Nikola Jokic

pa ima u cirkus ligi jbg.. videćemo ga u Parizu
Pa ta cirkus liga je gde je novac i kvalitet, ovo u Evropi je utešna nagrada.

Šta god on uradio u Parizu ti ćeš ga svakako pljuvati. Ako da 35 poena onda je sebičan, ako da 5 uz 15 asistencija onda je to dokaz da koš ne može da postigne, ako napravi tripl dabl tipa 40-20-10 onda se to ne važi jer je neko drugi dao najbitniji koš.

Ne dao bog da neku utakmicu izgubimo, to mu nećeš oprostiti pa makar on dao sve poene sa nula izgubljenih.

Pa ta cirkus liga je gde je novac i kvalitet, ovo u Evropi je utešna nagrada.

Šta god on uradio u Parizu ti ćeš ga svakako pljuvati. Ako da 35 poena onda je sebičan, ako da 5 uz 15 asistencija onda je to dokaz da koš ne može da postigne, ako napravi tripl dabl tipa 40-20-10 onda se to ne važi jer je neko drugi dao najbitniji koš.

Ne dao bog da neku utakmicu izgubimo, to mu nećeš oprostiti pa makar on dao sve poene sa nula izgubljenih.
brt ako bude dobar i korektan neću da ga pljujem.. al ako nas ukanali naravno da hoću... kao Divac npr protiv Italije na Euru 1999 kad trebali da rešavaju Đorđević, Bodiroga itd on se našo pametan da rešava i naravno da smo pukli ...al ti si mlad pa se ne sećaš.. u Parizu zna se ko treba da bude glavni a Jokić da bude tu kao podrška a ne da se pravi pametan
samo realno

Utakmice završava sa tonom ogrebotina i modrica, ali se barem igra košarka a ne hrkljuš.
Završava sa tonom ogrebotina i modrica kada nema jedan mišić na telu i izgleda kao veteran. On na SP ne može da izdrži fizički dve četvrtine, a u NBA igra dva produžetka bez problema, jer nema odbrana i fizičkog kontakta pod obručem.
Sudijski kriterijum je postao takav da ne dozvoljava odbranu i omogućava fizički inferiornim igračima poput Jokića da budu u vrhu lige.
Ista je situacija sa prasetom iz Slovenije. Oni su sramota za sport, košarku.
Ljudima se danas sve prodaje preko medija, kada jednu celu naciju ubede da mora da ratuje, zašto je problem ubediti navijače da su Jokić i Dončić najbolji ikada.

Napraviš cirkus, pozorište od lige gde su timovi svi izjednačeni kvalitetom, sudije zaštite par njih da rade šta požele, za asistenciju dopisuju sve i svašta i eto TD, lude statistike po kojoj se donose zaključci kako su sve to neviđeni igrači.
Niko ne pamti dve velike utakmice Jokića ili Dončića.

Napraviš cirkus, pozorište od lige gde su timovi svi izjednačeni kvalitetom, sudije zaštite par njih da rade šta požele, za asistenciju dopisuju sve i svašta i eto TD, lude statistike po kojoj se donose zaključci kako su sve to neviđeni igrači.
I onda to prase dođe na FIBA kvalifikacije i u prve dve utakmice napravi dva tripl-dabla po FIBA pravilima...

Završava sa tonom ogrebotina i modrica kada nema jedan mišić na telu i izgleda kao veteran. On na SP ne može da izdrži fizički dve četvrtine, a u NBA igra dva produžetka bez problema, jer nema odbrana i fizičkog kontakta pod obručem.
Sudijski kriterijum je postao takav da ne dozvoljava odbranu i omogućava fizički inferiornim igračima poput Jokića da budu u vrhu lige.
Ista je situacija sa prasetom iz Slovenije. Oni su sramota za sport, košarku.
Ljudima se danas sve prodaje preko medija, kada jednu celu naciju ubede da mora da ratuje, zašto je problem ubediti navijače da su Jokić i Dončić najbolji ikada.

eto jedina utakmica za Srbiju za koju njegovi idolopoklonici kažu kako je bio dobar je protiv Italije koju smo naravno popušili
toliko do sada o njegovoj reprezentativnoj karijeri a nije da nema godina

Čudna stvar, ali u toj statistici se pojavljuje i jedan iznenađujući podatak koji kaže da je na terenu u svakom trenutku 5 igrača istog tima...

