli su Edeya. A Denver nije htio ni Klaya ni Westbrooka. Možda sam glup, ali obojica djeluju kao da bi savršeno odgovarali Denveru. I mene zanima, ali mislim da neće biti ništa.

Vidim Luka Govnčić izdominirao Grke.. NBA najbolji igrač 60 poena , 14 skokova i 19 asistencija brt.. nisu mu mogli ništa jbg.. odoše Slovenci na Olimpijadu na krilima NBA majstora..
Sa druge strane čujem Slanina odigrao neku prijateljsku za Srbiju i razbio sa ukupno 2 poena..

Jokić 7 poena za 23 min
Ako se po jutru dan poznaje biće ovo ok
Jokić je u drugom planu kao što sam se nadao, igra se ne vrti oko njega
Stari vuk Pešić ne želi da mu klač igrač bude ova prevara.. Videli ste kako su se Slovenci osramotili pošto su išli samo na Govnčića
Samo da ostane ovako..
Ostali da vode igru a Slanina da bude neki bekap centar koji će igrati od 15 do 20 min

Bensedin.-Dobre-i-los%CC%8Ce-strane..jpeg

Košarka je timski sport kada Jokić i Dončić izgube, a kada pobede oni su najbolji, nezaustavljivi, TOP 10 ikada.
Ovo su većinom izjave onih koji se u košarku ne razumeju, kojih je ovde gomila.

Dončić, Jokić u evropskoj, takmičarskoj košarci nemaju šta da traže. Dončić je više ličio na košarkaša i bio bolji u Realu, nego posle toliko godina u Dalasu.
On je danas medijska zvezda.
Pogledajte Aytona u dresu Bahama, čovek je zvezda u NBA igra za skoro 35mil po sezoni, ne može u kvalifikacijama da ubaci više od 20p po utakmici, a u odbrani kao usporeno drvo.
Derozan, P.George, Lenard, Westbrook, D.Sabonis, T.Young, Mitchel, Bancero, Tauns sve milioneri, velike zvezde na papiru u realnosti sve limitirani igrači.

Ne osporavam samo Dončića i Jokića, već 95% današnjih precenjenih zvezda.
U NBA 90-ih moglo bi uspešno da igra samo par današnjih igrača, zato je pominjanje TOP 10 neznanje i velika glupost.

I sam Dončić je izjavio da mu je u Evropi bilo puno teže da daje koševe nego u NBA.. sigurno sam ga ja naterao da to kaže..a možda i laže čovek..
NBA cirkus Run and Gun košarka jbt 90 % napada se igra na nepostavljenu odbranu i tu su cirkuzanti tipa Dončić i Jokić nezaustavljivi..al zato kad se igra odbrana nema ih nigde..
Exum vidim u Dalasu po 25 poena a u Partizanu 10 max
Tristan u Partizanu kad ubode 6 poena ja sam zadovoljan, otišo tamo 15 svaku
smešna liga još smešniji MVP

sad baš gledam u grupi smo sa Amerikom Portorikom i Sudanom jbt a prva dva pa čak i tri idu dalje

haha..

pa i sa ubogim Jokićem prolazimo grupu ko od šale i onda još dve pobede i finale. znači ideš na turnir gde ti trebaju jbne dve pobede da uzmeš srebro iza Amerike.. .ako ne uđemo u finale bila bi velika sramota za Srbiju

Има једна ствар која ми се не уклапа... НБА је циркус лига, ту нико не игра озбиљно, само се шетају и набијају бесмислене рекорде, док се у Европи игра озбиљно, нема ту ран анд ган... а онда се ипак САД одмах види у финалу јер ко да их добије? Па зар је толики проблем добити неуиграну групу циркусаната?