Mada, to je verovatno greška...
pa kad on sve rešava..o tome pričam jbt.. izlgeda da nemaš pojma o košarci!"!!!!!!
Košarka je kolektivni sport gde ne ide fora : dajte Dončiću ili Slaninaru loptu u ruke i nek oni daju po 30 i mi smo mirni!!!! pobeđujemo!!
pa kog boli k za Dončićev tripl dabl ako su ispušili 20 razlike?? tebe jedino??

ok Jokić Nikola 1995 to godište
29 godina
koju utakmicu u dresu Srbije pamtimo na kojoj je pokazao svoj raskošni talenat a da smo tu utakmicu pobedili?? da smo imali neku jbnu korist od NBA MVP klovna?
vrlo jednostavno pitanje.. jednu jedinu utakmicu gde sam mogao da kažem: svaka čast care !
pitajte me za Danilovića, Bogdanovića, Đorđevića, Savića, Rebraču, Teodosića.. za njih 10 me pitajte odgovoriću ko iz topa
ajmo za Jokića..koju?!??!

ok Jokić Nikola 1995 to godište
29 godina
koju utakmicu u dresu Srbije pamtimo na kojoj je pokazao svoj raskošni talenat a da smo tu utakmicu pobedili?? da smo imali neku jbnu korist od NBA MVP klovna?
vrlo jednostavno pitanje.. jednu jedinu utakmicu gde sam mogao da kažem: svaka čast care !
pitajte me za Danilovića, Bogdanovića, Đorđevića, Savića, Rebraču, Teodosića.. za njih 10 me pitajte odgovoriću ko iz topa
ajmo za Jokića..koju?!??!
zaboravih Bodirogu i Stojakovića i njihove minijature protiv Argentine u finalu WC i protiv Turske u finalu EP
i Gurovića i Jarića protiv USA u četvrtfinalu
čak i jbni Mića Berić je više dao za reprezentaciju od Jokića.. njegove trojke u polufinalu protiv Novog Zelanda!!! pre 20, 25 godina još se pamte..
sve se to pamti.. šta da pamtim od Jokića?? kako je dodao iza leđa Džemal Mareju protiv Hjustona?? ( ovo sam izmislio, naravno da apsolutno ništa ne pamtim od tog klovna) ... kog boli krac bre!!!

Poslednja izmena:
druže kod mene nema žuči..
ja u leru sa osmehom na licu pišem sve ovo zato što znam da je istina.. ja ne mrzim Jokića.. simpatičan mi je ali budimo realni.. lik nije za ozbiljnu košarku
ne znam da l si čuo za Harlem Glob Troterse.. ono indijanci i klovnovi koji dodaju iza leđa, pasovi kroz noge itd.. fejk košarka koja je zabavna samo za neuke.. e tako i Jokić.. odličan u ligi cirkuzanata

pa kako da nazovem ligu gde imaš ovaj rezultat:

LA Clipers : Sacramento Kings 176:175
КЛС најјача лига на свету. Одмах после ње ЕЛ.
Немој да се зајебавамо

Ми смо једина нација која сере по својим играчима - хрвати би дупе дали да имају једног Новака или Јокића.
Ал не, увек ће се наћи неко да их оспори.
Баш ме интересује да ли хрвати пљују модрића или је по њима један од највећих икад?

Ми смо једина нација која сере по својим играчима - хрвати би дупе дали да имају једног Новака или Јокића.
Баш ме интересује да ли хрвати пљују модрића или је по њима један од највећих икад?
Jokić je krac na biciklu
Ne može u istu rečenicu sa Noletom

Normalnim ljudima koji vole i prate košarku je potpuno nebitno koje je nacionalnosti neki igrač.
Mi ovde upravo zbog nacionalizma-šovinizma imamo problem kada se dotaknemo Jokića, Đokovića.
Kod nas su oni božanstvo, što je smehotresno

Баш супротно. Код нас може свако да их пљуне и шта год да ураде, никад неће бити довољно. Друге земље то раде другачије. Зато и јесмо ту где јесмо

Kod nas razne budale i bolesnici hrane svoj ego pljuvajući po ljudima koji su na samom vrhu sveta u svojoj profesiji.

Nikad nisam čuo amera da napiše kako Mask nema pojma o biznisu i tehnologiji, niti je neki finac napisao kako je Linus Torvalds loš programer.

Kod njih se uspeh i sporobnost poštuju, kod nas mnogo njih to preziru.
I Čeri Kiss tj Ivana Slavković je u vrhu sveta u svojoj profesiji.. je l treba da joj se klanjam?
čemu idolopoklonstvo Vučićevom slaninaru koji igra za Srbiju kad mu se krcu ćefne?

Back