Има једна ствар која ми се не уклапа... НБА је циркус лига, ту нико не игра озбиљно, само се шетају и набијају бесмислене рекорде, док се у Европи игра озбиљно, нема ту ран анд ган... а онда се ипак САД одмах види у финалу јер ко да их добије? Па зар је толики проблем добити неуиграну групу циркусаната?
Ne samo to, nego kako to da nitko ne želi gledat pravu košarku, a svi gledaju cirkus

nema to veze sa ligom brt
pa evo nek naprave Amerikanci reprezentaciju iz Evrolige Majk Džejms, Larkin, Boldvin, Klajburn, Dejvis, Lojd i ostali pokidali bi sve živo sa pola gasa

Poslednja izmena:
Pope, koliko god mi bilo simpaticno to sto pises (a stvarno jeste jer si neposredan i politicki nekorektan :) ), ipak bih naveo dve stvari:
- u utakmici sa Italijom pre dve godine kad smo ispali (kad je Poceko iskljucen), Milutinov je dao samo 2 poena za celu utakmicu... a Jokara 32. Znaci kad se lomilo, Milutinov se nije bas istakao iako je imao, ako se dobro secam, vrlo dobre partije u grupnoj fazi
- ako nam vec ne gine da se krljamo sa Amerikancima, seti se kako je bilo 2002. u Indijanapolisu, ko je povukao najvise. Pa Divac i Stojakovic. Cak i da Jokara stvarno nema kvalitet, verujem da iskustvo igranja protiv njih moze repstaciji biti od koristi

Pope, koliko god mi bilo simpaticno to sto pises (a stvarno jeste jer si neposredan i politicki nekorektan :) ), ipak bih naveo dve stvari:
- u utakmici sa Italijom pre dve godine kad smo ispali (kad je Poceko iskljucen), Milutinov je dao samo 2 poena za celu utakmicu... a Jokara 32. Znaci kad se lomilo, Milutinov se nije bas istakao iako je imao, ako se dobro secam, vrlo dobre partije u grupnoj fazi
- ako nam vec ne gine da se krljamo sa Amerikancima, seti se kako je bilo 2002. u Indijanapolisu, ko je povukao najvise. Pa Divac i Stojakovic. Cak i da Jokara stvarno nema kvalitet, verujem da iskustvo igranja protiv njih moze repstaciji biti od koristi
o tome i pišem..kad se igra na Jokića mi pušimo.. nek je dao i 50 al izgubili smo..
bez njega smo uzeli srebro prošle godine, pokidali Litvaniju 20, NBA Kanadu 20.. jbg izgubili smo od Nemaca al drugi na svetu je uspeh
daj Bože da grešim al teško ćemo da ponovimo srebro..
jedino da Jokić igra bekap centra da odmara glavne centre.. ako on bude glavni igrač nema ništa od nas..evo brt blizu je Olimpijada pa ćeš da se uveriš

Sve se uklapa samo ljudi ne razumeju suštinu. SAD dolazi sa skoro 12 all star igrača, znači najbolje što ima liga od 300 igrača.
Evropski timovi imaju u svom sastavu najviše 2 takva igrača i to je razlika.
Nek dođe Boston ili Denver na OI da vidite kako će se provesti.
Jesu mnogi precenjeni, ali su generalno kvalitetniji od igrača iz evrolige.

plus lik ne zna da igra odbranu a odbrana je važna koliko i napad.. msm ne zna ni napad realno kad ga čuvaju al u odbrani je flopina teška
kad smo igrali to sa Italijom Poceko lisac nas je nasamario..puštali su Jokića da se ispucava a zaustavili naše ključne igrače i to je to

Pope mnogo si nezreo i sve što sam mogao da ti napišem ja sam napisao, uzaludno.

Nastavi da radiš cherrypicking i brukaš se u očima ljubitelja košarke na temi.

Barem nisi jedini, imaš ovog klovna da ti pravi društvo.
brukate se vi koji se klanjate SNS slaninaru.. Vučićevom najvažnijem i najbogatijem sendvičaru.. ja sam ponosan na svoje upise..
da li si ti ponosan na svoje komentare kad si pisao kako ustvari nije ni znao šta potpisuje? :) pa šta je on ? retard?? :D
bez slaninara smo uzeli srebro, drugi smo na svetu , razvalili sve do finala i to je istina koju ne možeš da promeniš jbg..

Sve se uklapa samo ljudi ne razumeju suštinu. SAD dolazi sa skoro 12 all star igrača, znači najbolje što ima liga od 300 igrača.
Evropski timovi imaju u svom sastavu najviše 2 takva igrača i to je razlika.
Nek dođe Boston ili Denver na OI da vidite kako će se provesti.
Jesu mnogi precenjeni, ali su generalno kvalitetniji od igrača iz evrolige.
Ол старс играчи су већ озбиљни играчи, једино троструки МВП нису ни за к... :mrgreen:

Back